↪Mr Anderson konačno jedan pozitivan post za Šotičeka. Nije realna cijena od 3 milijuna, ali se svakako može na x načina spustiti cijena (budući postotak od transfera, broj golova, asistencija, nastupa i sl.), pa ako ti bude ispunjavao sve uvjete onda ga treba i platiti i kraj.
Apsolutno je brz igrač, odličan dribler, mlad, dosta toga je zabio jer si je sam i stvorio šansu i sl.
Po meni je Šotiček dobar izbor (ponavljam, ne treba ga preplatiti ali opet treba gledati potencijal).
I da, nije imao težih ozljeda... — IvanS
Nek RB stavi umjesto 1 broj 2 i daju 29 mil plus ti svi bonusi pa može. Tako se treba postaviti. Jbte svi traže duplo veće novce za igrača nego što je bilo prije par godina a mi bi trebali naj veće zvijezde prodavati za tih dvadesetak mil kao i prije desetak godina.... Ne! — Droljo
Većina igrača forsira Leipzig jer razvija klince, manji je pritisak, tako da neće Dinamo i igrač dobiti puno bolju ponudu... — Haza
Uz dužno poštovanje svima, ta reprezentacija nije referenca ni za što. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.