• Slavonac86
    594
    Vrbančić po meni na žalost nebu za dinamo.
    Napokon da se netko izjasnio, ja se trudim shvatit sta ekipa vidi u tom decku, al jednostavno ne vidim ga kao neki potencijal za dinamovu buducnost
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Zivkovic moze potencijal pretvoriti u kvalitetu za Dinamo, ali ja stvarno gledajuci ga u Lokomotivi ove sezone nisam vidio tu fenomenalnost. U cemu se ona to ocitovala?scooniepenn

Vjerovatno jer ima i dalje 21 godinu, bio je standardan stoper u Lokomotivi i k tome da može još napredovat(ne znam, nagađam).

Bio je on u nas proljetnu polu sezonu 2023/2024,

Gledo sam ga uživo tada i u Istri(odigrao je tu jako dobru utakmicu, 1-0 pobjeda) i prosječnu na Krajnči(2-2).

Nakon toga u tri mjeseca koliko je bio odigrao još dva put protiv Belupa i jednom Rudeša i tjt(tih se utakmica i ne sjećam baš kako je odigrao, nisam ni bio).

Može biti dobar-odličan rotacijski stoper kao Bernauer sto je bio, al mislim da Moreno nema kvalitete i dometa za više, daj Bože da griješim.
  • Tvrdica McTvrdi
    603
    Mi uvijek za sitniš? Upravo suprotno, uvijek nas oderu.
    Mi preplaćujemo, a prodajemo ispod cijene.
    NORTE

Ja bih rekao da ne preplaćujemo, nego da samo prodajemo za puno premalo, odnosno niti ne prodajemo nego poklanjamo praktički. Realna neka cijena je ovo za Lisicu i Soldu primjerice, problem je samo kaj u našem slučaju se Bulata poklanja iako je pokazao dosta više od ovih. Nisu nam za to drugi krivi
  • CastAway1986
    3.2k
    Da se i ja uključim kratko u raspravu
    Prvo sto se Matkovica tiče nama treba prva špica i da moze odmah u vatru tako da mi ovo oko Antona nema smisla...
    Drugo opet bi ponovio Radeljic je taraba , moze se naći puno bolji stoper a ovaj nije bolji ni od Majstorovica ..
    I treće jel dosta više priče o toj famoznoj Olimpiji kao razvalili Rijeku ovo ono..Ili jesi kvalitetan igrac ili nisi a u Rijeci ima kvalitete za prvih 11 Dinama kao sto je Fruk ...Isto tako su mogli u belgijskom Unionu ne dati 5M za Florucza jer ih je izbacila druga momčad BiH Borac
  • Filip Međimurje
    258
    Imam dojam da bi Vrbančić u Rijeci napredovao ko Janković. Kod nas nikak nije mogel izboriti minute, a tam budu finu paricu pobrali s njegovim transferom. Ali bolje i tak nego da se dečko ne razvija.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Pa zapravo ti ovdje vrtiš i manipuliraš kao i ova dvojica, ali nema veze. Lajkoskupljački izmišljate neke Radeljić-Villar borbe, a moje pitanje je bilo vrlo jednostavno.

Ako dečki pričaju o preprodajnoj vrijednosti znači da im je bitna. Ako im je bitna kod Radeljića onda im je valjda bitna i kod Villara ili su licemjeri? Barem su odvjetnika našli.

Znači mogu za par godina očekivati višemilijunski transfer Villara?
  • The Undertaker
    8.3k
    Prava istina je da, nakon iskustva praćenja HNLa od osnivanje, nitko ozbiljan ne može igraču starom 18-20 godina prognozirati kakav će igrač biti sa 28. Govorim o igračima koji su kvalitetni da dođu do juniora Dinama. Ako su Krunoslav Jurčić i Ognjen Vukojević postali vrhunski (za HNL) igrači onda to može "svatko". Dugačka je lista igrača koje smo proglasili neperspektivnim pa su postali solidni igrači. Nama je standardni stoper Napolija igrao na beku a jedan talent poput Pjace je morao zaobilaznim putem preko Lokomotive doći ponovno u klub. Jedan od najboljih igrača Dinama od postanka HNLa je tavorio po talijanskoj drugoj ligi do 25. godine.

