• dumitrumitu
    1.5k
    Nadam se da je ovaj lijevi bek bolji od Oliverasa.
  • rokikaciga
    2k
    Bolji je jer je barem odigrao profi utakmice
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Vinlof i Vidović bi svakako trebali biti pojačanja. Za Vidovića sam nekako uvjeren, a za Vinlofa ću samo biti optimističan i ne trčati pred rudo jer smo dovodili već "kapitalce" i reprezentativce na lijevog beka pa ih se tjeralo kao Mmmaeea (mislim na Mykhaylichenka i Moubandjea).

Ne sviđa mi se ako je istina da ne gledamo kako zadržati Pierre-Gabriela jer mi se on čini kao taj strani kapitalac kojeg bismo mogli zadržati ovdje godinama poput Theophilea. Ali dobra stvar je ako je dogovor oko Valinčića blizu, a Mikić se baš nije proslavio s ovim potezom, takvi nam ne trebaju. Umjesto da je sretan što ga Dinamo potencijalno vidi u budućnosti kao opciju on si je bez seniorskih minuta umislio vjerojatno da je bolji od RPG-a.
  • Doktor Kunić
    5k
    Sjedimo @OsamŠest i ja na kavi kad ono Jagušića izbacuju u Dugavama

IMG-4598.jpg
  • Paggini
    52.7k
    Ne sviđa mi se ako je istina da ne gledamo kako zadržati Pierre-Gabriela jer mi se on čini kao taj strani kapitalac kojeg bismo mogli zadržati ovdje godinama poput TheophileaTeofil Kateran

A mislim, ne zna se koji su RPGovi planovi, ali ako je naš plan uzeti Valincica za sekundiranje ove sezone, Barisica na posudbu u neku Istru, prodaja RPGa iduce ljeto, Valincic prvi desni bek, Barisic kao sekundant i tako dalje i tako dalje, jel.

To mi je smislen plan
  • Dzoni
    1.4k
    Veliki plus za dovođenje Vinlofa, najbolji lijevi bek austrijske lige koja je jača od naše.
    Mali minus za dovođenje još jednog desnog beka, mislim da ima kritičnijih pozicija od desnog beka za pokriti, ali ako se zna što će se s njim, može biti i plus.
  • chago13
    204
    Kuća se zida od temelja, najprije treba obranu armirat onda idemo prema napadu :)
  • Droljo
    16.7k
    Možda vratimo petkovića za špicu. Ne smijem ništa više reći.
  • dd29
    727
    Austrijska liga je ozbiljna, s 19 godina biti u prvoj postavi takvog natjecanja je velika stvar, znači da već sad može držati poziciju u prvoj ekipi, a tko zna koliko još može napredovati. Bayernova škola, već je dobar s vidovićem, samo pluseve vidim.
  • Marktwain
    429
    Pssst.
    #bićetogajoš
    :rofl:
  • Jaro
    10.4k
    nadam se da nije ako prema ovome prepoznaje birtiju :rofl:
    mislim prosjedio sam dosta kava tamo (do korone pa sam presao u homeoffice jbg) al nema sanse da prepoznam ovo
  • dd29
    727

5 igrača i trener iz trećeplasirane austrie, 3 igrača iz prvaka sturma i nijedan iz drugoplasiranog salzburga.
    Zanimljivo!
  • Miro Vugrinec
    8.9k
    Da se razumijemo, Miro nije populist i MV se odnosilo na Morisa Valincica. I prema zadnjim info dobivenim od strane igrača, bit će to double MV!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.