• Droljo
    16.6k
    A salame?
  • Crni86
    11.3k
    Germanijak se poziva na sportske da je jagusic u dinamu gotova stvar za 1,7 pa onda sportske izbace clanak da je zapeo jagusic na odsteti od 1,3

Kakva stala :lol:
  • Noel
    12.2k
    Za pijaču smo sigurni, vole dudu više nego zraka udahnut..
  • tp1997
    1.5k
    Ova prica s Jagusicem mi nema veze s vezom. Ili ga ostavi na posudbi do kraja sezone, ili neka dodje odmah i prodje pripreme. Dolazak na zimu mi je potpuno besmislen
  • OsamŠest
    5.4k
    vole duduNoel

Kaj dudamo, Frula? :grin:
  • ElDorado
    4.2k
    Ovaj Čičin-neki kurac je potpuni bezveznjak to kaj on napise nema veze s vezom
  • pešća
    242
    ne zelis igraca jer je ozenio sponzorusu? Po tom kriteriju, ne bi nijednoga onda imali u momcadiMarley

Pa dobro ne ozene ih drugi dan nakon kaj su prvi put umocili u zivotu kao ovaj specijalac. Ne znam jel mu ta glava icemu sluzi osim za udaranje lopte. I na terenu mi ne djeluje bas kao najbistriji momak, imao je neke bezvezne reakcije i nepotrebne svade/konflikte.

Mislim da bi ipak trebao postojat neki minimum karaktera za uc u Dinamovu svlacionicu. Jos kad se sjetim proslave gola na Maksimiru, veliki Dinamovac i nas bivsi igrac...

A i danasnji instagram story :roll:
    Definitivno prekrizen u mojoj tekici!
  • BPAM
    140

O kome se tu radi?
  • Omake
    9.2k
    Roko Jurišić
  • Ivdzo11
    6.8k
    Dinamo nije poslao ponudu za Jurišića. Za nas je to šuplja priča, nema ponude, nema razgovora o njoj - rezolutni su na Pampasu.
  • Marley
    4.2k
    ma salim se :smile:

Iako, moram priznati da sam malo iznenadjena, mislila sam da je vama kod dovodjenja igraca, jedino bitno koliko dobro igra nogomet, i odnos prema klubu.
    A ove druge, nenogometne stvari, to sam mislila da je jedino meni bitno :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Leon Jakirovic potpisao profesionalni ugovor sa nama
  • keppi
    395
    Ne znam kako vas, ali mene ovo već pomalo izluđuje....
    Pitanje jeli to do našeg pregovaračkog tima, klubova od kojih dovodimo igrače ili novinara, ali toliko proturječnosti nije još bilo u prijelaznim rokovima.
    Lisica je potpisao već jedno pet puta...nadam se da sada konačno hoće.
    Valinčić je "praktički prvi potpisao", bio sto posto riješen već davnih dana, pa nije...pa je ...pa se još dogovaraju.....
    Za Jagušića već i točne brojke odštete, postoci od idućeg transfera, izjava novog trenera Belupa da odlazi...na kraju vjerojatno ne dolazi.
    Pa recimo Frigan....pa Petković ostaje, pa odlazi, isto Pjaca, pa 100% odlaze još i podosta toga ...i ovo je već teško za čitati.
  • deda
    37.5k
    Lijepo se isključite na 10 dana i neće vas izluđivati vijesti. :cool:

Provjerena metoda.
  • Noel
    12.2k

Opet možemo i sektaške metode u Dinamu.. sad nas želite i na 10 dana maknut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.