Prema tomu, sve ovo što pišete je kibi dabi. Ovo što danas pišete o Vrbančiću donedavno se pisalo o Jankoviću.
  • Slepicka
    129
    puno se tu pametuje , ovaj je , ovaj nije, ok svatko ima svoje misljenje i pokazat ce se tko je bio u pravu nakon par mjeseci, pa mozemo napraviti rezime.. Ali tu ima komentara o nekim igracima toliko sigurnih da su neki igraci prosjek, da su ovo, ono, neke se pak igrace bezrazlozno uzdize i precjenjune, a opet tko je od nas znao da ce Sucic poslije priprema ne samo ostati u klubu nego ubrzo biti clan udarnih 11, a imao je 1% sanse prije priprema za to, tko je znao da ce J. Sutalo izrasti u to sto je nakon 30 utakmica u Istri? tako da, stanite malo na loptu, mozda opet netko na pripremama dokaze suprotno komentatorima na forumu, a mozda i Kovacevic bude vidio nesto u nekome drugacije nego sto mi sa strane vidimo..
  • badjibadara
    5.7k
    Vrbi fali fizikalija, kuražnosti i bržeg donošenja odluka. Ništa što ne može usvojiti za godinu dana u ekipi u kojoj bi redovno igrao, i kod trenera koji bi mu znao istaknuti vrline. U Dinamu je ovaj čas njegova pozicija prebukirana, vjerojatno će se ići u smjeru posudbe, ili neki Soldo scenarij.
  • Nogo
    7.5k
    Mnogi se pitaju kako bi uopće hajduk došao do vratara Istre obzirom da je nedavno produžio ugovor do 2027. godine pa bi to moglo komplicirati priču. Ipak, u njoj kako se da čuti, postoji "caka" po kojoj Majkić u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 200 000 eura pa bi Bijele toliko trebao koštati taj posao.

Ako je ovo istina zašto mi nebi krenuli po Majkića?
  • Droljo
    17.3k

Jer moramo skupiti sve hnl mediokritete ili postoji neki drugi razlog?
  • Mlađi referent
    13.1k
    Majkić je imao dobrih perioda, ali se s vremenom pretvorio u teški kriminal od golmana

Nema potrebe kupovat sve što zna hodat i što je nabilo loptu u HNL-u. I ovo s Kulušićem, a i s Matkovićem po tim uvjetima bi mi išlo u pretjerivanje
  • Crni86
    11.8k
    Sta ce nam majkic, kad imamo filipovica za drugog golmana?
  • NitkoBitan
    27.6k
    Dosta je bilo da dziber Miskovic zivi na racun Dinama. Vec sam rekao da od te "suradnje" puno vecu korist ima Rijeka nego Dinamo.

Cuj to da bi oni htjeli za Radeljica Vrbancica + ozbiljan novac. Sa jedne strane imas mladog igraca koji ce bez vecih problema u buducnosti dostici vrijednost od 2,3 milijuna eura i ako ne "uspije", a s druge strane imas drvo koje ulazi u zadnju godinu ugovora. To ebe lud zbunjenog, odnosno Misko nas, pa Rijecani bi nama trebali dat Radeljica i novac za Vrbancica.

I nakon 10 dzentlmenskih dogovora izmedu Dinama i Rijeke kad se Misku pojavi neki Ivanovic ili Frigan onda nastupi sinkopa i cisti zakon trzista zbog kojeg Dinamo izvisi zbog pola milijun/milijun koji vec poslao u suprotnom smjeru u vidu barem 5 poklonjenih igraca.
  • vjeko1701
    16k
    Pa zapravo ti ovdje vrtiš i manipuliraš kao i ova dvojicaSjevernaStrana

Jeftin napad na osobu a ne argumentacija

Lajkoskupljački izmišljate neke Radeljić-Villar borbeSjevernaStrana

Jeftina optužba i provokacija. Nije ni vrijedno odgovora.

Ako dečki pričaju o preprodajnoj vrijednosti znači da im je bitna. Ako im je bitna kod Radeljića onda im je valjda bitna i kod Villara ili su licemjeri? Barem su odvjetnika našli.SjevernaStrana

Osnovnoškolski argument, površna logika.

Znači mogu za par godina očekivati višemilijunski transfer Villara?SjevernaStrana

Vrtićki zaključak.

Hvala kaj mi unaprijed štediš vrijeme koje bi možda potrošio nekim "raspravama" s tobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.