• ivca
    13

Takvo je bilo i moje mišljenje, ali sumnjam da bi se desio neki nemir u svlačionici ako platiš to za par mjeseci igrača koji je sezonu prije igrao finale LP, problem bi eventualno nastao ako bi igrao jako loše.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ta priča oko RPG-a i lijevog beka je pretjerano naglašena.
    Imao je on kriminalnu utakmicu na desnom beku protiv Slavena ili Qarabaga doma di je opasno visio...isto tako,imao je top utakmica na lijevom boku kao protiv Monaca.
    Imam osjećaj da pola foruma ode misli čim pređe desno da će se pretvorit u prime Dani Alvesa.
  • Jurki
    14.1k
    nitko to ne misli da bu desni bek svjetske klase ili Alves u primeu.
    Jebes igraca otkad je dosel na poziciji koja nije njegova, promijenis mu stranu i ocekujes kaj? Da se moze u glavi prebrikati samo za tu utakmicu. I da se to igranje na krivoj strani nebu osjetilo?
  • Haza
    7.3k
    Taylor upravo igra za Celtic protiv Rangersa. Djeluje mi blago rečeno nerealno da dođe prije ljeta. Isto tako 2.5 mil eura za Jurišića mi je ipak malo prevelika lova.
  • Orc123
    9.7k
    Gledam Taylora....a nema se tu sta rec! Zna sta treba radit na terenu...par puta pod pritiskom lijepo kombinira, 1 dobra defenzivna reakcija 1 na 1....s njim se ne moze pogrijesiti....treba uciniti sve da ga dovedemo odmah!
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja sam u ovih 16 minuta vidio samo 15 neforsiranih greški.
    Kao da gledam Belupo-Istra.
    Ove dvije ekipe nisu bolje od Dinama.
    Čak se usudim reć da su Baturina i Sučić doktori nogometa za sve ove na terenu.
  • Dani Olmić
    697
    i ja isto, ali puno vise sa strane Celtica … igraci Rangersa lete kao da im je zadnja tekma u zivotu … A Taylor je u toj jednoj akciji koju je imao dobro izgledao, da

Rangersi im doslovno ne daju disat
  • Orc123
    9.7k
    je pa istina da, kod nas se igra prekrasan nogomet, jaka liga i onda dođu prestavnici Slovacke, davljenik iz sredine ljestvice, Slovenski real, Armenski prvoligas i uniste nam snove da se itko osim Dinama plasira u neko Europsko natjecanje....ovaj Rangers je jaci od svih klubova u hnl osim Dinama i to daleko!
    Gube se lopte jer se igra maksimalno agresivno, vise ti igraci na kopackama......drugi svijet za HNL!
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ponovi post,nisi u njemu spomenuo Čabraju,Štefulja,Špikića i Bočkaja.
  • IceMan
    2.5k
    Taylor vrijedi 7,7 miljuna EUR.
    Igra u prvoj postavi Celtica koji doduše nije jači puno od nas al ipak je Škotu važnije igrat u Celticu nego u Dinamu, i sigurno ima veću plaću nego bi imao kod nas.

Na koju foru bi uopće on i dolazio k nama?
  • Nogo
    4.6k
    Ovo da Taylor igra danas. U članku pod vijesti šta sam stavio su ga i najavili.

According to RecordSport, though, Celtic remain in negotiations with Taylor and his representatives over a new deal. Despite the Zagreb interest, boss Rodgers is ‘hopeful’ an extension can be agreed upon, but there has been no breakthrough in talks so far.

He will likely start at Ibrox this afternoon and regularly does in big games. He is a useful player, and Rodgers’ desire to keep him around says a lot. Equally, most supporters won’t be entirely disappointed if the defender doesn’t renew his deal.
  • emreli21
    121
    ma nikakve šanse, lupetamo.
  • Orc123
    9.7k
    jba me pas ako ti imas vise od 18g.....ti razgovor svedes uvijek na neko djecje prepucavanje, izmisljanje necega sto uopce nije receno, za argumentiranu raspravu ocito nisi ni cuo tak da......nije cak vise ni smijesno nego je zalosno....kakve veze ima Stefulj, Spikic, Cabraja i slicni s danasnjom utakmicom,....
    Usporedio si derbi Celtica i Rengersa sa Belupom i Istrom? Daj dečec molim te....citaj kaj pises.....Rangers i Celtic su renomirana imena u Europi.....razina su Dinama, financijski i mocniji, redovito igraju velika natjecanja, prodaju i kupuju skupo a ti to uspoređujes sa Belupom i Istrom!? Ovo je nogomet, za razliku od nase lige...ide se 100 na sat, agresivno na svaku loptu, nemas vremena se okrenut s loptom....to je moderni nogomet koji se igra na fizikalije sve vise a sve manje na neki vic....
  • Peškaman
    5.6k
    Je li pušten dim iz ordinacije,jesu prošli Galešić i Franjić preglede?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions