• Izet Hajrović
    6.3k
    takvi igrači se jedino mogu nadomjestiti momčadski - bolje desno krilo uz Pjacu na lijevom i bolja dva stopera uz naravno špicu u rangu barem Miereza, špicu koja može zabiti barem 15 golova u HNL-u jer tip igrača kakav je Petko nećemo pronaći pa da barem imamo špicu koja je po golovima bolja od Petka ako ništa drugo. I onda je takva momčad u globalu možda i bolja od trenutne, ali to je u ovome trenutku imaginacija.
  • Slush
    1.1k
    Kako mi je žao što smo pustili Tolica. Imam osjećaj da je za Kaneka i onog sa brojem 77 Maradona.

Marko Tolić

Utakmice: 42
    Golovi: 13
    Asistencije: 5
    Minuta: 2095'
    G/A svakih: 116 minuta

Dario Špikić

Utakmice: 44
    Golovi: 6
    Asistencije: 4
    Minuta: 2210'
    G/A svakih: 184 minuta

Taku Kaneko

Utakmice: 41
    Golovi: 5
    Asistencije: 6
    Minuta: 2210'
    G/A svakih: 213 minuta
  • Praskaton
    4.8k

Glupo ih je uspoređivati nisu ista pozicija.Veliki sam fan Tolića al realno za njega nema bas mjesta u ekipi.Slična prica kao i sa Tiborom.
    Za mene odlicne opcije s klupe
  • NB86
    17.4k
    Tolic ne igra poziciju koju igraju ova dva pa i nema previse smisla usporedba, on igra iskljucivo baturininu poziciju i grijao bi klupu sto on vise ne zeli
  • Laugreano
    4.8k

Martin Baturina
    Utakmice: 50
    Golovi: 7
    Asistencije: 8
    Minuta: 3810'
    G/A svakih: 254 minuta

Dakle jasno je da je Tolic Maradona za Baturinu. Jelda?
  • Orc123
    14.1k
    tocno sam ja to zelio iskomentirati. Tolic nece nikad moc igrat u ozbiljnom europskom klubu jer nema fazu obrane i nema trku i agresiju. Bas jedan Saranic je jedna kopija njega......
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Tolic je toliko dobar da se prica da ga je Slovan uzeo za trampu sa Celjem za Aljosu Matka.
  • Slush
    1.1k

Znaci Baturina prvu polusezonu je odigrao briljantno?

Dečko koji nije imao dana odmora jer je isao direkt iz HNL-a u repku pa nazad na kvale LP.

HNL zavrsio 28.5 otputovao na Europsko mladih koje je pocelo 21.6 i vratio se 19.7 za kvale LP gdje je dobio 20 min valjda jer nije mogao disati.

Do 1.1.2024 je bio igrač manje na terenu. Pa jednu asistenciju/gol nije mogao u Micky Mouse ligi napraviti. U prvoj polusezoni od nasih 28 golova, 2 asistencije i 1 gol ne jer je loš, nego 0 snage imao.

