• marcio amoroso
    43.6k
    Ako ide sve u klub onda je ok cijena.
  • LovroZG
    1.3k
    Rrahmani ima 25 godina i nije spektakularan igrač. Cijena je čist ok.
  • Beowulf112
    396
    Pa nije spektakularan ali je zahvalan igrac.Takve igrace je tesko naci.Ja ga za tu cifru nebi ni prodao.Takve igrace ko rahmani je uvijek pozeljno imat u rotaciji.
  • LovroZG
    1.3k
    Pa imamo i Šituma za krpanje bekova, ne bi reko da smo si prodali važnog igrača bez kojeg se ne može..
    A ak želimo napredak na lijevom beku, umjesto Rrahmanija mora doć neko bolji od Leovca, onda će pogotovo ova prodaja bit opravdana.
  • Krizy
    59.3k
    Neka ulože sad 2 milijuna u nekog lijevog beka pa je okej, ili ovim slobodnima malo jaču plaću (400 000 € npr)..
  • Mr Anderson
    13k
    Rahmani je zahvalan igrač, ali je prvenstveno stoper. Krpao je on tog beka, ali realno nije to ono pravo. Pogotovo ofenzivno.
  • Kwedi
    3.9k
    Upravo to. On je sjajan back up stoper, klasa ispred Leška i Perića.

Umjesto da se njih dvojicu frknulo nekam, povuklo iz Dinama 2 jednog, a za lijevog beka onda laganini opet ostaje neki keš(makar imaju love generalno, bez ove prodaje)
  • LovroZG
    1.3k
    Klasa ispred Leškovića i Perića je završila na beku jer ju je Bjelica vidio ko petog stoepra u momčadi. :rofl:

Svaka čast Rrahmaniju, puno je napredovo ove sezone i zakrpo je beka, al stvarno mi nije jasno zaš je njegov odlazak najednom tragedija. Sam je bitno da sad nabavimo boljeg lijevog beka i na stoperu damo priliku najperspektivnijem klincu.
  • BluePhone67
    5.2k
    Koliko smo platili Rrahmania ?
  • Kwedi
    3.9k
    1,6 mislim
  • cron1ck
    1.8k

Mislim 800 tisuća iz Splita
  • BluePhone67
    5.2k
    1,6 mislimKwedi

Ok. Tu treba ici polazna tocka dali nam se Rrahmani isplatio na kraju kada smo ga prodali I za koliko. Po meni da bi bio isplativ trebali smo ga prodati minimum za 3,5 milje eura. A ovako, kada je odigrao najbolje mi ga prodajemo za minimum u odnosu kada smo ga kupili , a to nam nije sveukupno uzvratio sa svojim igrama. I da trebalo je prodati Lesa I Perica I ostavit Rrahmania ili ga masno utopit sto nazalost necemo. On je dosao iz Splita gdje je ZM surovao sa Zuzulima isto kao I za slucaj Rog gdje ga je preplatio bez obzira na naplatu. Po meni Dinamo si ne smije dopustit da kupuje igrace za 5 milja, to je puno za HNL I par utakmica u Europi, moze se naci Dilaveri, Katarine samo treba trazit I ne gledat preprodaju vec sportski rezultat, a ako idemo najboljim pokazateljima sto radimo tu onda treba lovu ulagati u mlade igrace I u kombinaciji sa iskustvom mozemo napravit kao I ovu sezonu euro proljece.

P.S.
    Ne znam zasto kada stisnem razmak pa slovo I malo mi se automatski pretvara u I veliko.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    mislim da ti se to dešava jer ti je tipkovnica na engleski podešena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.