• Laugreano
    3k
    Gledao si ga koliko puta?
  • CastAway1986
    2.4k
    nije veći potencijal sigurno od Sučića ali je trenutno rekao bi bolji..Naravno samo moje misljenje
  • Zagi
    9k
    Da valja nebi bio još u Sloveniji logika.
  • Keyser Soze
    11.8k
    Elšnik je najbolji igrač slovenske lige, odigrao je jeben Euro.

Sučić po meni trenutno vrijedi 5m eura, ovi nude duplo.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Namojte tako, igrao je u 4. Engleskoj liZi
  • dinon7
    1.4k
    Opet će biti da se stvara negativa, da nemamo strpljenja bla bla bla. Ali po informacijama koje dolaze do nas i po svemu sto vidimo/citamo, stvari nisu dobre… mi smo daleko od ekipe koja je posložena. Nažalost. Prva utakmica HNL-a nije za dva mjeseca kako se donedavno pisalo nego za 25 dana cca. Vrijeme ide a mi se điberimo za svaki euro. 6 mjeseci znamo koliko je ovaj prijelazni rok bitan, da se osvježi svlačionica i da se riješimo viska igrača. 6 mjeseci.
    Nije football manager istina, ali nemogu se oteti dojmu da stvari idu jako sporo.
    Liga prvaka? Samo ako nam se ozbiljno posreći ždrijeb i dobijemo neke levate.
    Upitan lijevi bek, stoperi, veza, desno krilo.
  • Jos-Optimus
    4k
    Daj me nemoj frajeru...26 godina, igra u Olimpiji, evo Marić je takav prorok da ga je i tijekom Eura on jedini primjetio. Pričamo o ligi u kojoj je Menalo Pele, a Ante Vukušić Christian Vieri.
  • scooniepenn
    3.7k
    Elšnika sam dovoljno puta gledao da mogu odgovorno reći kako on u Dinamu ima mjesta kao stalni igrač u rotaciji, ali nije rang niti Sučića niti Čerina. Ako netko u njemu vidi izravnu zamjenu za Sučića moram priznati da ne znam što bih rekao.
  • Captain America
    19.3k
    IMG-2763.jpg

Upitno je je li on igrač za prošlogodišnji Osijek, a ne za Dinamo.
  • Dinamosaur
    1.8k
    stavite lajk na ovaj post jer sam u zadnje vrijeme doživio dosta velik broj napada na zoni pa me čisto zanima koliko ljudi želi ostanak Mire na zonidinamo, a koliko želi da se maknemMiro Vugrinec

Po ovome neces nista saznati kad nema opcije dislike Ovak ispada da samo cendras bzvz
    Na Zoni imas opciju napravit anketu pa makar i za sebe. Samo ces tako znati kolko je za i protiv :grin:
  • Eduardo
    22.2k
    Tako treba, potjerati mladog Bulata, prodati Sučića, ali ostaviti Mišića u jeseni karijere i Ademija u debeloj zimiNevo7

30 godina napunio prije tjedan ili dva i to je jesen karijere?
  • Yery
    106
    Miro samo jako, a ovi koju te napadaju neka izbrišu račune koji su većinom nedavno napravljeni. :smile:
  • Mlađi referent
    12.4k
    Elšnik je najbolji igrač slovenske lige, odigrao je jeben Euro.Keyser Soze

Ne, nije. Kakav najbolji igrač slovenske lige

Mislim ja kužim da ovdje ima slijepih sektaša i apologeta uprave, ali molim vas nemojte nas jebat pored zdravih očiju jer ovdje ima ljudi koji tu i tamo ipak bace oko na svaku ligu i tekmu koju uhvate, a i neke stvari su toliko jednostavno provjerljive da lagat o njima nema doslovno nikakvog smisla
  • Nevo7
    922
    Zakaj? Kaj ne smijem kritizirati sportsku politiku Kluba čiji sam član i Uprave za koju sam glasovao? Ne razumijem. Nema svetih krava.
    Banove je lupao prošli režim po uzoru na raznorazne prošle režime koji su vladali Hrvatskom. Čemu isključivost?
    Kaj bi trebao ići "Bravo Mariću, bravo", a ne slažem se. Normalno da ću biti negativan i da ću kritizirati nekaj oko čega se ne slažem. Pa valjda smo se borili i izborili da možemo slobodno pričati o svemu?
    Pa dajte se sredite.
  • Krulek
    683
    Ako je to što Germanijak piše istina, a ne novinarski fake, prodati Sučića bila bi potpuna ludost trenutne Dinamove transferne politike. Igrača koji bi za godinu -dvije vrijedio i duplo više, koji je u usponu nogometnog razvoja, budući reprezentira, Dinamovo obiteljsko srebro zamijeniti sa nekim nepoznatim, od novinara nabijenim imenima je totalna glupost i katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions