• Droljo
    23.5k
    Imamo dobrog golmana koji se privikava na veličinu kluba i dinamove zahtjeve te također dobro brani penale. Na toj poziciji nam je naj manji problem u ekipi. Taman je Nevistić naišao i sad bi neki uzimali čavlinu da opet sve to prolazimo i zagorac da mora na gol... Punu podršku i dalje nevi i samo deri mali.
  • Banana 2
    472
    Ne škodi nam imati dva dobra golmana. Što se mene tiče, da bar na svim pozicijama imamo po dvije jednako dobre opcije, pa i napadača i desetku koji su rang Petka i Baturine i neka svi skupa dijele minute. Jasno, to je nerealno, ali realno je ovdje sa golmanskom pozicijom i to treba realizirati.
  • scooniepenn
    6k
    Mislim da je bolje otkupiti Čavlinu i ostaviti ga godinu dana još u Lokomotivi. Sjetimo se da je Livi do dolaska u Dinamo imao čak 4 prvoligaške sezone u Zagrebu. Nakon iduće sezone umiroviš Zagija i vratiš Čavlinu pa neka se bori za minute s Nevistićem ako bude toliko dobar. Nevistić se dobio nakon godinu dana pauze i za mene je beton.
  • Mihaljević
    14.2k
    Čavlina dolazi u Dinamo jedino kao prvotimac, što je i rekao na početku ove sezone. Pogledaj zadnju tekmu protiv Rijeke, tip je toliko lagan da je to nestvarno, skine zicer Pašaliću i 2 sekunde kasnije kadar sa žvakom u ustima kao da se ništa nije dogodilo. Vjerovatno taj stav ima jer nema pritiska u Loksi. Čavlina je predobar golman da bude rezerva Nevistiću. Ako budemo prvaci Neva ostaje jedinica, a ako ne budemo dovodimo Čavlinu, tako nekako ja vidim taj scenarij.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Čavlina treba poraditi na igri nogom? Nesto si se zeznuo slucajno ili?Orc123

Čitam i ja i ništa mi nije jasno, Čavlina igra jako dobro s obje noge.
  • Orc123
    14.2k
    mah neda mi se pravdati s nekim ali kad mi netko napise da je Neva jaci u igri nogom slabo mi dođe. Neva je dobar golman i nema smisla imati u klubu i njega i Cavlinu, Neva je nesto bolji u igri nogom od Livija, bolji od Labrovica npr. I slicnih. Neva je tu negdje na razini Lucica s nogom ili cak mozda mrvicu slabiji a dva daleko najbolja golmana u igri s nogom su Cavlina i Zelenika iako je Cavlina bolji i opcenito puno kompletniji golman sa naglaskom da su mu limiti daleko veci od svih golmana lige.
  • scooniepenn
    6k
    Čavlina je još jako mlad golman i imao je on finih kikseva ove sezone što je i očekivano. That being said mislim da je bolje da još godinu dana brani u Loksi i sazrijeva pa nakog toga donesemo odluku što ćemo s njima. Ja sigurno ne bih micao Nevu sada s mjesta prvog golmana jer je u zadnjih mjesec dana pokazao da je odličan golman.
  • Zagi
    13.7k
    Jedni problem u tom čekanju je da će mali imati ponude kao i Kotarski početkom sezone.
    Treba izabrat , hvala Bogu sada ima tko.

Ja bih se kladio na Čavlinu ali golmane mi je teško ocjenjivati.
    Ima tu na forumu ekipe koja se bavi time. Neka nas malo poduče.
  • scooniepenn
    6k
    Kotarski je 3 godine stariji i u trenutku odlaska u Grčku je imao 23 godine, Čavlina ima 21. Osobno ne bih riskirao sa Čavlinom u ovom trenutku kao 1. golmanom. Mislim da 1. vratar Dinama mora imati barem 2 prvoligaške sezone iza sebe, ma kako god se on zvao. Ponavljam Livi je imao 4.
  • E46
    2k
    Ako Neva nastavi ovim tempom, kupiti Cavlinu i ostaviti ga Lokomotivi da bude na nasoj placi, Neva ce se ako ovako nastavit brzo prodat dalje.
  • Banana 2
    472
    ↪San Lorenzo
    mah neda mi se pravdati s nekim ali kad mi netko napise da je Neva jaci u igri nogom slabo mi dođe. Neva je dobar golman i nema smisla imati u klubu i njega i Cavlinu, Neva je nesto bolji u igri nogom od Livija, bolji od Labrovica npr. I slicnih. Neva je tu negdje na razini Lucica s nogom ili cak mozda mrvicu slabiji a dva daleko najbolja golmana u igri s nogom su Cavlina i Zelenika iako je Cavlina bolji i opcenito puno kompletniji golman sa naglaskom da su mu limiti daleko veci od svih golmana lige.
    Orc123

Lokomotiva inače od golmana traži mnogo lucidnih i preciznih dodavanja kroz prvu liniju pressinga pa po tome znaš da je toliko odličan s loptom.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ja sam uvijek bio za Cavlinu, Ali Neva se digao i to dobro,i sad je skoro na nivou onog golmana kad je prelazio u Dinamo. Sad nesto nisam siguran da nam cavlina treba ,Ali dva kvalitetna golmana koji ce pritiskati jedan drugog su neophodna
  • Mr Anderson
    15.7k
    Bezveze je imati dva tako dobra golmana ko Neva i Čavlina ako će samo jedan braniti. Ili kupiti Čavlinu pa ga ostaviti na posudbi negdje dok se Nevistić ne proda, naravno ako ga uopće mislimo prodavati.
  • Marley
    5.3k
    Ne znam jeste li citali pred par tjedana veliki intervju sa Nevisticem. Bas je o ovome govorio dosta. Da je neusporedivo braniti za bilo koji od ovih manjih klubova, u odnosu na Dinamo. Bas ovo sto spominjete, da je primjerice znao imati, karikiram 10 obrana, primio 2 gola i svejedno bio heroj utakmice, s toliko obrana. Dok u Dinamu moze stajat cijelu utakmicu besposlen, i onda na kraju ima jednu ili dvije situacije koje ce odluciti utakmicu (Varazdin). Puuuno teze. I neusporediv pritisak.
    Tako da, ove brojke obrana nisu toliko relevantne koliko na prvu izgledaju.
  • Sajla
    15.8k
    Ne znam jeste li citali pred par tjedana veliki intervju sa Nevisticem. Bas je o ovome govorio dosta.Marley

"Siguran sam da nijedan golman iz HNL-a ne bi imao nikakvih problema u inozemnim ligama. Smatram da bi ih se puno više cijenilo da brane vani nego što ih se cijeni kod nas. U Varaždinu sam svaku utakmicu imao četiri, pet obrana, primiš dva gola i ti si kralj, svi pišu bajke o tebi.

Nije isto u Dinamu i Varaždinu. Ti u Dinamu 35 minuta stojiš i onda imaš jednu reakciju. Ako ta reakcija nije dobra, primaš gol i drama. Najteže je golmanima u Dinamu i Hajduku. Meni je u Europi puno lakše braniti nego u SHNL-u.

Ideš u goste Betisu, velikoj momčadi, i ne možeš reći da moraš pobijediti. Stalno imaš posla, stalno si "unutra" i top ti je. Dođe ti Varaždin, stojiš sat vremena ne terenu i onda penal u 86. minuti. Da primiš gol, nitko ne valja, sve je katastrofa."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.