• veselko tenžera
    6.4k
    Nostalgičan sam za vremenima kad nisam imao mogućnost znati gdje je tko trenirao ujutro, a gdje poslijepodne i je li neki talijanski klub kupio krilo ili nije. Sad kad imam ne mogu ne pratiti.
    Teško se boriti protiv sebe.
  • Orc123
    14.1k

Ne zelim ga u Dinamu ni besplatno, taman da igra za 1 euro! Nema sanse da bi mu mi dali placu koju on zeli a to je blizu 1m eura....alibi igrac na zalasku karijere!
  • Facke
    7.1k

Definitivne jeden transfer Barisica nema nikakvuga smisla. Bil bi teski promasaj. Jake slab levi bek prema napred. Muda nema , koci igru. To koj tu i tam zabi v skotske ok. Pogotove kad Rangersi igraju europu covek je igrac manje.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    9 asistencija u ligi prošle sezone je preslab ofenzivan učinak za beka? Uz to još i čvrst defanzivno, slično kao Ristovski, ako ne i bolji znajući kakav se nogomet igra u Škotskoj. Prema naprijed dovoljno govori činjenica da je prošle sezone imao 9 asistencija u ligi, a Ristovski 2. Ako postoji mogućnost da raskine ugovor i dođe besplatno ili uz neku sitnu odštetu, ja bih ga doveo. Do sad nismo imali pravog lijevog beka, a neće nam biti na odmet da imamo 2 prava lijeva beka, možda će Ogiwari trebati vremena za prilagodbu. Barišić je u sličnoj situaciji kao i Brekalo, treba doći u sredinu gdje će biti "primjetniji" Daliću ako želi na Euro. Ako pristane na pristojnu plaću, definitivno bih ga doveo.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Dovest Barišića i onda Petko može uživati u pogledu s 25 metara kako 5-6 igrača upućuje vrhunske centaršuteve u 16m :smile:
    Barišić je za mene nešto stariji Bulat. 1 Bogom dana vještina, sve ostalo ispod prosjeka. Brzina i pozicioniranje teška truba. Barišić je borben i agresivan, to se mora priznati.
    Statistika u Škotskoj mi ne znači puno zato sto mu tamo kontekst savršeno odgovara. Rangersi imaju posjed svaku utakmicu 75%, on roka centaršuteve i skoro se i ne vraća na svoju polovicu. Mi imamo posjed, ali ne igramo skok igru i bekovi nam moraju biti dobri u kombinatorici što on nije.
  • Common Sense
    1.3k
    Barišić u Glasgowu ima plaću 950k eura + bonusi.
  • emilperska
    12.8k
    Za ozbiljne stvari u Europi moramo imati duplirane sve pozicije. Ako je izvedivo, zasto ne..
    Makar cini se kao patka..
  • Facke
    7.1k

Si ga pratil? Igra ko u repke i u Rangersima. Nikak. Ofenzivni ucinak mu je slab. Pogledaj si protiv kojih ekipa je on uspel asisterati. Nema kombinatorike , nema brzine nema nis. Po mene nije za beka v Dinamu. Same kad se setim njeguva nabacivanja pogotove u repke :roll:
    A u obrane ceste bude truba.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ja njega uopće ne gledam kroz prizmu reprezentacije, u reprezentaciji i Sosa izgleda kao amater, a znamo o kakvom je igraču riječ. Nemoguće je da igrač koji je jedno vrijeme bio u strašnoj formi u Stuttgartu, da tako igra u reprezentaciji u tadašnje vrijeme. U reprezentaciji nemamo nikakve automatizme, sve se svodi na individualnu kvalitetu i vjerujem da većina ovdje na forumu nema neko mišljenje o Daliću. Stoga, smatram irelevantnim gledati Barišića kroz prizmu reprezentacije.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Jbt stuttgart, kao da je u bayernu igrao... klub koji se u vrijeme dok je sosa igrao tamo redovito borio za ostanak u ligi.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ako neko moze slozit best off Barisica sa utakmice sa Turskom u Osijeku, posramio bi best off Strinica i Pivarica skupno u presjeku cijele karijere.
    Lik je teska lopata koja dolazi s velikim obiteljskim teretom. Skotska liga i slicne lige pune krampova su njegov vrh. Jedno veliko NE od mene.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    da, ali Sosa je prošle 2 sezone bio u top 3 lijeva beka Bundeslige.

Edit: Isprike ako je izvan teme, ali povezano je s učinkom Sose i Barišića u reprezentaciji pa je usporedivo s obzirom na potencijalan dolazak Barišića.
  • emilperska
    12.8k
    Sve ovisi što očekujete od l.beka . Ako očekujete lagani upgrade u odnosu na Leovca iz 2019., vjv da ili ta razina. Ako očekujete Jarnija iz 98, naravno da ne. Za naše potrebe rekao bi da je to i više nego dovoljno. Pogotovo ako govorimo o dupliranju pozicija za sljedeću sezonu (dupliranje u smislu svejedno mi je da li igra Rile ili Moha odnosno Jusuf).
    2 l.beka, 2 d.beka, 4-5 stopera, 4-5 centralnih veznih, 2 ofenzivna vezna, 5 krila, 3 napadača i 3 golmana.
  • Orc123
    14.1k
    Covjek ima 31g, bio bi jedan od najplacenijih u klubu a ne donosi razinu vise!? Cemu takav igrac, treba nam novi Drmic ili sta? Sta ce nam igrac na zalazu karijere i jos k tome tako skup? Ajde da su Kramaric ili Modric u pitanju ali Borna Barisic? I jos k tome aumnjam da bi ga bas za 0 eura pustili...ustvari nebitno, nije igrac za Dinamo!
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ovo sto je Kunic stavio je vijest sa neke Rangers stranice. U tekstu pise "we're aware of looking". Tko si zna prevesti zna da samo pretpostavljaju da je Borna nama mozda bio na meti nekad prije ili bi mogao biti, uz Veronu. Konkretno nista dalje ne govori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.