• Etto2006
    28
    Sigurno neće Inter povisit nešto previše čim je Sučić pristao na uvjete

A ako ih odbiješ imaš igrača koji će te bojkotirat pa otić za još manje love na ljeto
  • Facke
    4.8k
    Ocekivam transfer izmedu 12-15 miljun eura + neki bonus i postotak iduce prodaje. Sve druge je nerealne. 20 miljuna mi za Sucica + bonuse i postotak dober nebumo dobili.
  • scooniepenn
    3.7k

Nitko te ne pita kome prodajes, vec za koliko prodajes. Tvojom logikom cemo i ostati u periodu od prije 15-ak godina, gdje su nam transferi od 20 milijuna rijetki kao ljetno vrijeme u Zagrebu u sijecnju. Stvari su u nogometu vrlo jednostavne, u trenutku kad krenes raditi transfere od preko 20 pa na gore za svoje top talente dizes si rejting i s obzirom na nas proracun ti je prakticki jedan ozbiljan transfer godisnje dovoljan, uz ostale prihode, za zatvoriti ga. Od klubova naseg ranga mi se jedini po pitanju transfera niti mrvicu nismo pomaknuli, a na ovaj nacin niti necemo. A sto se tice tvoje analogije da prodajes za koliko ti netko nudi, mislis li da je ovo maksimum koji ce se moci dobiti za Sucica. Uvjeren sam da niti blizu, jer nije niti postenu sezonu odigrao i tek je usao u krug reprezentativaca.
  • emilperska
    7.8k
    Nadam se da ce taj "izvršnjak" s nogometnim renomeom koji je izrešetao SDa za Como transfer, isto napravit i kroz par dana za ovu jednako lošu ponudu s vremenskim odmakom..

Mogao bi nas Statut spasiti..
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ako ga već prodajemo nadam se da bar ostaje kod nas na posudbi do ljeta.
  • miro
    5.2k
    15 milja sad i 20% ukupnog sljedeceg transfera bi bilo ok

I u tom slučaju bolje nek odmah ode u Inter, jer nam se vraca tek za mjesec dana, a mi ga onda nemamo vremena uigravat i vracat u formu
  • NitkoBitan
    22k
    Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove.Papastrumf

Pa ce bit kukanja na ljeto kako fali novaca za dovodenje novih igraca koji ce nam itekako biti potrebni. Ja bih ga rade prodao za nekoliko milijuna vise u "osrednji" klub u kojem ce prije dobit priliku nego u Interu (btw. taj Inter ce ga vjerojatno poslat na posudbu u neki osrednji klub).

Takoder su vece sanse da iz osrednjeg kluba liga petica napravi velik transfer u veci klub. Ako se Sucic pokaze u Interu ne ide on nigdje dalje za velik novac, postotak od iduce prodaje ode u vjetar. A opet ak se ne pokaze nitko ga nece banoslovno platit, to je prokletstvo tih velikih klubova koji ne zive od prodaja igraca pa nemres niti ocekivat neki postotak.
  • Facke
    4.8k

Ako se pokaze u Interu kupil ga bude Real za 80 miljuna :joke:
  • BBB Sibenik
    5.1k
    15M+5M+20%
    Uzmi il ostavi to je smisna cifra za jedan Inter
  • Praskaton
    3.1k
    Ovdje mnogi navijaju za tetu u računovodstvu.Nije me briga za koliko će se prodat i gdje,nego me briga kako cemo odigrat protiv Arsenala,Istre,Milana.

Hoću rezultat,hoću zadržavanje glavnih igrača.Nemojte mi floskule da Dinamo mora predavat da bi živio.
    Svi znamo da je Baturina sljedeći za prodaju.Uz dobar europski rezultat to je dovoljno za pokriti budžet iduce sezone.
    Petar se ne čini kao glup momak koji bi pravio problem oko toga,dapače izgleda kao netko tko čvrsto stoji na zemlji i zna da treba još radit za participirat na najvecoj sceni.Ima on još puno toga za dat Dinamu.

