• dzis
    1.1k
    Ma meni je to ravno onim bolesnim tezama kak se zena zaljubi u svojeg silovatelja ..ne mogu vas neke razumjeti ali dobro

Bez uvrede prema ikome, 100 ljudi 100 čudi
  • MarK
    978
    Bjelica>zoran>jakir>čačke>bišćan>krki>kopić
  • Jurki
    18.5k
    gle stvar je u tome da neke cinjenice treba ponavljati i milijardu puta jer neki ljudi ne zele ni cuti ni vidjeti kraj zdravih usiju i ociju.
    Kad nakon svega u zadnjih 20 godina cujem i procitam da su oni zasluzni za nesto dobim teski proljev i ne mogu mirno proci preko toga.
    Istina se mora govoriti pa makar nekome to bilo glupo ili dosadno.
    Oni su crna stranica Dinamove povijesti, a sad svi moramo deti glave na kup da se brod okrene pravom kursu.
  • Droljo
    18.7k
    Igraju namjerno ispod svojih mogucnosti i mozes se jebatJurki

On ih dovede, on ih plaća (po njima jer su smatrali dinamo svojim) i on ih trenira... Da ga idu bušiti.. nemoguće
  • Noel
    13.4k
    Kad se sjetim velebnih poraza od Šerifa, Ludogoreca,Črnomoreca, Kopera,Skenderbeua i ostalih giganta europskog nogometa. Ah koja vremena. Čim se kriminalac prislino malo odmaknuo koji kilometar od Svetinje došlo je proljeće u Europi, počele su padat ekipe poput Atalante,Totennhama,Vilareala ,West Hama,Seville,Chelsea...
  • badjibadara
    6.6k
    "Izvinemo se Đuri što smo ga ocrnili."

• eol12
    705
    Ja sam samo konstatirao da je kao trener bolji od Krznara, Kopica i ekipe, a ne da mislim da je on zaslužan za nešto il njegov brat kriminalac. Svatko kome je stalo do Dinama dođe mu do povraćanja kad se njih sjete, moja greška sto sam započeo s tim i ne pišite dalje o tim bezveznjacima
  • Captain America
    20.4k
    jakir>čačkeMarK

Malo više respecta prema treneru koji je dvaput uvodio momčad u Ligu prvaka i koji se sprdao s HNLom. Jakir tek treba osvojit naslov s Dinamom, a ti si ga stavio ispred Antiše.
  • Facke
    6.3k
    Ja mislil da je neki transfer u pitanju :lol:
    A vi ste s teme skrenuli i dosli na Zokija i ekipu bivsih trenera :lol:
  • Majki2111
    4k
    Off topic: Baš se zoveš Mark??
  • Ban
    698

Vjerojatno je Albanac.
  • nemapredaje
    5.6k
    Tri stranice oftopičarenja.

Od sad samo čitam postove s linkovima na vijesti. Fala Bogu pa su plave boje i lako se skuže
  • wolfgang14
    2.6k
    Jel mislite da dinamova zadnja objava na instagramu ima kakvo skriveno značenje ili samo seru bezveze sa random objavama?
  • Ivdzo11
    7.9k
    Menalo ------>> Celje

Krznar poznaje Menalove nogometne i ljudske karakteristike, zna što mu može donijeti i prema informacijama Germanijaka taj je posao vrlo blizu potvrde. Jer i Menalo želi u Celje, cijeni Krznara, intrigira ga borba za naslov i europski izazovi na ljeto, zapravo, ne postoje nikakve velike prepreke na putu do Menalova potpisa za Celje. Tek se čeka dogovor klubova, hoće li biti riječ o posudbi (s otkupom), ili odmah o kompletnom transferu!? U svakom slučaju s Menalovim odlaskom/dolaskom u Celje slažu se i Dinamo i Celje i Menalo i Krznar, Modri mu ne misle raditi problem i, kako sad stvari stoje, dogovor bi se mogao postići već prvih dana 2024. godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.