Ovdje se razmečemo igračima i igračima a nitko ne spominje trenera. Od solidnih igrača trener može napraviti jako dobru igru ali loš trener od odličnih igrača može napravitii drek. Mi imamo puno solidnih igrača, par odličnih a ja bi rekao i nekoliko truba. Tak da se meni zadnje dve godine čini da je naša igra flop zbog trenera. Dinamo nema definiran stav kakvog trenera i kakvu igru želi. Najlakše utrenirat niski blok i kontre. Nama konacno treba trener koji ce od Dinama napravit takticki prilagodljiv stroj u svim sustavima s automatizmima koji ce onda funkcionirati momcadski. — ElDorado
Lijevi bek se trebao rjesiti izmedu ljetnog i zimskog prijelaznog roka kada se vec nije rjesio na ljeto. — Crni86
Meni iskreno nije jasno uzdizanje Cacicevog nogometa. On je odradio dobar posao. Daleko od toga. Ali mi smo se i pod njim cesto mucili i igra mi je bila teski meh. Takoder smo i pod njim poceli primat dosta golova.
Jedina razlika izmedu njega, Jakira i Biscana je da je on imao jos puno kvalitetniji kadar. Pa je ta taktika, sa nemamo igre ali netko ce vec nesto na individualnu klasu stvorit, prolazila. — GeneralNapoleon
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.