• OsamŠest
    5.4k
    Mislim da Galešić/Majstorović i Radeljić ne bi bili toliko dobri da ispred njih nisu bili Selahi i Petrovič. Odnosno, precijenjena su kvaliteta. Možda griješim, ali mislim da se Radeljić ne bi dovodio da je Torrente zdrav.

Volio bi "kapitalca" u paru sa Galešićem, što god to značilo.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k

Kakva su ovo ciganjenja? 17 milja plaćeno u pet godina? Znači Como će nam idućih 5 godina plaćati po 3,5 milje godišnje. Baturina ulazi u Guinnesovu knjigu rekorda najduljeg knjiženja transfera, skida s trona Vuškovića.
  • Infinity
    18.6k
    Pojedinci sto ruse rekorde po broju postova na ovoj temi, nadam se da ne ocekujete neku nagradu. Tema se ne moze normalno citati.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Kakva su ovo ciganjenja? 17 milja plaćeno u pet godina?Mathiasovi Chageri

Daj mi 17 milja na 17 godina :smile:
    Znas nekaj kaj mi ne znamo? Mislim.. kaj je tu lose ak ce 17 milja vredit za 17 jajci na akciji?
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Pa mater mu ljubim, ne pišem sada isključivo o Radeljiću, ako ćemo nekog kupovati onda valjda profilno odgovara jer ga ne bismo uzimali, slažeš li se s tim? Pa valjda Boban i Kovačević znaju tko im odgovara i tko bi se trebao uklopiti.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    2,5 mil nisu male pare,toliko Kosta . A kikser je zesci
  • Droljo
    16.7k
    Ako dovedu radeljića zapalit ću korner zastavicu između sjevera i zapada. Ako se na to ogluše palim onaj mali reflektor na istoj poziciji!
    Nisu normal.
    Iako shvaćam da su to 99% naklapanja novinara svejedno pušem i na hladno.
    Treba derat Perić - Radeljić stoperski par. Bekovi ti ni ne trebaju onda. :rage:
  • Markoslav
    15
    Brate mili, ne kužim zakaj se rješavaju Pjace.
  • JMastermind
    749
    brate mili, imaš 50 stranica na ovoj temi i isto toliko članaka gdje je objašnjeno da je sam tako odlučio.

Nije Dinamo raskinuo ugovore Pjaci i Petku, nego su Dinamo i njih dvojica SPORAZUMNO raskinuli ugovore.
  • badjibadara
    5.2k
    Brate mili, ne kužim zakaj se rješavaju Pjace.Markoslav

Možda tarzan zna, obzirom da zna kakav je glazbeni izričaj na Maksimiru.

Uglavnom, Pjacin ugovor bi se automatski produljio na još jednu godinu, ako bi nastupio u bilo kojoj utakmici sezone ispred nas, pod istim uvjetima.
    Želja kluba je bila da se u toj idućoj sezoni ugovor ponešto reducira, menadžer i igrač se nisu složili i sada će tražiti klub koji će ispuniti njihove zahtjeve.
  • ElDorado
    4.3k
    Ovo za Radeljica plasirao je Kvasina. Koji je prije tri dana rekao da je Frigan dogovoren. Sljedi rasprava od n stranica.
  • Markoslav
    15
    Ma smanjuju ugovore i to je to, oš igrat za manju lovu ili nećeš, doviđenja.
  • badjibadara
    5.2k
    Ovo za Radeljica plasirao je Kvasina. Koji je prije tri dana rekao da je Frigan dogovoren. Sljedi rasprava od n stranica.ElDorado

viroviticka-prirodna-kvasina-1l-tvornica-octa-28110241595570.jpg?v=1615462755

Samo jednu kvasinu priznam.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kakva su ovo ciganjenja? 17 milja plaćeno u pet godina? Znači Como će nam idućih 5 godina plaćati po 3,5 milje godišnje. Baturina ulazi u Guinnesovu knjigu rekorda najduljeg knjiženja transfera, skida s trona Vuškovića.Mathiasovi Chageri

Čisto normalno u svijetu transfera, misliš da svi klubovi plaćaju odjednom?
  • Nolifer
    11.4k
    Koji je prije tri dana rekao da je Frigan dogovorenElDorado

To bi bio baš top posao, ako ima nekaj istine u tome. Inače kolko vidim i Jakir želi Frigana u Hullu, tako da će borba bit teška, ako uopće do toga dodje....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.