• badjibadara
    5.2k
    Ako nam za Topica daju 2 mil plus Radeljica, to je sasvim solidan posao. Jos Radeljica mozemo preprodati u taj Sturm, ili tko ga vec trazi...
  • mlkaskic
    147
    Znam za sebe, ali mislim da samo govorimo o tome da takav posao nije realan otkad je Marić napustio Dinamo.
  • emreli21
    406
    Nama nije dobar Radeljić koji je bio u momčadi sezone, čija je momčad primila najmanje golova, koji je apsolutno dominantan u prekidima? Mnogi su i dalje za Theophilea koji jedva loptu dodaje prvom do sebe (iako ga volim i ostavio bi ga). Smeta nam Radeljić jer ima 28 godina, a ne smeta Theophile s 36? Čudo smo, majke mi.
  • Hrc-Vg
    739
    isto se tak pljuvalo po Uremoviću… Svi znamo kak je završilo.
  • vjeko1701
    15.7k
    Osim kaj Radeljić po riječima Đalovića pola sezone nije trebao igrati da se slušalo medicinsku službu. Ne vjerujem da nemamo nikog boljeg na radaru a da bi bio dostupan za novce koji se navode.
  • Paggini
    52.7k

Pa mislim da više ljudima smeta što ne možemo naći nekog igrača izvana, recimo novog, mlađeg KTCa, Lauritsena, Tonela... Sva ta trojica su bolji igrači od Radeljića, koji je meni osobno drag.
  • emreli21
    406
    I onda čitam 'fali nam iskustva'. Radeljić me muči samo konstitucijski, imam dojam da je podložan ozljedama, ali u dvije sezone odigrao je 73 utakmice. A koliko su točno odigrali naši stoperi? Ja bi ga uzeo i za više od 2 milje.
  • emreli21
    406
    ima smisla, ali mislim da se to ni ne gleda, niti ne traži stoper stranac. a od nekih domaćih opcija mi je bolji i od medića i od smolčića. duplo bolji čak.
  • Orc123
    11.9k
    stvar je da profilno ne odgovara nikako u momcad koja ce 90% vremena napadari i biti u posjedu, gdje ce stoperi biti na centru i morati braniti dubinu.i sada imas peoblem da su stoperi jako spori, da imamo problema u tom segmentu i sad opet ciljas stopers koji je mozda najsporiji od svih koje imamo! Ako trebas stopera defanzivca imas ktc koji i u ovim godinama jede Radeljica za dorucak.

Ako se stvarno dovede on za 2mil eura, godinu prije isteka ugovora onda nek kolektivno raspuste skaut sluzbu jer ne sluze nicem.....

Radeljic je solidan stoper i nista vise od toga. Nama treba ili stoper koji ce raditi razliku ili idemo se okrenuti nasoj djeci i tjt.

Edit: i Medic i Smolcic su bolji iako ja mislim da mozemo nac i bolje od njih.

I daj mi reci zasto se ne bi gledao stoper stranac? Daj mi jedan smisleni razlog!?

Kaj zato kaj smo promasili sa nekim stranim igracima? A kaj onda s ovim nasima koje smo promasili? Treba se i nasih odreci onda? Kaj da vanzemaljce pocnemo dovoditi?
  • emreli21
    406
    aha, a Theophile profilno odgovara momčadi koja će 90% vremena napadati i biti u posjedu? gdje će biti na centru i braniti dubinu? zato jer je s 36 godina brz ko metak? i leti terenom? mi imamo ozbiljan problem i u prekidima, napadačkim i obrambenim. Theophile to ne može riješiti, Radeljić može.
  • MAGDA7
    21
    Ajde neke insajderske oko dolazaka, koji napadaci su na meti, koja krila...
  • Orc123
    11.9k
    garantiram da je KTC najbrzi nas stoper i najspremniji....sa loptom je oduvjek na Vi ali i takav ako se igra defanzivno je najbolji stoper lige i ni jedan napadac ne voli igrat protiv njega! Za taj novac ocekujem stopera koji ce bžem biti mlađi od Radeljica, em kvalitetniji i kompletniji!

Nama ne treba takav profil stopera vec stoper profilno ko Jedvaj, Erlic.....

Kao sto te pitao zasto nemre biti stranac? U cem je kvaka?
  • scooniepenn
    4.8k

Cekaj, Radeljic je brzi od Teophillea? Gdje, u igrici? I kao drugo, nama bi Teo trebao biti rotacijski stoper, a trazimo igraca za prvih 11 pa je to kao Radeljic? Pola Zone je brze od Radeljica, a ideja novog Dinama je brza i motoricna ekipa. Dovodjenje Radeljica zvuci kao dobar vic.
  • emreli21
    406
    nemoj garantirat ako brojke to ne pokazuju, kao ni testiranja unutar kluba. najspremniji je svakako, najbrzi - ni blizu. jedno je dojam, drugo su brojke i statistika. ja nemam ništa protiv stranaca, ali očito da boban ima. i da ih ne gleda. ili su preskupi.

i vjeruj mi, puno njih voli igrat protiv theophilea, ali ne vole igrači tipa livaja, santini, andrić itd... jakupović, matković, goričan i ti brzanci vole itekako igrati protiv njega.
  • Dani Olmić
    1.6k
    ajmo Hazinho, baci neka imena, pustimo ove price u novinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.