Baturina se digao u formi i najjača karika Dinama je uz Petka.
  • Laugreano
    4.8k
    Nije, samo kazem da je Tolic Maradona za njega
  • Orc123
    14.1k
    Frende moj, ne kužim kakve veze imaju pojačanja sa postojećim kadrom ako je jasno komunicirano da nam treba 6 igraca na postojeći kadar. Zašto bi potencijalni dolasci ovisili npr. o vracanju s posudbe jednog Bockaja , Lukanića, Štefulja, Brekala i sličnih ili zašto bi ovisili o ostanku jednog Šutala, Špikića i sličnih...ako je jasno iskomunicirano da nam trebaju ti igrači, te pozicije onda kakve veze imaju igraći koji su tu ili koji se vraćaju s posudba. Nije da ce nekim cudom proigrati i postati Maradone ili Gvradioli. Svatko tko je gledao proteklu sezonu je svijestan kakav kadar imamo i gdje su nam nedostatci...ajmo bit realni mi smo u 2 utakmice s Rijekom izvukli na iskustvo a oni pukli pod pritiskom iako su ako realno gledamo bili alpari s nama čak i prema igri nešto bolji kombinirano te dvije utakmice. Da je ona lopta u 86minuti išla pola centimetra desno ne bi završila na vratnici nego u golu i moguće da bi se sezona otišla u totalno krivom smijeru. Definitivno sezonu koja je pred nama moramo ući pametnije i jaće i ne ponavljati pogreške iz prošle godine kad smo govorili kako ima vremena. Istina, imamo sada nikad više vremena pripremiti i pojačati momčad ali za mene najveći dio pojačanja mora biti tu najkasnije, ali najkasnije do 15.7...i to ne ovisi o nikakvim igračima koji su označeni kod nas kao višak jer svijesni smo da se nećemo svih moći odmah riješiti. Puno je posla pred našima i siguran sam da rade punom parom ali ne treba spuštati očekivanja jer npr. ja očekujem jako puno od njih. Jasno je ko dan da nam treba barem jedan stoper,vezni i oba krila i možda još jedan stoper ili l. bek. Mislim da nikome nije cilj samo da se uđe u LP pa da budemo tamo da drugi popravljaju bodovni učinak na nama nego da budemo konkurentni i potučemo se sa svima , a sa postojećim kadrom to nije moguće. Svima je to jasno jer ako nam je Rijeka radila tolike probleme šta će onda klubovi iz EL ili LP.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Old Orc is back.
  • hardek
    7.8k
    Orc budi brat udari koji puta enter
  • Nogo
    9.4k

Orc, 100% sam siguran da nećemo dovoditi 6 pojačanja prije nego neki igrači naprave transfer ili posudbu. Nakrcani smo s igračima drugog reda i to će biti najveći kamen spoticanja. Koliko godina je transferni rok bio banana. Nema šanse da mi to u jednom uspijemo riješiti i dovesti na željenu razinu.

Vjerojatno će Čavlina, Pjaca i netko doći prije, a ostali ovisno o prodaji/posudbama.
    Treba vidjeti šta s Vidovićem i Kanekom. Ogiwara i Rog ostaju do kraja godine pa se za njih lako odluči kasnije.
    Stojkovića vidjeti kakav će biti, Kačavenda još veći upitnik.
    Bruno, Bati? Hoće li ostati. Olmo, ide li prodaja i novi novac u klub itd.

Najgore šta ljudi očekuju da dovedemo 6-7 novih igrača do 1.7. I da to napravimo visili bi tu i željeli još i još jer je rok dug. Pa nije ovo football manager!
  • Orc123
    14.1k
    Ovdje vjerojatno aludiraš na mene!? Ja uopće ne očekujem 6-7 igraca do1.7. vec ocekujem da se do 15.7. dovedu igraci na kriticne pozicije koji se moraju dovesti ukoliko zelimo da uđemo u sezonu spremnije nego prethodna 3-4 prijelazna roka.

Praksa koja je dokazano loša, i koju ne ocekujem od ovih novih ljudi je da se čeka kraj prijelaznog roka jer se u pravilu ništa nije dobilo s tim do sad.

Definitivno ne ocekujem da se do sredine 7.mj zaokruzi kadar za narednu sezonu ali ocekujem da se dovede najmanje jedan stoper, krilo i vezni igrac i to je minimum minimuma neovisno o odlascima Petka i Baturine, 3 do 4 igraca i mislim da je to vrlo realno i izvedivo s obzirom na to da imamo konacno poslozenu strukturu odlucivanja i da ulazimo sa povoljnom financijskom bilancom.

Kako ne ocekujemo da se ovaj prijelazni rok ispravi sve lose sto se radilo do sad. tako ne ocekujem da se provodi ustaljena praksa koja je dokazano losa sa cekanjem zadnjih dana prijelaznih rokova i onda kupavanja macaka u vreci pod mus i na silu. Imamo dovoljno vremena za odvagnuti i izdogovarati što nam treba. Ako se kasnije uđe u LP lako se onda momcad nadogradi sa 2 vrhunska igraca kad vec imas poslozen kostur za narednu sezonu.

ps. nasao sam enter na tipkovnici. :rofl:
  • Droljo
    23.4k
    If my grandmother had wheels, she would have been a bike"GOAT

Baba nema zube i nemre jesti špek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.