• miro
    8.1k
    Špika je trebao ostat, ali što je tu je. Sumnjam da nam Mbuku tu ima šta za dat, bolje je forsirat Cordobu, a možda i malog Mikića isprobat
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Svima je jasno da je Pjaci lijevo krilo prirodna pozicija i tu se najbolje osjeća, ali on je itekako koristan na desnom krilu i sada kada je Hoxha u dobroj formi, kada su zapravo obojica u dobroj formi, moramo to iskoristiti za derbije da Hoxha počne lijevo, a Pjaca desno jer od Cordobe i Mbukua nemamo koristi. Onda nakon derbija počnemo opet rotirati Hoxhu i Pjacu kao do sad pa da pokušamo u život vratiti Cordobu i Mbukua, možda se uspiju prodati na ljeto ako ništa drugo.
  • Droljo
    23.4k
    Pjaci bacati desno je zločin protiv nogometaPaggini

Ne bih se složio. Pogotovo sada kada kanga igra u špici. Iako pjaca dobro centrira i sa lijevog krila.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    slažem se. I ja bi Mikića koristio kao rotaciju na desnom krilu…
  • Paggini
    74.5k
    moramo to iskoristiti za derbije da Hoxha počne lijevo, a Pjaca desnoIzet Hajrović

Ovo za derbije se apsolutno slažem, pogotovo i zbog Hoxhine obrambene odgovornosti jer nadam se da će i Franjić biti upogonjen, a RPG desno. Moglo bi to valjati!
  • Eduardo
    27.6k
    Što mimo pravila je maštati da takav igrač bude bolji od Leaa npr?Nolifer

Kralj si :heart: na jednostavno pitanje ne možeš odgovoriti bez da se postaviš u defanzivu i kreneš s pizdarijama.

Nitko ne lupeta, nego je takav stav, nadam se da nebudem u krivu. Što mimo pravila je maštati da takav igrač bude bolji od Leaa npr?Nolifer

BTW - stav bi trebalo biti mišljenje koje se temelji na analizi, činjenicama i argumentima dok je maštanje uglavnom nerealno i vodi se željama.

npr. da si napisao: "Varela zbog toga i toga ima sve predispozicije da postane bolji igrač od Leaa, jer već sada pokazuje te i te karakteristike u svojim godinama" - to bi bio stav. Kad kažeš samo: "Kladim se da će biti bolji od Leaa" - to je maštanje vođeno željama, ne činjenicama.

Tako da u kontekstu ozbiljne rasprave i predviđanja budućnosti "stav" temeljen na maštanju ne može biti relevantan.
  • Nolifer
    13.6k

A da imaš pravo. Trebal sam bit skeptičan i napisat ah niš od tog bude bio flop, pa bih bio napadnut, kaj si tak negativan, a nije dobil ni minute još...
  • vjeko1701
    21.4k
    Zbilja ne kužiš kaj ti kolege forumaši govore.
  • Nolifer
    13.6k

Kužim sve, bez brige.
  • Eduardo
    27.6k
    ne, ne kužiš, ali nema veze. Lp.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Momčad bih prilagođavao Pjaci i naravno, Baturini.

U ovom kontekstu, Pjaca treba igrat gdje je najjači, ne zezat ga s promjenama i dat mu slobodu. Hoxha se još od priprema profilira u odličnu opciju, i svoje vrijeme će dobit, nekad da odmori Pjacu, a nekad da radi dar mar zadnjih pola sata.
  • Droljo
    23.4k

Da si umjesto 'kladim se' napisao 'nadam se' izbjegao bi sve ovo.
    Aj tinks.
  • Nolifer
    13.6k
    ↪Nolifer ne, ne kužiš, ali nema veze. Lp.Eduardo

Naravno da kužim, ali ne želim se svađati ili prepucavati.

Te idalje smatram da nije moja izjava populistička, kao što si napisao.

A ako ne bude kao Leao, onda jebiga.

I na temelju čega sam to napisao? Pa na temelju toga ako je produkt Portove škole i na temelju toga da je vanserijski top talent i dovoljan razlog da to napišem, ako se sve posloži da bi mogao takav igrač postati, ako ne i bolji.

Lp
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ma znam stari zato sam i pitao o nadao se da je na maximalnih 3 potpisao posto nema 18
    Ajde super baš si me obradovao
  • Jurki
    20.9k
    Sviđa mi se smjer kojim idemo. Varela, Grgic, Belcar, Jakir jr., Mikic, Pavic, Šunta, Ćutuk i ostala plejada klinaca.. imamo lijepu perspektivu.

Jedna velika generacija odlazi polako u Dinamove povijesne knjige.. dolaze mlade snage..

Mislim da su lijepe godine ispred nas sa puno veselja i uspjeha.
    Uz pravog sportskog direktora koji nam sigurno moze donesti jednu dimenziju vise.. siguran sam da bu puno razloga za zadovoljstvo u M128.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.