• FrenchMontana
    1.4k
    Lagana Dabac faca
    IMG-5319.jpg
  • njurci10
    100
    U mom poretku bi idealno bilo
    1. beljo
    2.Mierez
    3.Mijic

Kulenović negdje za najmanje 5 milja.
  • Nolifer
    11.7k
    1. Beljo
    2. Mierez
    3. Kulenović

Taman sve kaj ti treba u napadu... :ok: :fire:
  • dmil
    738
    i dalje ne kuzim kako se Beljo uklapa u motoricnu, brzu ekipu Dinama, iako Mierez bi tu savrseno sjeo
  • Brusa
    3.4k
    ja bi napad koji je najbolji mogući za dinamo.
    Ovi koji se spominju mi se ne čine poboljšanjem u odnosu na Kuleta (Mierez 2023/2024 to jeste, ali realno danas nitko ne zna kakav je on nakon godinu dana zajebancije u emiratima gdje je uspio biti tek 3. strijelac svoje ekipe).
    Ovaj Mijić mi se po ovom pročitanom već sviđa više od Belje. Brojke su im tu negdje u istoj ligi, a ovaj čini se želi igrati za dinamo I to bi mu bila čast, a ne kao Beljo kojem treba davati nekakve garancije i koji se očito boji konkurencije i nije pristao već nekoliko puta doći jer se nije htio izboriti za mjesto već mu je trebalo garantirati. Mislim da bi Kule i Mijić bili pozitivna konkurencija jedan drugom i da bi činili jedan drugoga boljim.
    Što se tiče 3. opcije, mislim da je bolje da je to neki stariji, iskusniji igrač, nego neki mladi. Mladima trebaju minute i ako budu zakucani na klupu par utakmica pada im samopouzdanje. 3. Opcija je zato bolje da je stara iskusnjara, sa puno utakmica u nogama, koji zna kako se igra kada uđe kad se lovi rezultat I slično i koji zna zašto je tu. I koji je jeftin , također. A ne mladi koji bi mogao lako izgoriti u takovim situacijama. Sad tko točno ne znam... možda onaj iz Slavena ili netko tako sličan...
  • E46
    1.5k
    ma trolla
  • Noel
    12.8k
    Kad vidim da Medo napiše "kako saznajem" dobijem vodene kozice giht i proljev u isto vrijeme.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Ovi koji se spominju mi se ne čine poboljšanjem u odnosu na KuletaBrusa

Igraci koji znaju ustopat, primit i zadrzat loptu ledima okrenuti cuvaru su upgrade naspram Kulenovica.
  • don
    13.8k
    Zvone misli i na dio zone koji preferira strance, za svakog se nađe ponešta :starstruck:

IMG-1725.jpg
  • Droljo
    17.5k

Tamnoputi crnac! Mam mi je bolji igrač.
  • Cif
    419
    i svi se grohotom nasmijaše
  • Dinamo-SB
    383
    Prvo Matković se spominje pa sad Mijić. Brođani cvjetaju od sreće. Mijić općepoznato baš izrazito veliki Dinamovac,dolazi iz Brodskog kvarta gdje je hrpa Dinamovih grafita,hrpa Boysa. Naravno da su bitne njegove igračke karakteristike ovdje i sto drugih faktora,ali čisto da se dobije dojam o kakvom se Dinamovcu radi. Tu se od malena navija i živi za Dinamo i iako nije iz Zagreba bez problema bi mu se mogla prišiti titula "domaći" dečko što se tiče dinamovštine kako je Kule jednom rekao.
    Što se tiče njegovih nogometnih karakteristika tesko mi je biti subjektivan,ali smatram da bi on bez problema i mjesto 3. napadača prihvatio s mogucim napredovanjem u 2.napadača kad ode Kule.
  • skener
    3.9k
    Gospodin Dabac stoji, neprihvatljivo
  • Pavinho
    318
    MPV sluzbeno
  • Omake
    9.8k
    Obadva! Obadva su pala! (lijeva beka)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.