Nema nikakvog opravdanja zašto bi prodaja u ovom trenutku bila pametna odluka.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Hoću rezultat,hoću zadržavanje glavnih igrača.Nemojte mi floskule da Dinamo mora predavat da bi živio.Praskaton

Dok Dinamo ne digne prihode do te razine da neće morati živjeti od prodaje igrača i novaca od UEFE će se ovakvi transferi događati jer bez toga ne možemo održavati budžet koji imamo. Veći je problem što se nismo pomaknuli s mrtve točke u vrijednosti transfera, Sučić je A reprezentativac koji ove sezone zabija u LP i mlad je, da je igrač nekakvog Club Bruggea bi se prodao za duplo veću lovu nažalost.
  • Papastrumf
    13.7k
    Svi znamo da je Baturina pa opet za Baturinu ponuda nema, za Sučića ima.

Svi bismo mi htjeli da igrace mozemo zadrzavati koliko god zelimo, ali to nije realno. Ne zato sto moramo prodavati nego zato sto igraci zele ici van i to je nasa realnost. Jedan Tottenham iz Premiershipa ne moze zadrzati Modrica kad ga pozove Real, a vi mislite da dinamo iz jednog jadnog hnl-a moze samo tako sprijeciti odlazak igraca u Inter ako to igrac zaista zeli?

Ok, prakticki moze zabraniti igracu odlazak, ali sto dobiva onda s vidno nezadovoljnim igracem?
  • ElDorado
    1.4k
    slazem si i ide mi na kuki taj narativ da ce bit nezadovoljan. Pa zaboli nas, imas ugovor i ko te jebe. Uostalom s jos jednom LP cijena ce samo rast.
  • scooniepenn
    3.7k

Teta u racunovodstvu ga ne bi dala za te novce, jer bolje procjenjuje koliko joj Sucic moze donijeti u svakom smislu vec stednjerocno. Poanta mojih razmisljanja je da nedovoljan iznos, sto brojke koje se spominju apsolutno jesu, ti niti ne donose zatvaranje godisnjeg budzeta (uz Europu i komercijalne prihode), oslabljujes se, a ako hoces iole ozbiljnu alternativu dovesti 1/4 tog iznosa ces odmah potrositi.
  • emilperska
    7.8k
    Iskreno Baturini je ovo vec puna treća djelomično i 4.sezona u seniorima. Malog hypeaju i pokusavaju brandirat. Zadnji trener je djelomično morao otić radi svađe s malim ili tog sta malog nije gotivio koliko su nadređeni htjeli. On nam je kakti najvredniji eksponat koji na ljeto sigurno nece biti s nama..
    Sučić je drugi najvrijedniji eksponat.

Dakle prodajom Sučića, mi u roku par mj ostajemo i bez Sučića i Baturine. Rasprodali smo zadnje klupske srebrnine u trenucima kad smo "puni kao brod". Igrali smo rekordnu LP i dobili 35+ mil EUR. A nova se smiješi ako stanemo na noge u HNLu.

Ovo je u maniri Zdravka Mamića i svršavanja na transfere i rasprodaje sveg. Nemojmo se lagati, Baturine nema od lipnja.
    Sučića i Baturinu će zamjenit neka verzija Fahd Moufija iz Reimsa ili tak neki kurac.

Ne vidim sportski ni financijski smisao u ovom. A pozivam i novoformirani nadzorni odbor da preispita da li je ovaj potencijalni transfer štetan za klub. Netko ovo mora preispitat..

Prodajom Sucica i Baturine imali bi oko 75+ mil EUR prihoda samo LP i transferi. A pojacavamo se opskurno. A vec sad (početna situacija) prije transfera smo puni kao brod..

35 + 20 do 25 + 15. Samo LP i transferi.
    A sta bi od tog ulozili i u što točno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions