• Jos-Optimus
    4k
    Ispast će sigurno odličan jer je mlad, tek je došao na drugi kontinent, totalno drugačiji stil igre i tereni...može samo biti bolji i biti će
  • Big Daddy
    1.4k
    Cordoba ce biti top pojacanje, kad suigraci jos nauce njegove kretnje i u kojem mu trenutku i na koji nacin uputiti loptu, bit ce to ludilo. Jer stalno trazi loptu i ide okomito prema golu, za razliku od npr. Petka koji bi se uvijek jos malo igrao.
  • Crni86
    7.3k
    Jer stalno trazi loptu i ide okomito prema goluBig Daddy

Bas zato ce odlicno suradivat s petkom.
  • CastAway1986
    2.4k
    Ako Mbuku stvarno potpise treba reći da odavno nitko nije došao s boljom biografijom što se mlađih reprezentativnih uzrasta tiče i to jedne velesile kao što je Francuska ..On tamo nije no name igrač, bio je drugi strijelac U-17 svjetskog prvenstva i igrao je s nekim velikim zvijezdama na čelu s Camavingom..Otkad to Dinamu ne valja igrač koji ima 80 nastupa u francuskoj Ligue 1? Istina nije se snašao u Njemackoj ali nije se snašao ni RPG pa nam je klasa , nije uzalud vrijedio 9M prije par sezona ..Lani je na posudbi u St. Etiennu bio važan faktor ekipe koja je izborila povratak natrag u prvu ligu I koliko vidim tamosnji navijači ga odreda hvale ..Dajte igraču šansu pa onda pljujte ili hvalite
  • Big Daddy
    1.4k
    Odlicno. Isto kao ovaj novi Francuz iz Augsburga
  • tp1997
    917
    U Mbukua sam sklon vjerovati čisto jer se na isti način moglo sumnjati u RPGov "CV", pa je ispao zvijer samo takva. Vjerujem da Marić zna prepoznati igrača, pogotovo jer mu je, kako je i sam natuknuo, francusko tržište specijalnost.
  • ibro1986
    294
    je li potvrđeno da Mbuku dolazi?
  • Big Daddy
    1.4k
    Nije, ali mislim da je to sigurno jer su bas svi objavili.
  • scooniepenn
    3.7k

A bome nije ni Stojković. Ako bude zdrav od Stojka se očekuje da preuzme iduće ljeto Baturininu poziciju.
  • scooniepenn
    3.7k

Dečko do sada izgleda iznad svih očekivanja. Uz sve navedene atribute ima odličnu kombinatoriku i miran pas, tako da stvarno ne znam imajući sve okolnosti u vidu što je navijač Dinama više mogao očekivati od Cordobe u ovom trenutku.
  • nemapredaje
    4.1k

Upravo to.

Ja sam od njega očekivao tipičnog južnoameričkog napadača/krilo - ide uvijek i samo jedan na jedan, pada na pod kod svakog kontakta, širi ruke kad mu nije po volji, prešetava se kad je lopta kod protivnika itd.

A dobili smo sve suprotno. Uvjeren sam da će izrasti u vrhunskog igrača
  • Dani Olmić
    765
    Kaj mislite da je sa Mbuku-om (ako se zavrsi) okoncan PR?
  • scooniepenn
    3.7k

Slažemo se. Osobno imam jako dobar osjećaj što se tiče Cordobe i vjerujem da bi već do kraja sezone mogao eksplodirati.
  • dinon7
    1.4k
    Cordoba će biti jedan od rijetkih stranaca kojeg ćemo razviti i proslijediti dalje za velike novce. Taj dečko ima strašan potencijal. Uvjeren sam da će njegova epizoda u Dinamu biti uspješna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions