Str1nger Bell
Str1nger Bell         
          IstinaZaDinamo
IstinaZaDinamo         
          SjevernaStrana
SjevernaStrana         
         "Mamić je bio dogovorio transfer Omeragića, koji je u tom trenutku bio ozlijeđen, za milijun i šesto tisuća eura provizije menadžerima, 15 posto budućeg transfera menadžerima, 700 tisuća eura odštete Zürichu, deset posto budućeg transfera Zürichu i njemu plaću od 500.000 eura uz ugovor na šest godina.
To je odšteta od 2.3 milijuna eura i 25% od sljedećeg transfera za igrača koji je bio ozlijeđen i koji je imao ugovor još par mjeseci. — Krizy

Haza
Haza         
          Fan
Fan         

čovjekjogurt
čovjekjogurt         
         Dudu je igrao protiv Arsenala, zabio im gol i natjerao Wengera da ga kupi.
Siguran sam da bi se snašao protiv Chelsea da je imao uz sebe Oršića, Mišića i ekipu.
Prelako se zaboravlja da je Dudu imao samo golobrade Modrića i Ćorluku od kvalitetnih suigrača, i uz to puno teži sustav kvalifikacija. — Dudu 9
 Haza
Haza         

DiddyGuela
DiddyGuela         
          scooniepenn
scooniepenn         

Paggini
Paggini         
          scooniepenn
scooniepenn         

IvanS
IvanS         
         Naprosto mi nije jasno koliko površno trebaš pratiti nogomet ili uopće ne shvaćati osnovne postulate ovog sporta da ne bi vidio koliko je Mišić važan za našu igru odnosno i ofanzivni i defanzivni balans koji s njim imamo. Čovjek ima uvjerljivo najveći broj utakmica u nogama od svih igrača (lani je igrao praktički bez pauze), u najboljim je godinama, sve u našoj igri počinje i završava s njim i mi bismo ga se trebali rješavati za siću. Ovo je za vjerovali ili ne. — scooniepenn
 San Lorenzo
San Lorenzo         
          Jaki991
Jaki991         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.