• Krizy
    58.8k
    Piše se da Kulenović zabija većinom klubovima iz donje polovice ljestvice, rijetko protiv klubova s vrha, pa onda žali za Carlosom, koji je samo 5 od 15 golova zabio klubovima iz gornje polovice ljestvice. Koštao je 3 i pol milijuna.

Mislim da Boban za taj novac može pronaći boljeg igrača, a Kulenović ostane kao druga špica ako želi.
  • El Madrigal
    516

Nisam znaobda su obojica na meti. Ili jedan ili drugi. Galešić mora igrati. Iako Jakov Medic mi je enigma teška.
  • Paggini
    58k
    Iskreno bih radije Radeljića nego Medića u ovom trenutku, ako je već neki odabir između te dvojice.
  • Vedraca
    169
    "skoro" da ....3 godine mladji Medic
  • tp1997
    1.7k
    RadeljićaPaggini

Ja se nadam da nije ni u kakvom izboru
  • Paggini
    58k
    Pa volio bih i ja radije nekog Villara u obrani da Zvone iskopa, ali kazem u ovoj nekoj prici mi Medić ostavlja najlosiji dojam.

Ako pričamo o nekim smislenim ciframa i igracima koji se spominju, Radeljić je sasvim korektan stoper u najboljim godinama, Jedvaj mi ne bi niti malo smetao ako je isto neka smislena cifra.
  • Zagi
    10.6k
    Galešić mi je puno bolji kao desni stoper nego lijevi. Isto vrijedi i za MMA ako je imalo s njim još računa.
    Medić također preferira desno.
    Radeljić>Medić
  • Vedraca
    169
    i ipak se mogu kladit da ce taj isti Florusz u Unionu napravit veliki izkorak i za 2-3 otic U veci Klub....ima Union dobar Scouting a to Sto je doso iz Slovenije i te Statistike nemaju na Kraju krajeva nikakve veze! Ili prepoznas Nesto U Tom Igraci i imas planove za njega ili se oslanjas na takve neke Statistike! Gyokeres je svugdje bio a nije upalio.....sad je Top Napdac! Osimhen je Bio teska Truba u Wolfsburgu a gle sad!
  • GOAT
    3.3k
    Pa volio bih i ja radije nekog Villara u obrani da Zvone iskopaPaggini

Vjerujem da se na tome i radi jer kako je Villar dosao u tisini moguce je da tako dovedemo i stopera
  • Zagi
    10.6k
    Treba nam stoper koji je ljevak , dominantan u zraku i dobar sa loptom u nogama.
    Zvuči kao neki visoki španjolac.
    Novi šef škole, Kova i Zvone sjednu u kafić, prolistaju tekicu i nađu kaj treba dok konobarica nije nit skuhala kavu.
  • CastAway1986
    3.4k
    nisam ja ni rekao da je on loš igrac i zna Union zašto ga je uzeo..Samo kazem da nekad statistika zna zeznuti..Isto tako smatram da je Guliashvili bolji igrač od njeg a Sarajevo traži oko 3M za njega ..
    Union je recimo dao za igrača iz slovenske lige 5M a mi smo za Villara , Vidovića i Lisicu dali mrvicu više
  • Nogo
    8k
    Josip Mišić je postigao dogovor s klubom i ostat će u Dinamu, dok se očekuje odlazak Arijan Ademija u mađarski Ujpest.
    /Sportske
  • Ivdzo11
    7.6k

Puno, sva sreca nismo isli po njega... Dati 3 mil previse za Medica u ovom trenutku
  • Marktwain
    621
    Nadam se da je kod Mišića ugrađena klauzula o njegovim udarcima na gol.
    Prošle sezone je često zaustavljao zračni promet.
    Ne bih to opet doživljavao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.