• Dinaminjo
    1.8k
    Pariz nema kaj ti imas..

..jer smo ih doveli sve kod nas!!!!
  • nemapredaje
    6.6k

passava la nonna con le torte
  • MarK
    1.3k
    ne možeš na temelju nastupa u ligi petice procijeniti kvalitetu za Hnl. Mišljenja sam da je solidan igrač tamo top igrač ovamo. Mišić, Rile, Petko su bili čak ispodprosječni vani, a ovdje dominiraju. Isto vrijedi i za Pjacu, M. Pašalića i sl.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ovo su mu najsličniji igrači u Europi

Europa.png

A ovo su mu najsličniji igrači u Ligue 1 trenutno.. poznato ime na popisu, pa treba biti optimist da se ne šara s lijeva na desno, nego se valjda ima ideja kakav bek nam je potreban. A ovaj je CV-om nemjerljivo bolji, očito i financijski.

EDIT; s tim da moram napomenut da se za cijelu Europu gleda u zadnjih 365 dana, a za Ligue 1 se gleda isključivo sezona 2023/24. Manje bitno jer je stil igre jasan, ali neka bude rečeno

Snimka-zaslona-2024-02-06-134529.png
  • sanjinlego
    4.1k
    Ima netko highlights od Gabriela? Gdje se može pogledat kakav je igrač, karakteristike i slično? Gdje je igrao, tko ga je kad kupio i za koliko je najmanje bitno.
  • Kreten
    168
    Jakir nabavio rakete sada nabavlja RPG. :cool:
  • Dinamouberalles
    241
    Ako dolazi besplatno liječnički nije problem
  • sanjinlego
    4.1k
    Gabriel kopija Moufija. Ali eto besplatan je, i za rotacije okej. Da Ristovski ima kakvu takvu konkurenciju.
  • Noel
    17.6k
    Neka Vlatka suze roni mi smo šampioni!
  • marcio amoroso
    47.5k
    Dečki prestanite sa spamanjem teme nepotrebnim slikama i glupostima. Ionako imamo problema sa memorijom, a vi se tu zajebavate na svakodnevnoj bazi.
  • plavac173
    2.6k
    Gabriel kopija Moufijasanjinlego

Nevjerovatno, divim se nekim ljudima... Lik napisao prije 10 minuta da netko napise kakav je igrac, ocjene blabla i sad pise kopija kao i Kava...
    Ja stvarno ne znam da li vi toliko igrate FM ili zivite u nerealnom svijetu pa mislite da se igraca moze procijeniti na osnovu mrtve sofe score i TM (tu je i dobar sto je najjace)..
    Igrace se skautira mjesecima, mjesecima. Pa netko da je tek krenuo pratiti nogomet i vidio ovakve postove bi rekao da je skautirati igraca najlaksa stvar na svijetu, par klikova na google i vidis... Uozbiljite se, moze biti promasaj, moze biti Top, necemo znati dok ga ne vidimo. Jedina osoba koja moze biti kompententa da donosi zakljucke o njemu je netko tko ga je pratio vise mjeseci, a mislim da takvih ovdje nema.
  • sanjinlego
    4.1k

Kopija Moufija po izgledu. Jel moguće da se odmah palite .. da imate potrebu nekoga poništit, prozvati da nema pojma, i sve ostalo? Forum pun toksičnosti, fuj!

EDIT: i da, JOŠ JEDAN POLOVNJAK!
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Po mojim pretpostavkama i insajderu zvanom flight radar, Gabriel bi mogao stici sutra u Zg oko 13 ili 15 sati, ako leti iz Pariza i ako nije uranio vec danas. Znaci predstavljanje nadam se cetvrtak.
  • Haza
    11.3k
    Očekivali smo Carvajala očito, po viđenim komentarima...sad je problem jer dolazi bez odštete, pa zbog toga ne valja, da ga plaćamo, bi svi urlali, da smo kreteni jer ga plaćamo, da nikog ne dovedemo, onda je Uprava nesposobna.
    Zaključak, kako god okreneš nije dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.