• Noel
    17.6k
    Idemo mi danas dobit Istru jebo ovo sve više..
  • bbb medimurje
    4.8k
    Veli dubravko milicevic da josip ide u udinese
    I da se zahvalio tovarcinama :heart:
  • Ivdzo11
    8.7k
    Doznajemo: Brekalo je odbio Hajduk, evo u kojem bi klubu trebao nastaviti karijeru...
  • K3p
    383

Upravo to, jedina nada nam ostaje da ce ekipa na terenu ovo izvuc uz našu podršku, jer na ništa drugo se ne možemo osloniti u ovom trenutku.
  • Jurki
    20.8k
    Brekalo je odbio HajdukIvdzo11

Ne veli se zabadava "krv nije voda".
  • Benito
    1.4k
    A mi dodajemo danas gas i titula je kod nas u 5. mjesecu
  • Yovitssa
    941
    Dečki, postali smo žabokrečina. Hajduk iz najgorih dana je mila majka za ovo u kaj smo se mi pretvorili. U sezoni u kojoj smo uprihodili najviše od svih do sad, mi nemamo za biber. Glavni konkurent nam preotima djecu kluba. Kvazi menađer nam otima najveće nade i dovodi ih u trećeligaški klub, prvu momčad šamaraju juniori Lokomotive, trener nam je neznalica, SD-a nemamo, upravu čine ljudi koji međusobno ne komuniciraju...
    Slobodno nastavite niz...
  • K3p
    383
    Odlično i kaj čemo sad ? Plakat ko picke ?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Hehehehe sad treba zajebavat tovare da nisu nista sposobniji od "nasih" :lol:

Cuo sam da je Brekalo cekao avion za Split, 100% provjereno... i onda Luksa rekao da su soldi nestali.
  • Crni86
    18.1k
    Hvala Josipe jedan si od nas! Mirnije ce se gledat tekma danas. Volim te dinamo!
  • Jurki
    20.8k
    Dečki, postali smo žabokrečinaYovitssa

Nije klub zabokrecina. Zabokrecina kluba su ljudi koji vode klub. Ti ljudi nisu Dinamo.
    Ti ljudi su nakupina govana koja gleda samo svoj interes.
    A zna se kaj se sa zabokrecinom radi. Isuši i podavi žabe.
    Dinamo je 112 godina povijesti nogometa, ljudi koji vole taj klub, sve igracke velicine koje su obukle plavi dres. Generacije i generacije ljudi prije nas koji su se isto tak zivcirali kak se mi zivciramo danas.
    Ova gamad je samo djelic turobne sadasnjosti.
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Jel ovo realno da se su se napisali romani oko lika koji je otpisan u Fiorentini, ima dvjestotinjak utakmica u ligama petice i nije u stanju već tjednima naći angažman. Na stranu naša nesposobna uprava i činjenica da bi već bio u Dinamu, ali ljudi moji on je još uvijek igrač Fiorentine. Gdje su sve te silne ponude o kojima Andy priča tjednima, kako to da njegov pulen ne može u najboljim igračkim godinama pronaći neki klub u najboljim ligama svijeta pa makar sredine tablice. Očito ni moćni Bara nije u stanju utopiti Brekala u ovom stanju nikome, niti su klubovi ludi da uzmu igrača koji od svoje prve utakmice u Dinamu do danas igrački nije niti milimetra napredovao.
  • T90d
    2.5k

Belinha je doveden dok je još Bara bio dobar sa Dinamom. A preko Dinama je mogao nagovoriti njegove roditelje da dođu u Europu, misliš da bi oni uzeli dijete i doveli ga u Europu da im je predstavio "plan Kustosija", nebi.

Nakon ovoga svega, treba otići kod roditelja od malog, reci evo vam ugovor, ali ne ako će te radit sa tim managerom. Ako odbiju, doviđenja. Razvijati dijete/igrača da bi se Mamicev manager bogatio i nas pravio budalama, NE, pa da ne znam kakav talent bio. Jer će ga Bara najkasnije sa 16 prebaciti u Kustosiju i prodati nekome, a mi smo opet onda nasamareni.

A uprava bi trebala otići do svih igrača, nebitno u kojoj kategoriji kluba igrali, postavit kriterij, da nema suradnje sa Barom ili su vrata klub zatvorena.

Nemojte zaboraviti da su Mamic i Bara skupa sisali pare iz kluba. To je ista ekipa.
  • sanjinlego
    4.1k
    Eto, nisam izmislio. Hvala svima :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.