• scooniepenn
    5.1k

Ispravio sam se, na to sam i mislio, uz dodatak kako može i desno bez da je to krpanje krpanja radi. Što se tiče Lisice ove pripreme će puno toga reći o tome kako će on izgledati u okvirima Dinama. Možda me iznenadi, ali meni lijeva strana Stojke Hoxha djeluje neusporedivo jače od desne Lisica Cordoba/Topić.
  • Fan
    1.2k
    Prije ce prednjeg veznog igrat Ljubicic nego spoemenuti dvojac dok ce Villar i Misic biti povuceniji gdje cemo u def tranziciji imati 2-2.Tranzicijski Napad

Možda se varam, ali nije li Ljubičić prije nekoliko dana sam za sebe izjavio da je čista šestica, ali da može igrat osmicu?
  • El Madrigal
    516

Onda se slažemo. Nisam detaljno čitao. Sorry
  • Tranzicijski Napad
    629

Jel to on bas rekao ili su novinari napisali jer nasim novinarima nebih sad vjerovo kako je vani 30+c a da ne pogledam.

Uspio sam nabavit 2-3 utakmice koelna od prosle sezone, ono kaj sam dosad pogledo mi izgleda kao box to box, ima malo slabije brojke u obrambenom dijelu.

a6daa2702a55c9dd9240316735289b85.png
  • Fan
    1.2k

Ne znam 100% jer nisam nigdje vidio riječi koje izlaze iz njegovih usta, ali ovo piše sa sportkluba:

"Jako sam sretan što sam ovdje. Radujem se, upoznao sam nova lica i baš mi je drago.”

Broj 77 je prije Ljubičića nosio i Marcelo Brozović, no njemu to ne igra preveliku ulogu.

“Nije mi bitno koji broj sam uzeo. Brat mi je igrao ovdje, baš sam sretan s ovim novim izazovom. Ja sam čista šestica, mogu igrati osmicu.

Od brata sam čuo samo dobre riječi u vezi Dinama, ja sam na stadionu prvi put.”
  • Droljo
    18.5k
    Nemojte imena baš gledati jer sam stavio one koji su tu ali ovako bi moja neka ideja bila. Prva zamjena vidović i mudri za sve 4 pozicije gore.
    IMG-20250623-162736.jpg
  • Tranzicijski Napad
    629

Sve pet, ja govorim ono kaj sam gledo a to je kako uglavnom trazi loptu izmedu linija bas i ne dolazi cesto nisko po loptu, ulazi cesto u 16m, trazi sut

• Kumerle
    655

iskreno, ne izgleda puno bolje nego prošle godine, fale pravi stoper i prava špica
  • Droljo
    18.5k

Zajebi imena. Ideja samo
  • Niko1986
    2.3k
    Ajde, javite nam nekaj - decki s foruma cekajuDani Olmić

Idu danas MPV i Kulušić kad se Paggini vrati iz gyma.
  • Kumerle
    655

slažem se donekle, ali mi zvuči ko tovarski izgovori, novi trener nova ideja bla bla... bez pravih igrača ništa po meni
  • Dani Olmić
    1.8k
    e to zelim vidjeti, onda jos MV i napadac, krilo, stoper i to je to
  • crophantom
    1k
    A kaj je s RPGem, jel potpisuje novi ili ne?
  • dmil
    766
    Ako je Ljubicic box to box osmica onda znaci da nam i dalje fali defenzivna sestica
  • Omake
    10.5k
    Kroz tri godine u prvoj Bundesligi, Ljubičićev najveći utjecaj je bio u zadnjoj trećini. Sposobnost primanja progresivnih pasova nam je falila kad god Petković nije igrao.

K7YwZ6l.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.