• cibona
    4.2k
    Slažem se. Hoxha i Špikić su jako slični igrači, međutim na forumu prevladava točno ono što si ti rekao, a to je licemjerje. Špikića se vrijeđa, pljuje, omalovažava, a s druge strane Hoxha je igračina, raketa, veliki reprezentativac Albanije.

A realnost je ta da su obojica limitirani igrači idealni za rotaciju u HNL-u zadnjih 20ak minuta kada nam je potrebna brza tranzicija i kontra napadi. Nije bez razloga Hoxha ušao u igru protiv nas na Euru tek pri kraju susreta.

Hoxha je 3 mjeseca bio katastrofalan i često najgori igrač na terenu, jakir je svog mezimca gurao cijelo vrijeme, a vidović je ispaštao. Eto, probudio se zadnje 2 utakmice, ali to ne znači da je hoxha raketa koja će uništiti svakoga u ligi prvaka.

Idealno bi bilo kada bismo za rotaciju imali mlade i potentne igrače, ali o tom potom.

Ps. Cijelo vrijeme se spominje da je hoxha reprezentativac i to bi kao trebao biti dokaz da je on bolji od Špikića, a ja ću vas samo podsjetiti da je i Špikić završio na pretpozivu kod dalića.
  • Danko
    1.3k
    referirao sam se na tvoju tvrdnju da je gol paoku nebitan
    Što je obična glupost.
  • austrijanac
    5.2k
    U pravu si, glupost na kvadrat.
  • DiddyGuela
    2.7k

Cesce nego Misic/Pavic ili RPG/Mikic, u to budi siguran.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Pa samo mu dajte vremena, kakve se sve igrače trpilo u Dinamu a bili su puno gori od Hoxhe. Ja nigdje ne kažem da je on bolji ili gori od nekoga. Nije isto igrati krilo u Dinamu kada si u zaostatku 11 bodova za konkurentom ili si u plusu 15 bodova. Psiha je čudo, ovako znaš da si na tapeti za svaki loš potez. Svi ovdje uzimaju sve kao napad na sebe ako se ne slažeš s njihovim mišljenjem.
  • Daliban
    4.1k
    Cesce nego Misic/Pavic ili RPG/Mikic, u to budi siguran.DiddyGuela

Živi bili pa vidjeli.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Vjerujem da nitko od Hoxhe ne očekuje da “uništava” u Ligi Prvaka. Ja ga iskreno vidim kao igrača koji će odmarati Pjacu u HNL-u. I za to mislim da svakako ima dovoljno kvalitete. Iskreno, uz stopersku i desnog beka, lijevo krilo mi je pozicija za koju se najmanje brinem.
  • Crni86
    7.3k
    Za sve kaj su se bojali kaj je sa Mmaeom. Dinamo ga zapratio na IG :wink:
  • plavi devet
    443
    ma realno neka utakmica di Pjacu ne ide, Hoxha ulaskom može donijeti živosti na tom krilu. Meni i to dosta od njega, iako vjerujem da će puno češće igrati jer imamo veliki broj utakmica.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Realno ako ne možemo protiv Belupa igrat sa Hoxhom, Kulenovićem i Šotičekom karikiram, i ne možemo prvenstvo osvojit. Mislim da će bit minuta za sve.
  • Daliban
    4.1k
    Ako dovedemo dobro desno krilo, osobno mislim da će Kačavenda i Stojković dobiti više minuta u rotaciji s Pjacom nego Hoxha. Velim, živi bili pa vidjeli.
  • IvanS
    243
    Kada ćeš Hoxhu poslati na teren umjesto Pjace?Daliban

Pa može biti x razloga. Ozljede i kartoni mi prvi padaju na pamet. Zatim minutaža. Da li će Pjaca igrati sve utakmice svih 90 minuta? Uvjeren sam da neće. Pa neću ga valjda ja mijenjati tada.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Pitanje je hoće Kačavenda ostati u Dinamu, a drugo je isto koliko će Stojković zdrav bit.
  • Omake
    5.1k

Sada kad Olivari krene rovarit njegov Instagram
  • Daliban
    4.1k
    Između svih njih pa na koncu i Kulenovića + novog napadača u sustavu sa 2, ne bi me začudilo da Hoxha do zime skupi jedva 300 minuta u HNL-u.

Ovisi koga ćemo dovesti od napadačkih opcija, ali ako stvarno dovedemo pojačanja onda se Hoxha vrti oko zadnjeg mjesta u cijeloj napadačkoj rotaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions