• Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Nemogu vam opisat koliko jedva čekam novu sezonu s novom generacijom igrača. Idemo po duplu krunu, a srce kaže i prvi europski trofej! :cool:
  • serbus
    5k

I opet je ispalo kao i većina stvari u životu da je jeftinije skuplje.
  • Odani Zgd
    564
    A da se Osijek ili Rijeka slučajno zanimaju za njega,onda bi bilo kuknjave kao sada pojedinih za Zvonareka.Čudan je Dinamov puk....Gabriel Vidović dobrodošao
  • Paggini
    51.7k
    min Vidovic usporava dok obrambeni trči u punom sprintudeki87

tu nije ni iša u punoj brzini na loptu jer bi ga ovaj 'bodycheckom' posla van crte, ovako je usporia da ga natjera da ukliza i izbaci loptu u korner.don

Jasno je meni ovo oboje, samo sam stavio primjer gdje bi Orsic, koji je brzo krilo, ovo stigao debelo prije Vidovića i ne bi bio u situaciji gdje mora usporavati.
  • cibona
    5.3k
    S obzirom na trenutnu kvalitetu momčadi, Vidović je veliko pojačanje, ali u onom nekom idealnom Dinamu, na tragu onoga iz 2018., on bi bio samo dobra rotacija.

Veselim se eventualnom dolasku Vidovića, smatrao sam da smo ga trebali zadržati prošle sezone, ali umjesto da dokazanog igrača platimo 3 mil. eura, netko je smatrao da je pametnije kupiti potpunog anonimusa s drugog kontinenta za dvije milje. Naravno, oni ne igraju iste pozicije, ali svejedno žalosno...
  • Paggini
    51.7k
    umjesto da dokazanog igrača platimo 3 mil. eura, netko je smatrao da je pametnije kupiti potpunog anonimusa s drugog kontinenta za dvije milje.cibona

Ni kupnja Vidovića za 3.5, niti kupnja Cordobe za 2.1 nije dobra, a to sto smo sjebali i iscoltali za Cordobu 2 milijuna ne znači da je Vidović za 3.5 dobra investicija

Vidovic za milju, milju i po je super, to ce svatko od nas potpisati
  • deki87
    66
    Mislim, da će i svi stranci, koji ostanu u klubu bolje izgledati iduće sezone, kad Kova postavi igru. Ove sezone igrali su za k.. zato nije ni jedan pojedinac iskočio.
  • Tranzicijski Napad
    460

za 549min bi svatko tko je placen 2.1mil bio corak, ali mislim kako nije 2.1 nego manje, 1.7mil kako su pisali kolumbijci
  • Orc123
    11.7k
    Vidovica bi rado u Dinamu ali on nije krilo i nitko me pored zdravih ociju ne moze uvjeriti da je on motoricno krilo koji ce odrađivati posao gore i dole u oba smjera...odgovornu igru u obrani nema i tjt.......

On je 10ka ili lazna spica, igrac poteza koji bi nam dobro dosao, pozicijski najslicniji Mudraziji.....

Ponavljam ima mjesta u Dinamu ali ne kao krilo i definitivno nije Upgrade na Pjacu ni ofanzivno ni defanzivno, ni po pitanju eksplozivnosti, ni po pitanju motorike i trcanja 90min u visokom intezitetu.....
  • Paggini
    51.7k
    Brzinsko guglanje:

Gabriel Vidovic's top speed, according to UEFA.com, has been recorded at 30.44 km/h.

Raúl Torrente's top speed, according to UEFA.com, is 32.33 km/h.

Mislav Oršić has a top speed of 33.40 km/h. (Ilitiga HAD)

Ima 20 godina i plafon mu je visok, volio bih da ga dosegne u Dinamu, ali da je brzo krilo, nije.
  • austrijanac
    7.1k
    Od kud uopće jutros opet Vidovic diskusija?
  • Orc123
    11.7k
    ma golim okom se vidi da je spor i da nema eksplozivnost u prvom koraku ali je jak na lopti, vjest s loptom, odlicnog udarca......Tolic sa puno vecim limitom....virtuoz s loptom.....
  • din
    809
    Moje nepopularno mišljenje da za HNL nama niti ne treba tako brzo krilo kako većina piše za Vidovića da je spor. Zašto? Jer većina protiv nas igra blok koji treba probiti, a nejdu se s nama ganjati po terenu.. Dok je Europa naravno druga priča. Ima 20 godina i naravno da može raditi i na tome na treninzima!
  • Shkera
    41
    Jasno je meni ovo oboje, samo sam stavio primjer gdje bi Orsic, koji je brzo krilo, ovo stigao debelo prije Vidovića i ne bi bio u situaciji gdje mora usporavati.Paggini

Nije najbrže krilo na svijetu, ali nije ni spor.

Mislim da se svi slažemo da nije krilo i da je tamo limitiran te da treba biti prirodna pozicija polušpica.
    Meni se čak čini sličan Stojkoviću, možda griješim, ali takvog sam dojma.
  • rokikaciga
    1.6k
    Bio je u startu odvojen, ali ovo je fkt brzina obrambenog kad stiže loptu na krilu.

Kažem opet, španer je Vidović, ali pričati da je brz je smiješno.
    Paggini

Ali nije niti teretan igrač. Dečko je malo iznad prosječne pravocrtne brzine, agilniji od prosjeka i španer je, jako inteligentan igrač. Po meni je sada savršena prilika da ga se vrati transferom.

U primeri je prosječna maksimalna brzina 30.7 kmh a Gabrijel ima preko 31 ove sezone.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7729782/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.