• Keyser Soze
    14.2k
    Zamišljam forum navijača nekog stranog kluba koji želi uzet Kulenovića i njihove komentare poput "ovaj lik je zvijer", "trpa u LP", "preko 20 golova u sezoni, falili su nam golovi".

Vjerojatno nesvjesno i mi slinimo za nekim igračima koji nisu rang Dinama.
  • plavi devet
    539
    a komentiram ti jer si napisao da je zvijer pa me zanima dali si ga baš gledao, jer ja nisam.

Kulenovića sam uzeo čisto za usporedbu jer većina navijača ga smatra za drvo, a statistički su tu negdje.
  • CastAway1986
    3.1k
    ja se slazem sa tobom..Recimo Florucza ja nikad nebi uzeo prije Guliashvilija iz Sarajeva za kog mislim da je bolji igrač a imao sam ga priliku i vidjeti uzivo par puta..Union je Florucza platio 5M jer je rasturio u slovenskoj ligi , ligi gdje je Tolic u sezoni 22/23 imao 11 golova i 14 asistencija.
    Menalo u sezoni 19/20 imao 12 golova i 8 asistencija.
  • CastAway1986
    3.1k
    gledao sam Basel par puta , mislim da je tip napadača baš kakav bi se uklopio u Dinamo sezonu prije isto bio odličan u slabom Yverdonu..Što se Kulenovića tiče ne smatram ga drvom , koristan napadac ali u kontekstu Dinamo može biti drugi napadac ..
    Ja sam Carlosa usporedio sa Kangom ne s Kuletom ..
  • Krizy
    58.2k
    Piše se da Kulenović zabija većinom klubovima iz donje polovice ljestvice, rijetko protiv klubova s vrha, pa onda žali za Carlosom, koji je samo 5 od 15 golova zabio klubovima iz gornje polovice ljestvice. Koštao je 3 i pol milijuna.

Mislim da Boban za taj novac može pronaći boljeg igrača, a Kulenović ostane kao druga špica ako želi.
  • El Madrigal
    476

Nisam znaobda su obojica na meti. Ili jedan ili drugi. Galešić mora igrati. Iako Jakov Medic mi je enigma teška.
  • Paggini
    54.6k
    Iskreno bih radije Radeljića nego Medića u ovom trenutku, ako je već neki odabir između te dvojice.
  • Vedraca
    165
    "skoro" da ....3 godine mladji Medic
  • tp1997
    1.6k
    RadeljićaPaggini

Ja se nadam da nije ni u kakvom izboru
  • Paggini
    54.6k
    Pa volio bih i ja radije nekog Villara u obrani da Zvone iskopa, ali kazem u ovoj nekoj prici mi Medić ostavlja najlosiji dojam.

Ako pričamo o nekim smislenim ciframa i igracima koji se spominju, Radeljić je sasvim korektan stoper u najboljim godinama, Jedvaj mi ne bi niti malo smetao ako je isto neka smislena cifra.
  • Zagi
    10.3k
    Galešić mi je puno bolji kao desni stoper nego lijevi. Isto vrijedi i za MMA ako je imalo s njim još računa.
    Medić također preferira desno.
    Radeljić>Medić
  • Vedraca
    165
    i ipak se mogu kladit da ce taj isti Florusz u Unionu napravit veliki izkorak i za 2-3 otic U veci Klub....ima Union dobar Scouting a to Sto je doso iz Slovenije i te Statistike nemaju na Kraju krajeva nikakve veze! Ili prepoznas Nesto U Tom Igraci i imas planove za njega ili se oslanjas na takve neke Statistike! Gyokeres je svugdje bio a nije upalio.....sad je Top Napdac! Osimhen je Bio teska Truba u Wolfsburgu a gle sad!
  • GOAT
    3k
    Pa volio bih i ja radije nekog Villara u obrani da Zvone iskopaPaggini

Vjerujem da se na tome i radi jer kako je Villar dosao u tisini moguce je da tako dovedemo i stopera
  • Zagi
    10.3k
    Treba nam stoper koji je ljevak , dominantan u zraku i dobar sa loptom u nogama.
    Zvuči kao neki visoki španjolac.
    Novi šef škole, Kova i Zvone sjednu u kafić, prolistaju tekicu i nađu kaj treba dok konobarica nije nit skuhala kavu.
  • CastAway1986
    3.1k
    nisam ja ni rekao da je on loš igrac i zna Union zašto ga je uzeo..Samo kazem da nekad statistika zna zeznuti..Isto tako smatram da je Guliashvili bolji igrač od njeg a Sarajevo traži oko 3M za njega ..
    Union je recimo dao za igrača iz slovenske lige 5M a mi smo za Villara , Vidovića i Lisicu dali mrvicu više
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.