• NORTE
    21.5k
    Jeste realni da pricate o Barisicu vec 3 stranice? Niti je itko napisao u medijima bilo sta plus smo doveli lijevog bekaplavac173
    Mediji su mjerilo čega točno?!
    Lijevog beka nismo doveli.
    Japanac je dešnjak.
  • plavac173
    2.6k
    Japanac je 85% svojih utakmica odigrao na lijevom beku, igra i sa desnom i lijevom i doveden je da bude lijevi bek.

Pricas kao da nam Spikic desnjak ne igra desno krilo, a da ne spominjem "bekove"
  • Zagi
    13.5k
    10% od iduceg transfera, kojeg?Georg Koch

Vjerojatno po uzoru na dogovor koji je Osijek imao s Istrom oko Belje. 10% budućeg transfera kada posudba istekne i Brekalo se vrati u Fio.
  • Zagi
    13.5k
    Japanac je dešnjak.NORTE
    Ogiwara?
    TM kaže lijeva noga , sofa isto. Highlightsi isto.

Od kud sad tebi desna?
  • emilperska
    12.8k

Pricamo o kontekstu da imate nerealna ocekivanja i sliku ove momcadi. Nebitno je da li je to patka ili nije. Vjv je, bitan je kontektst.
    Kontekst je da nam prosjecni centralni vezni godinu i pol igra l.beka . Alternativa mu je bio Bockaj. I sad voljeli ili ne B.Barišića, velite da nije bek za Dinamo..
  • Orc123
    14.1k
    Lijeva noga je Japanac, samo je znao igrati i desno iako u dosta ofenzivnijoj ulozi....
  • darko-ivk
    61
    Pa nama treba bočni koji će biti i prodoran, a Barišić to nije. Jako je trom i ne znam koju bismo korist imali od njega.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ogiwara desna noga? Dajte ljudi pa jeste li ozbiljni? Kojeg ste vi Japanca gledali? Može ubaciti desnom, ali nedvojbeno mu je lijeva bolja, jača i primarna noga!
  • Nevo7
    986
    Sa Brekalom se niš nije iskompliciralo nego se nekaj i Fiorentinu pita.
    Brekalo želi u Dinamo, Dinamo želi Brekala, a Fiorentina želi novac, želi sebe namiriti. Osim Dinama, Brekala žele i tri druga kluba koji su dali bolje ponude. Kao kaj se u prošlom prijelaznom roku išlo, hrvatske nogometaše se dovodi na emociju koja postoji i oni žele u Dinamo, iako je to uvjerljivo najslabija ponuda. Ali opet, klubovi žele zaraditi.
  • Nogo
    9.4k
    Ako naši razmišljaju za desnog beka što napraviti ja bih prije uzeo Gazibegovića za 2m i dao mu plaću recimo 600k, nego uzeo Barišića za 500k i dao mu plaću 800k.
    Ok u minusu smo ali je dečko mlad, reprezentativac i može se dalje prodati kroz par godina (makar i da se povrati uloženo).
  • Mlađi referent
    14.9k
    10% idućeg transfera HAHAHAHAHAHA
  • Orc123
    14.1k

Ispravio sam za 2 sekunde, kaj ne vidis? Kak sam u zurbi pisao...normalno da je lijeva noga ali je znao i desno igrati, to sam mislio!
  • Izet Hajrović
    6.3k
    sorry, nisam vidio, onda se moj komentar ne odnosi na tebe nego na neke komentare prije.
  • Jurki
    20.9k
    može se dalje prodati kroz par godinaNogo

Bez zamjerke. Za koga mi ono navijamo?
    Dinamo da bu bolji momcadski i rezultatski ili za tetu u racunovodstvu koja bu imala cim bolju bilancu?
  • Noel
    17.6k
    Meni je odma priča oko Brekala bila čudna.. Navodno će danas igrat u prvih 11 a sljedeći tjedan doć u Dinamo.. Žele ga se rješit a daju mu ulogu u prvih 11 zbog ozljeda.. Da ga se žele rješit priliku bi dobio neko drugi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.