• SjevernaStrana
    2.6k
    Pa zapravo ti ovdje vrtiš i manipuliraš kao i ova dvojica, ali nema veze. Lajkoskupljački izmišljate neke Radeljić-Villar borbe, a moje pitanje je bilo vrlo jednostavno.

Ako dečki pričaju o preprodajnoj vrijednosti znači da im je bitna. Ako im je bitna kod Radeljića onda im je valjda bitna i kod Villara ili su licemjeri? Barem su odvjetnika našli.

Znači mogu za par godina očekivati višemilijunski transfer Villara?
  • The Undertaker
    8.4k
    Prava istina je da, nakon iskustva praćenja HNLa od osnivanje, nitko ozbiljan ne može igraču starom 18-20 godina prognozirati kakav će igrač biti sa 28. Govorim o igračima koji su kvalitetni da dođu do juniora Dinama. Ako su Krunoslav Jurčić i Ognjen Vukojević postali vrhunski (za HNL) igrači onda to može "svatko". Dugačka je lista igrača koje smo proglasili neperspektivnim pa su postali solidni igrači. Nama je standardni stoper Napolija igrao na beku a jedan talent poput Pjace je morao zaobilaznim putem preko Lokomotive doći ponovno u klub. Jedan od najboljih igrača Dinama od postanka HNLa je tavorio po talijanskoj drugoj ligi do 25. godine.

Prema tomu, sve ovo što pišete je kibi dabi. Ovo što danas pišete o Vrbančiću donedavno se pisalo o Jankoviću.
  • Slepicka
    198
    puno se tu pametuje , ovaj je , ovaj nije, ok svatko ima svoje misljenje i pokazat ce se tko je bio u pravu nakon par mjeseci, pa mozemo napraviti rezime.. Ali tu ima komentara o nekim igracima toliko sigurnih da su neki igraci prosjek, da su ovo, ono, neke se pak igrace bezrazlozno uzdize i precjenjune, a opet tko je od nas znao da ce Sucic poslije priprema ne samo ostati u klubu nego ubrzo biti clan udarnih 11, a imao je 1% sanse prije priprema za to, tko je znao da ce J. Sutalo izrasti u to sto je nakon 30 utakmica u Istri? tako da, stanite malo na loptu, mozda opet netko na pripremama dokaze suprotno komentatorima na forumu, a mozda i Kovacevic bude vidio nesto u nekome drugacije nego sto mi sa strane vidimo..
  • badjibadara
    6.4k
    Vrbi fali fizikalija, kuražnosti i bržeg donošenja odluka. Ništa što ne može usvojiti za godinu dana u ekipi u kojoj bi redovno igrao, i kod trenera koji bi mu znao istaknuti vrline. U Dinamu je ovaj čas njegova pozicija prebukirana, vjerojatno će se ići u smjeru posudbe, ili neki Soldo scenarij.
  • Nogo
    8.1k
    Mnogi se pitaju kako bi uopće hajduk došao do vratara Istre obzirom da je nedavno produžio ugovor do 2027. godine pa bi to moglo komplicirati priču. Ipak, u njoj kako se da čuti, postoji "caka" po kojoj Majkić u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 200 000 eura pa bi Bijele toliko trebao koštati taj posao.

Ako je ovo istina zašto mi nebi krenuli po Majkića?
  • Droljo
    18.4k

Jer moramo skupiti sve hnl mediokritete ili postoji neki drugi razlog?
  • Mlađi referent
    13.4k
    Majkić je imao dobrih perioda, ali se s vremenom pretvorio u teški kriminal od golmana

Nema potrebe kupovat sve što zna hodat i što je nabilo loptu u HNL-u. I ovo s Kulušićem, a i s Matkovićem po tim uvjetima bi mi išlo u pretjerivanje
  • Crni86
    12.4k
    Sta ce nam majkic, kad imamo filipovica za drugog golmana?
  • NitkoBitan
    28.7k
    Dosta je bilo da dziber Miskovic zivi na racun Dinama. Vec sam rekao da od te "suradnje" puno vecu korist ima Rijeka nego Dinamo.

