• Nolifer
    9.6k

Kužim sve, bez brige.
  • Eduardo
    22.5k
    ne, ne kužiš, ali nema veze. Lp.
  • Mlađi referent
    12.5k
    Momčad bih prilagođavao Pjaci i naravno, Baturini.

U ovom kontekstu, Pjaca treba igrat gdje je najjači, ne zezat ga s promjenama i dat mu slobodu. Hoxha se još od priprema profilira u odličnu opciju, i svoje vrijeme će dobit, nekad da odmori Pjacu, a nekad da radi dar mar zadnjih pola sata.
  • Droljo
    12.4k

Da si umjesto 'kladim se' napisao 'nadam se' izbjegao bi sve ovo.
    Aj tinks.
  • Nolifer
    9.6k
    ↪Nolifer ne, ne kužiš, ali nema veze. Lp.Eduardo

Naravno da kužim, ali ne želim se svađati ili prepucavati.

Te idalje smatram da nije moja izjava populistička, kao što si napisao.

A ako ne bude kao Leao, onda jebiga.

I na temelju čega sam to napisao? Pa na temelju toga ako je produkt Portove škole i na temelju toga da je vanserijski top talent i dovoljan razlog da to napišem, ako se sve posloži da bi mogao takav igrač postati, ako ne i bolji.

Lp
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    ma znam stari zato sam i pitao o nadao se da je na maximalnih 3 potpisao posto nema 18
    Ajde super baš si me obradovao
  • Jurki
    15.7k
    Sviđa mi se smjer kojim idemo. Varela, Grgic, Belcar, Jakir jr., Mikic, Pavic, Šunta, Ćutuk i ostala plejada klinaca.. imamo lijepu perspektivu.

Jedna velika generacija odlazi polako u Dinamove povijesne knjige.. dolaze mlade snage..

Mislim da su lijepe godine ispred nas sa puno veselja i uspjeha.
    Uz pravog sportskog direktora koji nam sigurno moze donesti jednu dimenziju vise.. siguran sam da bu puno razloga za zadovoljstvo u M128.
  • Olmic
    4.1k
    Nisam ispratio, odkuda prica za Grgica?
  • Zagi
    9.3k
    Sviđa mi se smjer kojim idemo. Varela, Grgic, Belcar, Jakir jr., Mikic, Pavic, Šunta, Ćutuk i ostala plejada klinaca.. imamo lijepu perspektivu.Jurki

+Stojković , Čavlina, Vrbančić, možda Čaić itd

Koje pozicije fale?
    Lijevi bek i desno krilo. Neke stvari se ipak ne mijenjaju ...
  • Jurki
    15.7k
    Koje pozicije fale?
    Lijevi bek i desno krilo. Neke stvari se ipak ne mijenjaju ...
    Zagi

Zar je to kakvo cudo? Jednostavno nemamo kao narod fizikalije i nemres "napraviti" krila i bekove.
    Ono kaj nemas dopeljaj izvana al prije dobro procesljati trziste.
  • hb1
    15
    Mislite li da ćemo Belcara vidjet protiv Rijeke?
  • Zagi
    9.3k
    Nije nikakvo čudo. Samo observacija.
    Zna se kaj proizvodimo na vrhunskoj razini: stopere i vezne, u posljednje vrijeme su i golmani sve bolji.
    Bekovi, krila i napadači slabo i tu treba doselekcija u seniorima ili prije.
  • Marcinko
    640
    Mislite li da ćemo Belcara vidjet protiv Rijeke?hb1

Ne vjerujem, protiv Osijeka bi trebao dobiti određenu minutažu, a protiv Hajduka tek ako se dogodi suspenzija Ademija ili baš neka loša partija protiv Rijeke.
  • Sajla
    7.3k
    Koje pozicije fale?
    Lijevi bek i desno krilo.
    Zagi

lijeva noga, naravno. neću ništa novo reći ako kažem da je ljevaka jednostavno dosta manje, pa posljedično i manji broj kvalitetnih igrača među kojima možemo birati. ali opet, naši ljevaci moraju biti ako ne najbolji onda među top 3 u ligi, s budžetom koji imamo nema isprike da ne bude tako. samo da smo imali zdravog Franjića u prošlih par utakmica, mislim da bismo svi bili drugačije raspoloženi i neoprostivo je da tako dugo štekamo s time.
  • don
    11.1k
    šta je tu za ne virovat? Tjedan dana će trenirat sa ekipom. Vrlo vjerovatno da će uć sa klupe na Rujevici..

protiv Hajduka tek ako se dogodi suspenzija Ademija ili baš neka loša partija protiv RijekeMarcinko

a ako ne može igrat ni protiv hajduka, nakon 2 tjedna treniranja sa ekipon, onda bolje da ga nismo ni dovodili. A naravno da nije tako i da će igrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.