• bbb medimurje
    4.2k
    Sportske pisu da je klub odbio ponudu al i da orsa zeli otici..
  • puxigadjurdja
    2.4k
    Samo ću ponovit Oršiću ostani!
  • NitkoBitan
    29.2k
    Treba ga docekat gromoglasnim pljeskom u nedjelju
  • superhik
    12k
    Niš im ne vjerujem
  • Stjepan
    479
    Točno trebalo bi ga se u nedjelju pozdraviti gromoglasnim pljeskom i staviti negdje na tribinu krpu sa natpisom Oršiću ostani nebitno na zapadu ili sjeveru.
  • og1986
    2.9k
    Pišu da bi Oršić zarađivao između 1.5-1.7 mil €
  • NORTE
    17.7k
    Sportske pisu da je klub odbio ponudu al i da orsa zeli otici..bbb medimurje
    Luzerska uprava, upravo kakva je bila pod mamićem sve te godine. Taj stav "zaslužio je otići" čitamo desetljećima i dovodi do toga da igrači žele otići. Usred sezone i pred Sevillu i napeti Hnl oni puštaju najboljeg u Burnley.

Nema tu ambicija, europski uspjesi su isključivo zasluga Bjelice i Oršićeve lude tekme protiv Tottenhama.
    Ne znam zašto jednostavno ne predaju utakmicu sa Sevillom, mogu i obje predat.
  • Stjepan
    479
    Meni nije jasno zašto bi se morao baš sad prodati kad nam je titula u pitanju ako je dobar i kvalitetan igrač bit će i na ljeto ponuda.
  • Crusades
    17k
    Zato sto im on treba sad da pokusaju izborit ostanak u ligi. Na ljeto im ne moze pomoc oko toga.
  • Stjepan
    479
    Nisam mislio da ponuda mora biti od Burnleya može biti od nekog drugog kluba radije bih ga pustio na ljeto za 5-6mil eura nego sad za 10mil kad nam može donijeti titulu u Hnlu samim time skoro siguran ulazak u grupe LP i EL.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Dinamu liga prvaka donosi 25 miliona samim ulazom ( ulazak + revenue koji se dijeli po koeficijentu) , znači 3 puta više nego oršićevim transferom. I onda meni neide u glavu kad si u situaciji da si nositelj do kraja, tj imaš dobre šanse za ulazak, ti gledaš kako zaraditi 8 umjesto 25.

Ja ne vjerujem pričama da sad Oršić forsira odlazak u Burnley. Bez obzira što bi igrao protiv premijer ligaša 15 tekmi.
  • Infinity
    19k
    Zato sto u Dinamu nositeljstvo gledaju kao na nesto sto ce rijesiti stvar. Vise puta se dalo zakljuciti da u klubu smatraju kako idemo dalje samo zato jer smo nositelji. To je blebetao Mamic, a nazalost i ova ekipa sad.

Koliko puta sam procitao da smo mi sigurni u Europi narednih pet godina zbog svog koeficijenta. Odmah znas da oni ne gledaju drzati ekipu na nivou, nego valjda misle da cemo i u play offu dobiti neke levate. Izbaci nas Skenderbeu, a Skenderbeu nije cak ni jedini nenositelj koji nas je izbacio.

U glavi nekog tko prodaje Orsica je 'ma nije nam nuzda imati Orsica kad smo nositelji'.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ja čak imam teoriju da je nakon što je oršić odbio odlazak, klub mu ponudio povećanje plaće (što je logično) ali da pusti da klub iznese priču kako je klub odbio ponudu na kraju. Je, to je samo teorija ali mi je više logična nego da je orša inzistirao samo tjedan nakon intervjua da ne želi iz dinama
  • superhik
    12k
    Alan Nixon, stručnjak za transfere iz Suna, piše: "Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.