• Dani Olmić
    2.1k
    Usporedba random desnog krila sa jednim Robben-om je stvarno mudra
  • Crni86
    18.1k
    za nase pojmove i nasa krila je cordoba top igrac.

Ma dobro asist, precka protiv gorice, nakon njegovog suta kule zabija gol azerima za 3:0. Promjenio ritam protiv rijeke. Slazem se, nije nista konkretno pridonio.
  • Laugreano
    4.8k

Evo i golovi s tog prvenstva
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako doznajemo, Mbuku je trenutačno na putu prema Zagrebu, u Maksimiru ga već strpljivo očekuju. Jasno, Mbuku će prvo odraditi liječničke preglede, a onda doći na posudbu do kraja aktualne sezone. Dinamo će u ovom slučaju imati pravo prvokupa, pa ga od Augsburga moći otkupiti za 2 milijuna eura. (Tironi)
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Krila: Hoxha, Pjaca, Cordoba, Špikić, Stojković, Kačavenda, Mbuku

Napadači: Petković, Kulenović

Mi skupljamo krila kao Chelsea golmane.
  • BPAM
    312
    Kačavenda nije krilo, to definitivno nije njegova primarna pozicija.
  • tp1997
    2.3k
    Ovaj Mbuku može pokriti i poziciju špice, bar se tako piše.
  • OsamŠest
    6.4k
    Kačavenda nije krilo, to definitivno nije njegova primarna pozicija.BPAM

A ni Stojković..
  • Dani Olmić
    2.1k
    evo citam ferencvaros kupuje saldanhu za 4 milja od partizana. Takvog nekog sam osobno imao pred ocima kad je u pitanju napadac.
    Pitam se kako onda oni uspiju dovest takve igrace.
  • BPAM
    312

Kao ne znaš tko financira Fradi?
  • Tongo Doumbia
    7k
    Ferencvaroš je prije nekoliko godina Stjepana Lončara iz Rijeke platio gotovo 5 milijuna eura s bonusima. Pametnom dosta.

Preplaćuju žestoko, imaju gro igrača pod ugovorom, zna se tko je tu "duboka država" i očigledno je da se radi o pranju love.
  • Dani Olmić
    2.1k
    ali ne mozes usporedit loncara sa saldanhom, taj je stvarno ozbiljan napadac, za kojeg 4 milja nisu puno
  • Tongo Doumbia
    7k
    Referirao sam se na zadnji dio upisa, pa sam ti zato predočio da su jednog Lončara platili toliko.
  • Batigol
    110
    Ovaj"nas"je dosta mladji i ima vecu perspektivu....
  • Plava stijena
    668
    Kačavenda je box to box veznjak, to što može krilo odigrat je samo bonus, Stojke je 10-ka i bit će primarna alternacija Batiju. 5 krila u rosteru s obzirom da igramo barem 8 teških euro tekmi plus hnl mi se čini optimalno. Volio bih da Mara dofura još jednog stopera jer oni su najskloniji ozljedama. Strah me je i pomisliti da igramo tekmu protiv jačih euro suparnika bez KTC-a ili MMA-a. Realno Max je odron, a Španjolac zelen...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.