Gledao sam ga i u svim pripremnim utakmicama sa seniorima. — Daliban
Pa to je jedna od stvari koje tražiš kod stopera i braniča općenito. Ta kvaliteta autonomne prosudbe, protagonistička nota, preuzimanje odgovornosti, kad igrač pravovremeno izleti iz šablone da na vlastitu ruku riješi situaciju. Barem ja to uvijek gledam. — Daliban
Istina, izgledao je odlično protiv prosječnih ekipa. Međutim, protiv B ekipe Šahtjara, čim je imao ozbiljnije krilo protiv sebe, vidjelo se da je još zelen i da nije samo tako ga ubaciti u jačim utakmicama. — Mr Anderson
Istina, izgledao je odlično protiv prosječnih ekipa. Međutim, protiv B ekipe Šahtjara, čim je imao ozbiljnije krilo protiv sebe, vidjelo se da je još zelen i da nije samo tako ga ubaciti u jačim utakmicama.
— Mr Anderson
Ispadaju i drugi bekovi protiv dobrih driblera. Newerton je jako dobar dribler iako je omalen i ponekad mu štekaju odluke u završnici. Ne mislim da je to problem. Mikić u takvim situacijama također ima i prilično dobar oporavak za razliku od svih naših bekova. — Daliban
Čavlina se vraća u Dinamo, sta sa njim — Ivdzo11
To je uzorak, pričamo o igraču koji je rezerva u Šahtjaru. Sad zamisli da gurneš Mikića protiv Leaa ili Martinellija. Samo bi ubili dečka u pojam. Slažem se da ga se trebalo uvoditi u HNL-u, pogotovo u utakmicama koje nisu derbiji. — Mr Anderson
Nek dođe na pripreme i na proljeće čeka svoju šansu — San Lorenzo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.