• deki87
    83

MPV dolazi sa "malo" boljim referencama nego Oliveras.
  • BBB Mataa998
    2.5k

Samo jedna sitnica razlike je sto je ovaj odigrao cijelo sezonu u solidnoj ligi i bio u najboljih 11 te sezone. Oliveras s druge strane nije odigro minutu seniorskog nogometa
  • austrijanac
    7.2k

Za početak, ima barem jednu tekmu u seniorskom nogometu.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Daj Bože da bude pogodak i da zacementira tu famoznu poziciju lijevog beka.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Slazem se sa Izetom. Cini mi se pre velik rizik oslanjat se na 19 godisnjaka koji ocito nije ni pravi lijevi bek vec wing bek. Barem je po sofi uglavnom igrao to u formaciji sa trojicom otraga. Uz to pasu i navodi da nije defenzivno nes ekstra.

Takoder kod tako mladih igraca postoji uvijek mogucnost da su bili one season wonder. A za razliku od recimo 10etki se musice lijevog beka puno teze trpe. Ocekivao sam nekog kapitalca na toj kriticnoj poziciji.

A i opcenito sam malo odusevljen na koju razinu pojacanja smo se ocito fiskirali. I nemojte samo sa ne znamo tko ce jos doc. Jer jasno je to meni ali mogu samo procijenjivat na osnovi ovoga sto se pise. A po tome mi je za sada jedino pojacanje Ljubicic. Sve drugo prinove i popune kadra.
  • keppi
    398
    Ako malo bacite pogled na utakmice Austrie vidjeti ćete da su oni igrali uglavnom s tri otraga, a naš novi igrač lijevog win beka što može biti jako velika razlika u odnosu na četvoricu u liniji.
    Ne kažem Vinlof to ne može igrati, ali recimo (možda će netko reći da i nije naj primjer, ali...) Bočkaj je solidan win bek zbog svojih asista pa i golova, ali jednostavno ne može ispoštovati igru prema nazad.
    Vidim i dobre stvari koje sam nabrojao, a i možda neke upitne stvari...šta sad treba odmah bacati ruže pred svakoga tko sada bude došao i dizati ga u nebesa i prije utakmica.
  • Maki17
    256
    Mislim da će taj iskusniji biti Goda
  • Cif
    357
    uzmemo najboljeg beka njemačke lige ak nam je austrijska preslaba?
  • Noel
    12.4k
    Možda taj iskusniji bude Pero Bočkaj. Da maloga nauči pit gembaće. Kaj ti vredi ak si najbolji lijevi bek austrijske lige ak ne znaš popit gembać.
  • Ludovic IX
    8.8k
    što bi rekao kad bi mogli dovesti igrača koji je žario i palio nekad, sad ima 31. godinu, lani je bio 7 mjeseci ozlijeđen, godinu prije 3 mjeseca, zna se da ne živi baš sportski i da mu dajemo 1,5 milja po sezoni.. bi bio zadovoljan?

Ne igraju imena..
  • Nogo
    7.1k

Ja mislim da u Peri još ima baruta. Za neku realnu zamjenu bih njega pustio nego dovodio Godu.
  • Crni86
    11.5k
    razumijem te. Ali ajmo sad logicki razmisljat. Ovaj decko je odradio cijelu sezonu austrijske bundeslige i onda bi pristao doc ovdje skupljat mrvice? Ne bi reko. Ovo mozda je rizik, ali rizik koji nam se moze isplatiti, jer uz odlicnog igraca mozemo dobiti buduci veliki transfer i dodatnu reklamu o dobrom razvoju igraca.

Kad igrac dolazi moras mu rec kakav status ce otprilike imat. Kasnije naravno sve ovisi o treninzima i terenu.

neku realnu zamjenu bih njega pustio nego dovodio GoduNogo
    To kolko Pero zaraduje svakako nije za zamjenu.. Kada bi se odreko 2/3 ugovora onda mozda. Ovako totalno nesiplativo.
  • pešća
    315
    Tom prascu je trebalo spicit raskid ugovora na njegovu stetu cim se saznalo da je pijan uletio u benzinsku, a vjerujem da mu to nije jedini incident. Narusavanje reputacije kluba, dovidenja pa si misli. Ovako imamo sisaca proracuna koji se vise bavi prodajom svojih majica nego nogometom.

Da obican smrtnik napravi taj incident sefa ne bi mogao pogledat u oci iduci dan kad se pojavi na poslu. Ajde mi recite da je tu klub nemocan.
  • rokikaciga
    2k
    U Peri jedino baruta za sank. Nazalost covjek zivi jos vise nesportski nego Petkovic i ostali "pusaci" a nije takav kapacitet da mu tijelo to izdrzi
  • Paggini
    52.7k
    Tom prascu je trebalo spicit raskid ugovora na njegovu stetu cim se saznalo da je pijan uletio u benzinsku, a vjerujem da mu to nije jedini incident. Narusavanje reputacije kluba, dovidenja pa si misli. Ovako imamo sisaca proracuna koji se vise bavi prodajom svojih majici nego nogometom.pešća

Samo sto je tad bio igrac Osijeka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.