• cico
    13
    ne pratim sofu... velim ti - gledao highlightse tekmi u kojima je igrao više od poluvremena... 10ak komada. To je moj dojam, ne tvrdim da sam u pravu.

Nemam ništa protiv da dođe, ali mi špurijus kaže da neće biti pojačanje...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Bolje da malom Mikiću damo više prilike nego da dovodimo ovog tamnoputog crnca.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Gabriel dolazi sutra na ljecnicki pregled u DinamoMiro Vugrinec

Navijači kad Miro kaže da dolazi sutra

Ali mora proći lječnički

• plavac173
    2.6k
    Opusti se, skautiran je od ljudi kojima je posao procijeniti kakav je ko igrac, ne mozes sigurno dovesti Trenta Arnolda u Dinamo
  • Dinaminjo
    1.5k
    Koja skautska sluzba, dajte molim vas..

Idu po nasoj svlacionici i pitaju jel imate nekog bivseg suigraca za preporuciti??
  • cico
    13
    ma sve ok ...
  • NitkoBitan
    29.1k
    Bolje da malom Mikiću damo više prilike nego da dovodimo ovog tamnoputog crnca.Mali Zeus

E jbg sad kad je mali slomio ruku. Da je tako sportska struka razmisljala i da je malo slomio ruku 13.2. bilo bi veselo. Spikic bi zavrsio na beku i trazio prvi let za ne znam gdje, vjerojatno random odabir :lol:
  • Orc123
    12.6k
    Ovo mi ko neki deja vu dolaska Kaneka, Hoxhe, Ogiware...ttj. svih koje dovedemo....da je savrsen bek ne bi nam bio dostupan. I ja bi rado Carvajala ali u free transferu bit ce dobar da s Ristom drze stranu. Bio je ogroman talent u mladosti, jbg nije ispunio puni potencijal kao i brdo drugih. Covjek da ne valja ne bi imao toliko sezona u 1. Francuskoj ligi.....ako je bio odlican u Brestu onda ce i nama biti dobar.
  • plavac173
    2.6k
    Koja skautska sluzba, dajte molim vas..Dinaminjo

Ista ona koja je preporucila Kaneka, ista ona koja je dovela Ogiwaru (citaj Dabac)
  • Dinaminjo
    1.5k
    ajde plavac dabac procitaj do kraja i prihvati salu..
  • plavac173
    2.6k
    Sala je drugi dio recenice a prvi mislim da ne, a ovo je i post za vecinu ljudi koja i s razlogom tako razmislja ali je Dabac valjda jedini covjek u klubu koji moze preporuciti nesto kvalitetno
  • Nevo7
    975
    Nije se najbolje snasao ovdje jer se tu ne igra nogomet kao u ligama petica. To kaj netko dolazi iz liga petica ne znaci da ce automatski ovdje dominirat, mozda postane predmet sprdnje zbog losije tehnike i kombinatorike.NitkoBitan

Doslovno je Moubandje rekao da u Dinamu ne možeš uspjeti ako imaš lošu tehniku. Rekao je da su igrači u HNL-u izrazito tehnički potkovani, a pogotovo u Dinamu i da ako nemaš smisla za kombinatoriku i tehniku, otpadaš.
  • Ludovic IX
    9.2k
    free transfer iz francuske lige.. već sad je jeftiniji od Maxa na razdoblje od dvije godine..
  • Laugreano
    4.5k
    Moubandje je cijelu karijeru igrao u davljeniku u zoni ispadanja. Skoro svaku utakmicu igrao je u postavljenom bloku. Onda dođe u Dinamo i dočeka ga sve suprotno :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.