• Žan
    576
    Ogroman posao radi Zvone, paralelno sa ciscenjem nezadovoljnih preplacenih princeza, dovode se mladi potentni igraci, ne mogu sakrit svoje odusevljenje !
  • rokikaciga
    2k
    Upravo to sam i ja pomislio kada sam procitao

Nije ekstra klasa ali dovoljno dobar za pokriti poziciju a da ne ispadamo smjesni sa kemijanjem desnih bekova i krila na ljevom beku
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Vinloff je jako dobar potencijal i pozdravljam taj transfer, ali treba nam iskusniji i bolji bek od njega, neka on bude rotacija. Mlad je, tek jedna seniorska sezona iza njega. Iako Austria nije primila puno golova, statistički nije baš oduševio, doduše mlad je pa je valjda to normalno. Kako god, nikako nije pametno osloniti se na njega kao prvu opciju. I samo se nadam da nije plan od desnog beka opet raditi lijevog.
  • Crni86
    11.5k
    pa nismo sad sa tarzanom posvadani na mrtvo ime. To je poso.

Decec je bio proglasen za najboljeg lijevog beka austrijske lige pa i ispred onog srbina iz salzbruga koji vrijedi 15-20 milijuna eura. Usudio bi se rec da je austrijska liga puno bolja od hnla.
    Sta bi za tebe bio recimo bolji igrac? U kojem smjeru razmisljas? Kao neki sosa ili kaj?
  • CastAway1986
    3.1k
    Nego nešto mi pade na pamet , kad smo već žestoko krenuli s Bayernom i uzimamo im igrače ima jedno zanimljivo mlado krilo Nestory Irankunda vjerujem da ga većina zna ovdje odradio sezonu na posudbi u Švicarskoj pa da i njega usput pokupimo :lol:
  • Izet Hajrović
    5.4k
    bio je i Sušak u najboljoj postavi HNL-a pa ga nitko ne bi mijenjao za Nevistića. Bolji igrač bi za mene bio Sosa, Gideon Mensah, tako nešto. Ne kažem da je Vinloff loš, ali je mlad, neiskusan i sa samo jednom sezonom iza sebe gdje npr. nije bio individualno najbolji što se defanzive tiče. Kao rotacija i potencijal da, ali ne kao prva opcija.
  • Common Sense
    1k
    Žena može bit i sa sela, ali auto, pas i lijevi bek moraju biti iz Njemačke.
  • NVKOD
    5.3k
    A i Dinamo vjeruje u njega te ga vidi kao prvu opciju na bolnoj poziciji lijevog beka, za koju Dinamo planira dovesti još jedno pojačanje, iskusnijeg domaćeg igrača koji bi uživao status pričuve VinlofCrni86

Uvijek, ali uvijek mora igrati bolji igrač, neovisno je li on stranac ili domaći. Zašto robovati sustavu gdje imaš zagarantirano mjesto u prvih 11? Gdje je tu motiv da budeš bolji? Izbori se za početni sastav. Treba postojati glad, motiv, želja da budeš igrač u prvih 11 Dinama.

Također, zdravu i jaku konkurenciju moramo imati na svim pozicijama, a ne da Mišić koji nema adekvatnu zamjenu igra nonšalantno jer zna da ga nema tko zamijeniti. Neka budu u "strahu" za svoju poziciju.
  • mrgud
    449
    A otkud znaš da neće još stići iskusniji ljevi bek.Pa tek je 12.6
  • keppi
    398
    Ovo što sam malo vidio za Vinlofa ne izgleda loše ....brz je, očito vrlo dobre tehnike, suradljiv, ali moram reći i da on meni ne izgleda kao lijevi bek....on je po svemu ovome lijevi win bek.
    Ako planiramo s četiri otraga onda nisam baš siguran za koga je on zamjena ...za Franjića koji je igrao lijevog beka kod nas ili možda i za Pjacu.... jer stalno juri prema naprijed i ne drži baš poziciju.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    doći će sigurno iskusniji, ali ne nužno bolji. Samo sam se referirao na navode da se Vinloffa gleda kao prvu opciju, a da će mu se dovesti zamjena. Mislim da je to pogreška i da treba gledati kvalitetnijeg i dokazanijeg lijevog beka, a Vinloff neka se dokaže pa neka igra ako bude bolji. Previše mladih nikad nije dobro rješenje, osim ako si Barcelona, a to nismo.
  • pešća
    315
    Žena može bit i sa sela, ali auto, pas i lijevi bek moraju biti iz Njemačke.Common Sense

U zadnjih par sezona koketiramo sa svabama, talijanima i japancima. Pa nek onda netko kaze kako je klub preuzeo Mozemo...
  • BBB Mataa998
    2.5k

Nekad kazem sam sebi da sam ludji ja koji procitam do kraja nesto sto veze s vezom nema. Pa to sto ne drzi poziciju po tebi ili ide puno naprijed zar nisi mozda pomislio da to trazi trener od njega? Inace je trener taj koji ima zahtjeve od igraca i zeli vidjeti igrace tamo gdje po njjegovoj filozofiji trebaju biti…
  • Blueshadow86
    3.5k
    Ovo što sam malo vidio za Vinlofa ne izgleda loše ....brz je, očito vrlo dobre tehnike, suradljiv, ali moram reći i da on meni ne izgleda kao lijevi bek....on je po svemu ovome lijevi win bek.keppi

Ovoga se i pribojavam. Tako se govorilo i za Oliverasa da je brz, jako dobar na lopti, tehničar itd., a dečko otkad je došao ni kostobrane još nije uspio staviti na nogu.
    Nadam se da neće biti promašaj kao ovaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.