• Endeavour
    684
    Šteta, ali zato služe medicinski pregledi. Naša med. služba je jedna od najboljih u europi, ne znam čemu pljuvanje po njima. Mi možemo riskirati i uzet ga kao i Drmića i slične, ali na odgovornost trener ili uprave.
  • Mihaljević
    13.3k
    A bolje je sad klub Vlatke Peras i njoj sličnih?
  • blackbully
    4.5k
    Cek, Tomislav Madžar je stvarno liječnik koji nama daje zeleno svijetlo?Laugreano

img.webp
  • Orc123
    12.6k

Zezas se? Mozemo otvorit nasu malu kliniku koliko imamo ozlijeđenih igraca! Ako su oni najbolji kakvi su onda ovi najgori!
  • Kaktus Car
    1k
    Sad kad nakon navlačenja i odugovlačenja Kent na kraju u izostanku drugih opcija pristane doći igrati po pašnjacima HNLa, ali ga dočeka trodnevni pregled i odbijenica...

:rofl:
  • Nolifer
    11.9k
    Fran Tudor pa ja sam šokeran. Pa kaj su oni nore gljive jeli i pili loše kafe da su poludili? Bolje da zapijem tih tri milje, nego da odu u propast. Nisu oni baš svoji.
  • Jurki
    18.5k
    S obzirom da nam bu sad ostalo 3,5 milje eura..da mi dopeljamo pravoga trenera i sportskog direktora za te pare?

Nek Špika igra beka.. tak i tak ima preveliku placu za drkanje kurca na klupi.
  • Hrc-Vg
    840
    Treba ponuditi tovarima 2 milje za Sigura...Bolje to nego Tudor! :D
  • emilperska
    11k
    Kaj je najbolje Tudor ima jako dobre ocjene u Europi i u njihovoj ligi. Juranovic je tamu gori bio pa je presao u Celtic itd.
    Mene tu jebe ta visina transfera za lika od 29 godina.
    Makar opet, s njim si na cisto koliko godina ima.
    S ovima iz Afrike nisi..
  • Petko4455
    26
    Ostavi 3,5M u kasi,dovedi kenta na posudbu..neće ti Trebat bek
  • dumitrumitu
    1.5k
    Ne vjerujem da će ona još dugo biti tu.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Pa meni je Tudor dobar igrač, vjerojatno bolji i od Koffija, ali sigurno i dosta skuplji, a uz to je i bivši varto

On se razvio u pravog beka za nekakvu srednju klasu nogometa.
  • Brusa
    3.5k
    da... Jer je ona oličenje čestitosti, poštenja i istine... :brow:
  • dinon7
    1.9k
    Meni jedna stvar nije jasna. Izađe informacija ovdje na forumu, kroz sat vremena sve i jedan hrvatski medij piše o tome, gotovo pa copy paste metodom.
    Najbolji primjer je editirani članak 24 sata koji sad kaže da nije sve propalo nego Dinamo ide u daljnje pregovore s Metzom.
    Nastavak cirkusa s medijima i ovim forumom je Tudor. Garantiram da je netko spomenuo da dovodimo Dani Alvesa iz zatvora za 73 vreće krumpira i 3 hektara zemlje, svaki medij bi pisao o tome.
    Niti jedna informacija van ovih forumskih nije napisana niti u jednom članku.
    Ako je to novinarstvo u Hrvatskoj, a očito jest, mene bi bilo sram nazivati se novinarom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.