• San Lorenzo
    18.4k
    Ili ćemo ga sad prodati za neke novce ili ćemo ga nagodinu davati Mišku za 0 eura i 50% budućeg transfera...ja sam za prvu opciju.
  • Orc123
    10k
    1+1mil eura? Smijesno.....
  • rioda
    6.3k
    Koliko je onda iznosila prva ponuda :rofl:
  • modri7
    158
    ili momku dat priliku i dobiti domaćeg stopera koji kvalitetno može odraditi što se od njega traži, a potencijalno može izrasti u kvalitetnog igrača.
  • Peškaman
    5.9k
    Pa mi smo ga kupili za 1,8mil €.
    I da ga prodamo za tu smiješnu ponudu,dajte se uozbiljite.
  • Omake
    5.1k
    Čudno mi je ovo oko Perkovića. Ponuda nije neka, klub je oko sredine tablice, ne troši ni za HNL prilike kamoli nizozemske i kapetan kluba igra lijevog stopera u 4231.
  • GOAT
    1.8k
    očajnoj Granadimodri7

Ocekuje se da bude solidan. Spanjolska liga je x puta jaca od HNL-a i ta jadna Granada bi ovdje izgledala jako dobro. A ocito ima nesto u njemu sto Mauru trenutno nedostaje.. mozda duel, skok
  • NitkoBitan
    22.1k
    Koliko je onda iznosila prva ponudarioda

0 + 50% iduceg transfera
  • dinamo vitez
    559
    Možemo pričati što hoćemo, ali Dinamo je došao na razinu gdje više ne trpi prosječnost i ne čeka mlade igrače predugo. Vrijeme će pokazati koliko su to bile pametne odluke, ali u zadnje vrijeme smo se riješili dosta (nekoć) vrlo perspektivnih igrača i (relativno) mladih igrača koji su dobili šansu možda godinu ili dvije u Dinamu ali nisu uspjeli napraviti sljedeći korak i skok ka reprezentativnoj klasi.

Jednostavno, ako si dio neke šire rotacije ali nisi među glavnim igračima sa 21-23 godine, daleko si od nedodirljivog. Pokazuju to zorno primjeri Ljubičića, Šutala, Bulata, sad Perkovića, Rukavine, donekle i Špikića - sve igrači između 20 i 25 godina, dalo im se svima nešto vremena ali, za razliku od recimo Sučića, nijedan od njih nije pokazao da je siguran zicer i reprezentativna klasa i kad je tako, onda se osluškuju ponude za njih.

Pokušava ih se na taj način 'utopiti' dok još imaju neku financijsku vrijednost i na taj način pribavit sredstva za bolje i/ili mlađe igrače. Klubovi danas imaju napredne analitičke timove, među njima i Dinamo, i sigurno je teže nego ikad doseći taj nivo igre za prvu momčad, za razliku od recimo razdoblja prije 7-10 godina kad smo imali horde igrača od 17-18 godina koji na prvu loptu već postaju prvotimci.
  • Dzoni
    957

Dobra je ta trava u nizozemskoj koju oni puse
  • IstokKa96
    817
    Ovakvi potencijalni transferi su podcjenjivački za klub, ali i nase igrace.
    Istina da nemaju svi isti status/značaj u ekipi, ali ovakve 'ponude' ako su uopće istinite trebaju završiti u smeću.
  • San Lorenzo
    18.4k
    ili momku dat priliku i dobiti domaćeg stopera koji kvalitetno može odraditi što se od njega traži, a potencijalno može izrasti u kvalitetnog igračamodri7

Kad?
    Umjesto koga?
    Još ga je Čačić doveo, nije bio standardan kod njega, Bišćan ga je naglo prestao koristiti, bek nije, na stoperu pored Mmaeea i Teofila, pa ni Bernauera nema šanse.
  • Nogo
    4.9k
    Nema se tu šta cijenkati. Javiti njima i ostalima da ispod 5m ga nedamo + 20% idućeg transfera.
    Šta smo mi Caritas postali?
  • Boycie
    2k
    Najvise ce ga se starija ekipa sjecat iz Papaye, Piranhe i ostalih popularnih klubova iz tog kruga u to vrijeme... tam je bio promotor i svojevrsni inventar. Od tud najvise i ta poznanstva. Buraz mu je bio medju aktivnijim ljudima na tribini...
  • blubach
    722
    Ovo i mene zanima.
    Brodić, Špikić, Emreli - koliko je točno da su imali ponude i da Dinamo razmišlja o njihovim prodajama.

Za Perkovića 1+1 se zahvalit, mislim da nam je korisnije ostaviti ga kao rotacijskog igrača nego dobiti 1m ( + potencijalno 1m), pogotovo jer nam je prošle godine ipak pomogao u dosta utakmica.
    E sad, druga je strana to što kupujemo stopere i pokazujemo jasno da ne računamo na njega, a zašto je to tako...reko bi da je tu pozadina puno dublja za koju većina nas nema pojma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions