• Ruki93
    240
    Ne znam jel mi veća misterija kako Mišić nije odigrao niti jednu utakmicu za reprezentaciju otkako je u Dinamu ili kako to da igrač s tako dobrom tehnikom ima takav udarac
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Kaj jel ovaj lijevi bek priključen momčadi ili još uvijek čeka red u ambulanti?
  • Paggini
    101k
    Više od Mišićevih udaraca se bojim njegovih dijagonala na 20 metara od našeg gola, ovako kad pukne na juznu tribinu, bar se ne moram kontre znojiti
  • Zagi
    19.2k
    Više od Mišićevih udaraca se bojim njegovih dijagonala na 20 metara od našeg gola — Paggini

To je prošlosezonska novotarija. Prije mu se to nikada nije događalo.
    Krivim trenere za to. Loše linije.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    hot-shots-hot-shots-part-deux.gif

Sad će Mišić podesiti nišanske sprave kad je kapetan i vođa, svaka ide u 90
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bolje je pitanje što mu se dogodilo dolaskom u Dinamo? U Rijeci i PAOKu je izvodio slobodnjake i imao solidan broj golova po sezoni. Zadnja sezona (jedna sezona!!!) u Grčkoj - 5 golova, a u Dinamu, u svih 5 ligaških sezona ima ukupno 4 gola. To je misterij.
  • Neznam
    119
    vrlo jednostavno. Prije je igrao bliže golu i češće je pucao. Kada je došao u Dinamo Bjelica ga je stavio povučenije što mu realno puno više odgovara. Puno korisniji je ovako nego sa 5 nebitnih golova po sezoni...
  • Noel
    25.7k
    Već vidim koja je Mišićeva najdraža Thomsponova pjesma sa novog albuma.
    Kad zapucam Zona mi sudi
    neka sudi, pucat ću i dalje ljudi..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ima u tome nešto, samo što nije igrao kod Bjelice. Makar, to i dalje ne objašnjava trenutnu nepreciznost.
  • tp1997
    3.5k
    Bjelica ga je stavio povučenije — Neznam

Bjelica ga svakako u prvom mandatu nije nigdje stavio jer Mišić tada nije bio u klubu
  • vlatkomarkovic
    4.5k

Medic je godinu dana mlađi….
  • Ludovic IX
    12.8k
    po meni ništa lošiji igrac od Maria pasalica. Ne igraju 100% istu poziciju ali misic čak igra deficitarniju poziciju od pasalics pa nikad pozvan nije bio. A nije da je puno stariji
  • Neznam
    119
    gle 99% sam siguran da je Bjelica bio taj koji ga je prvi počeo igrati, sad možda griješim pa je to bio Mamić, al totalno nebitno.
    Poanta je da je dolaskom u Dinamo stavljen povučenije, što je i sam nekoliko puta izjavio.
    Edit: zanemari, sad sam provjerio u pravu si nije Bjelica bio već Mamić.
  • badjibadara
    10.9k
    Više od Mišićevih udaraca se bojim njegovih dijagonala na 20 metara od našeg gola — Paggini

Dijagonale su sa jedne strane posljedica konstantnog markiranja Misica, a sa druge neaktivnosti i staticnosti ostatka veznog reda. Uz Ljubu 2, Villara, pa i Soldu, morao bi prodisati.
  • ShanKu
    2.4k
    Ne dirajte mi Mišića, i dalje ide u moje predictore za svaku tekmu :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.