Kao prvo, ponuda je tragikomična i nije vrijedna spomena iz perspektive interesa Dinama. — scooniepenn
Kao drugo, Miro piše o zaduživanju od strane Baturine — scooniepenn
U Mirinom upisu nema apsolutno ničega što iz perspektive Dinama ima smisla. — scooniepenn
Kao prvo, ponuda je tragikomična i nije vrijedna spomena iz perspektive interesa Dinama. — scooniepenn
To ne znamo ni ti ni ja. Ja možda mislim da on vrijedi 25 milijuna, ti misliš da vrijedi 30, ali to ne znači ništa ako je najveća ponuda 15. Ne kažem da je, kažem da ne znamo i da je stvar s transferima puno kompleksnija od toga kako ju većina javnosti doživljava. — Bosskovitz
Ja možda mislim da on vrijedi 25 milijuna, ti misliš da vrijedi 30, ali to ne znači ništa ako je najveća ponuda 15. Ne kažem da je, kažem da ne znamo i da je stvar s transferima puno kompleksnija od toga kako ju većina javnosti doživljava. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.