Cuj to da bi oni htjeli za Radeljica Vrbancica + ozbiljan novac. Sa jedne strane imas mladog igraca koji ce bez vecih problema u buducnosti dostici vrijednost od 2,3 milijuna eura i ako ne "uspije", a s druge strane imas drvo koje ulazi u zadnju godinu ugovora. To ebe lud zbunjenog, odnosno Misko nas, pa Rijecani bi nama trebali dat Radeljica i novac za Vrbancica.

I nakon 10 dzentlmenskih dogovora izmedu Dinama i Rijeke kad se Misku pojavi neki Ivanovic ili Frigan onda nastupi sinkopa i cisti zakon trzista zbog kojeg Dinamo izvisi zbog pola milijun/milijun koji vec poslao u suprotnom smjeru u vidu barem 5 poklonjenih igraca.
  • vjeko1701
    16.5k
    Pa zapravo ti ovdje vrtiš i manipuliraš kao i ova dvojicaSjevernaStrana

Jeftin napad na osobu a ne argumentacija

Lajkoskupljački izmišljate neke Radeljić-Villar borbeSjevernaStrana

Jeftina optužba i provokacija. Nije ni vrijedno odgovora.

Ako dečki pričaju o preprodajnoj vrijednosti znači da im je bitna. Ako im je bitna kod Radeljića onda im je valjda bitna i kod Villara ili su licemjeri? Barem su odvjetnika našli.SjevernaStrana

Osnovnoškolski argument, površna logika.

Znači mogu za par godina očekivati višemilijunski transfer Villara?SjevernaStrana

Vrtićki zaključak.

Hvala kaj mi unaprijed štediš vrijeme koje bi možda potrošio nekim "raspravama" s tobom.
  • emreli21
    443
    nemam ja dojam da smo mi Rijeci 'poklanjali igrace', vec smo im davali one koji nama nisu trebali. I tako ih skidali s place sto nam je cesto bilo bitno. Zadnji primjer - Menalo. Kod nas bio pet godina, nikad nam nije bio zanimljiv (i bolje). Jebi ga, dali im ga da ga se rijesimo. Nikad im nismo poklonili nekoga tko bi kod nas u to vrijeme igrao.
  • Chempers
    718
    Zašto se ne možemo riješiti igrača tako da ga pošaljemo negdje izvan HNL-a ili katkada u neki drugi HNL klub osim Rijeke?

Jesmo, poklanjali smo one koji nisu kod nas igrali ali je apsurdno koliko ih je otišlo baš u Rijeku koja nam je direktni konkurent.
  • Cosimo
    39
    Mišković je sinoć intervjuiran od Sportkluba, i baš se doticao tih transfera Dinamovih igrača u Rijeku.
    Parafrazirano kaže: 'Dinamu igrač ne treba, mi se ponudimo za preuzimanje, igrač prihvati i dođe. Nitko drugim klubovima to ne brani, a mi to uvijek vidimo kao priliku.'
  • scooniepenn
    5.1k

Nisi mi niti jedan argument ponudio osim da je igrao kod nas pretprosle sezone (tada je nakon zimske stanke vracen iz Lokse, bacen u vatru i nije se najbolje snasao, da ne kazem neku tezu rijec) i da je bio standardan u Loksi ove sezone. Ovo sto sam ga ja gledao u Loksi nisam nesto odusevljen najiskrenije. Meni je on OK za neku rotaciju, ali ima objektivno dva nedostatka, nije visok, ali nazalost kao nizi stoper nije niti brz. Mozda stvarno iznenadi, ali mene za sada nije kupio.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Jedini razlog zasto pricamo ovdje o Zivkovicu i Mikicu, hrvatskom Beckenbaueru i hrvatskom Carvajalu, je taj sto momcima menadzeri odraduju odlican PR u medijima. U normalnim okolnostima bi se o njima pricalo da su negdje nesto pokazali. Pa barem neki klipic na yt oko kojeg bi kolektivno svrsavali.... nista! Zero, nula, null.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.