• Ban
    698
    Ne znamo mi kakvih sve ponuda oni imaju, znamo ono što se plasira u javnost.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    nisu, ali su u reprezentaciji i po tome kandidati za odlazak na Euro.
  • Ban
    698
    Brekalo neće u hajduk!sanjinlego

Nego? Pokušavaju pritisnuti Dinamo da ga uzme prijeteći odlaskom u Hajduk?
  • sanjinlego
    4.1k

Tko prijeti odlaskom? Brekalo? Gdje je napisao to? Istina jest da je on rob masnokosog managera, ali sve ostalo je laž!
  • FrenchMontana
    1.5k
    Ekipa iz Trnave neki dan slavila dolazak u Dinamo, par dana nakon covjek da ode u Hajduk bi bila malo jaca pljuska svima nama, i nesto neoprostivo.
  • Ban
    698

Ako je blef, nadam se da uprava neće foldat.
  • sanjinlego
    4.1k
    Evo da shvatite kakvi su naši novinari, dnovinari ..

Prijatelj, više poznanik, plasirao je informaciju preko jednog portala da Dinamo ima ponudu za Kaneka iz Bundeslige.

Nakon 7 dana su tu vijesti svi objavili (ekskluzivno, saznajemo) a zapravo u svemu, ima 0% istine.

Tako i za Brekala, potpuna laž, i vrlo mudro plasirana informacija preko novinara koji dnevno objavi 30 mogućih transfera.
  • nwankwo646
    976
    A neznam... čim dalmatinski portal piše da su pregovori u finalnoj fazi...
  • Muka
    357

Čeka Farbrizija kako bi nešto objavio :D.

Sad bumo videli ko je pravi insajder sanjinlego ili miro vugirnec :D
  • IceMan
    3.8k
    Ako Brekalo ode dolje, to će bar malo povećati šanse naše za naslov. Još ako kiksamo u Istri, pa promjenimo ( valjda konačno) trenera...

Ima još puno za igrat. Ja vjerujem još uvijek uz promjenu trenera da možemo.
  • sanjinlego
    4.1k

To nije bitno. Nemam ništa protiv Mire, ako nešto zna nek’ podijeli. Samo govorim na koji način danas rade novinari ..
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Split je jedno veliko selo, a normalni tovari mi govore da je gotovo, tak da mislim da je to-to…Boli me kurac jel kriva uprava ili zalizani šiptar, ovo se nije smjelo desiti…
  • Ban
    698

Potpis, osim što nemam srca priželjkivati kiks. Nadam se da možemo uzeti 3 boda i da će ga svejedno smijeniti.
  • dzis
    1.3k
    Ma kakva promjena trenera,ne budite naivni.Da imaju ikoga vec bi ga zvali

Prestanite navijat za dinamov kiks danas,niste normalni..Pa kad u nedjelju tovari maznu rijeku iz penala bumo se svi cudom cudili na Jos vecoj razlici,sa istim trenerom

I vezano uz temu,nebi se cudio danas sutra tokom Dana vijest da je Brekalo korak do dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.