• Odani Zgd
    61
    Imam osjećaj da budu tako i Baturinu riješili na ljeto,ispod 20 mil,a ne kao što se piše 20-25....naša dva exponata će napustit Dinamo za cca 30-tak mil,plus neki bonusi,a ne kako su pisali neki da se očekuje od njih dvojice 50-tak mil...
  • Jurki
    15.1k

Nemres ti nikog natjerati puskom da ide, ako ne zeli.
    Ali, ako Kulen zeli u Rusiju, mislim da ga treba pustiti.
    To je odlican novac.
    Ima 26 godina, tesko da bumo bolju ponudu dobili.
    Dovesti mlađeg napadaca kao zamjenu.
  • Mr Anderson
    10.3k
    o je odlican novac.Jurki

Je ako ga izvučeš od Rusa.
  • Laugreano
    3.2k
    Ne manipuliraj podacima. Kad si se vec ulovio fiksne odstete bez bonusa, ona je za za Olma bila je 18mil, za Gvardiola 16mil, a za Sucica 14,5mil.
    I ne, nisam zadovoljan tim transferom ni malo.
  • Jurki
    15.1k
    moze se dogovoriti isplata po potpisu transfera.. ili tak ili fuck off.
  • jedan u nizu
    11.3k
    Meni nisu jasni igraci koji u zadnje vrijeme odlaze u Rusiju, ili razmatraju tu opciju.
    A kad je netko jos relativno mlad i ima jos karijiere ispred sebe .... stvarno mi nije jasno.

Osim sto su agresori u najvecem ratu na europksom tlu od ww2, sportsko su vise manje totalno odsjeceni od ostatka.
    Liga im nije nesto preatraktivna (jaca od nase, ali nije nesto atraktivna), ne natjecu se na europskim natjecanjima, nitko te ne vidi, nitko te ne cuje.
    Skauti nisu fokusirani na to trziste, jer malo klubova zeli placati ruskim klubovima odstete.
    Cak i da igras najbolji nogomet u karijeri tamo, nece te bas zapaziti jer te nema u Europi.

Naravno da je jedini motiv neki novac, ali nije da su bogati kao Arapi i da se ide za sezonu dvije zaraditi penzija.
  • dd29
    647
    olmo i gvardiol su se dogodili jednom i neće možda više nikad
    daj shvatite više da su njih dvojica bili puno veći talenti i potencijali na deficitarnijim pozicijama nego sučić koji je prije svega radni veznjak, a takvih na svijetu ne fali

ako sučića uspoređujemo s nekim onda ga treba uspoređivat s brozovićem i rogom
  • Mr Anderson
    10.3k
    ako sučića uspoređujemo s nekim onda ga treba uspoređivat s brozovićem i rogomdd29

Rog kad je odlazio u Napoli je bio zvijer od igrača, na daleko višem nivou nego je Sučić. Usporedba s Brozom je najbolja, po načinu igranja i nivou na kojem je bio tada pri odlasku u Inter. S tim da je Broz u Dinamu ipak više zabijao od Sučića.
  • Jurki
    15.1k
    Cak nebi bil problem prodaja Sucka po ovoj cijeni, da znamo da je nas SD sposoban naci njegovu zamjenu.. jbg jedni odlaze, drugi dolaze.
    Ipak smo epizodisti u Ligi Prvaka za sad i ne gleda nas se kao jedan npr Shakhtar, da mozemo iskamciti vecu lovu.
    Moramo poceti raditi programirane transfere, ako imamo bar donekle zamjenu koja moze uskociti u njegove kopacke.. ok.. ovak je to zesca glupost.
  • Jaro
    9k
    nije bed, sad ce dovest neku tarabu umjesto sucica i jos jedno desno krilo za klupu...
  • Laugreano
    3.2k
    Predpostavljam da ce zamjena biti Thiago Dantas.
  • Carrasco
    4.8k
    S tim da je Broz u Dinamu ipak više zabijao od Sučića.Mr Anderson

Broz u prosjeku zabio svakih 7500 minuta, Sučić 3500
  • Orc123
    10.3k
    Moram rec da smo totalno nesposobni dovoditi igrace! Evo propustili smo Beyata koji je top talent a odlazi nam Bati na ljeto! Beyat vec sad ima mjesta u Dinamu! Isto tako smo valjda ludi pa cemo propustiti i Selahija i Dntasa..... meni se cini da mi nemamo nikakvu dugorocnu viziju u pm!
  • Crni86
    7.7k
    Budget je potrebno napuniti tokom godine slazem se, ali ako smo likvidni i imamo casha (a ako sam dobro razumio po izjavama iz kluba je tako) onda se budget moze puniti transferima i na ljeto ili pred kraj ljeta.

Ljudi ne bi ovako reagirali da im je sportski sektor svojim radom pokazao da imaju viziju i znaju sto rade. Ovako je logicno da svatko preispituje odluku jer smo sa budgetom od 70 miljki na -7.
  • Dudu9
    1.4k
    jesam napisao na bonusima? To što je olmo odmah plaćen 18 ali imao dodatne bonuse za igranje i 20% od sljedećeg transfer , dinamo je tu dobio 34 mil jer takav je ugovor napravljen, to što je neko za Sučića dogovorio 14+2 bonusima i samo 10% od idućeg transfera je slabo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions