• Jurki
    18.5k
    može se dalje prodati kroz par godinaNogo

Bez zamjerke. Za koga mi ono navijamo?
    Dinamo da bu bolji momcadski i rezultatski ili za tetu u racunovodstvu koja bu imala cim bolju bilancu?
  • Noel
    13.4k
    Meni je odma priča oko Brekala bila čudna.. Navodno će danas igrat u prvih 11 a sljedeći tjedan doć u Dinamo.. Žele ga se rješit a daju mu ulogu u prvih 11 zbog ozljeda.. Da ga se žele rješit priliku bi dobio neko drugi..
  • San Lorenzo
    19.9k

Primarni izvor financiranja nam je prodaja igrača, mi nemamo bogatog šeika da nas fila parama kad mu se prohtije i lagano me iritira skakanje na svaki post koji uopće spomene daljnju preprodaju igrača.
  • Jurki
    18.5k
    jbg to ti je isto ko da su nama van stroja Kaneko, Špikic i Menalo.. pa ajmo stavit na desno krilo Emrelija.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    nemaju koga drugog staviti jer su ostali bez krila spletom raznih okolnosti. Oni će sigurno dovesti krila u ovom prijelaznom roku, a to znači da kasnije tijekom sezone neće biti minutaže za Brekala i to on dobro zna te zato želi doći u Dinamo gdje bi dobrim nastupima izborio odlazak na Euro.
  • CastAway1986
    3.5k
    Neznam o tim ostalim ponudama ali za Brekala je Dinamo daleko najbolji izbor ponajprije u smislu mogućeg pozivanja za Euro a potom i da vrati karijeru na pravi put ! U Dinamu će imati i minute i strpljenja da se vrati u formu i iskaže svoj talent koji neupitno ima .
  • Jurki
    18.5k
    sve ja to znam. Znam da se mora prodavati takva nam je sudbina. Ali spominjati igrace koji nisu ni dosli u kontekstu daljnje preprodaje mi dojde muka.
    Međutim jbg imam traume od takvih rijeci jer me to odmah asocira na import-export.
  • Ivdzo11
    7.9k
    otkud informacije... Nema nista objavljeno na 24sata?
  • Nogo
    8.4k

Odi pod hnl transfere (zimski mercato) pa odmah prvi post.
  • Peškaman
    7.4k
    Jedina bitna stvar je da Dinamo želi Brekala,a Brekalo želi Dinamo,Fiorentina jedino može ići sebi u štetu ako ga ne pusti. Sljedeći tjedan Bara ce predstavit ponudu Fio,a ako je Bara zadovoljan ponudom,vjerujem da ce i oni biti.
    Trenutno su im ozljeđena 3 krila,a po italijanskim medijama spominju da je Fio već krenula po krila Verone Ngonge.
  • eol12
    705
    Brekalo ako i dođe pred pocetak sezone bez priprema on je zvijer za HNL, tako da ako treba čekati još 3 tjedna vrijedi pocekati, naravno ako se dogovore klubovi dok ne dođe pojačanje u Fiorentinu, a ne da mi izvisio bez krila na kraju.
  • plavac173
    2.6k
    Ali ovo ako uopce dodje, doci ce u veljaci... Pa bolje da ni ne dolazi ako cemo otici po drugog kapitalca ali necemo pa eto ajde neka Brekala.
  • crohnl
    29
    ja sam se vec pomirio da nece doci

em je problem s njihovim ozljedama i izbivanjima (sto odgada transfer) a sad i financije po novome

jednostavno nije bilo sudeno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.