• Peškaman
    7.3k
    Momci na današnji dan se opustite, vidimo se nakon nove godine.
    Pojačanja će doći i bit' ćemo prvi!
    Sretan Vam Božić !
  • eol12
    701
    svaka čast, jedan od najboljih komentara koje sam pročitao.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Sretan Božić dragi forumaši! ❤️
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Sretan božić svima vama i vašim obiteljima draga braćo sa foruma. Sve najbolje od srca vam želim. I da nam pod bor stave koje pojačanje da pa da laprdamo ovdje od jutra do sutra.
  • Droljo
    18.6k
    pa da laprdamo ovdje od jutra do sutraKujtim Shalla

Laprdamo i ovako sa brodićem i živkovićem :lol:
    Šta bi tek bilo da dovedu lijevoga beka i krilo :monkey:
  • Mali dioničar
    17.8k
    Nisam skuzio sta si htio reci sa Mislavom, da voli Dinamo ili? Jer sam uvjeren i da jeplavac173

Htio sam reći da je Mislav prije Dinama bio u Rijeci. Da je kojim slučajem dobio prigodu kod Keka i da je proigrao i da ga je Mišković prodao u Sporting kao što je prodao Ristovskog, možda bi iz Sportinga otišao u Premier ligu.

Ovako je preko Koreje otišao u Dinamo i postao legenda kluba. Igrao je u Dinamu na zadovoljstvo navijača i igrao je najbolji nogomet u životu. Obilježio je jednu eru. Svaki klinac u Zagrebu ga je gledao kao božanstvo i želio Dinamov dres s brojem 99. Sam Mislav je izjavio da nema većeg kluba od Dinama.

Iako je kroz Dinamo došao do reprezentacije i osvojio broncu na svjetskom prvenstvu zabivši odlučujući gol ni to nije ni njegovom agentu (koji i danas dobro kotira u Dinamu jer je doveo Kulenovića i Halilovića) ni Mislavu samom bilo dovoljno da ne naprave transfer u engleskog davljenika i ne odvedu Mislavovu karijeru s totalnog vrha bitnog igrača sa svjetskog prvenstva u običnog gledatelja Premier lige koji tamo trenira i usput propušta finalni turnir Lice nacija i sve kvalifikacijske utakmice iste te reprezentacije u kojoj je takodjer bio neopravdano malo korišten.

Kao zagrebački dečko jasno je da ima elementarnu ljubav prema Dinamu, ali je njegova uloga u Dinamu pitanje pragmatike i životnih okolnosti koji su ga doveli do kluba i prigode koju je on fenomenalno iskoristio. Ali isto tako da je Juranović slučajno iz Dubrave otišao u Dinamo nitko se na Zoni ne bi sprdao kad ga je onaj Kanadjanin iz Bayerna vozio na ringišpilu.

To sam htio reći.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ihhhh, onda sreći nebi bilo kraja, tovari nam ližu jaja:rofl:
  • Georg Koch
    6.3k
    Maloprije sam pricao sa covjekom iz Uprave Kustosije.
    Onaj Kepcija 90% dogovoren u Leipzig.
    A onaj afrikanac od 18 god.sto se pisalo i za nas(stoper-dm cini mi se), usao je sa repkom u polufinale AFN juniora nedavno, te mislim i u momcadi prvenstva, ne znam mu ime sada, pred potpisom za njih(Kustosiju).
  • scooniepenn
    5.1k

Upravo to je i moj point bio, jako slican tip igraca Daniju. Dovoljno brz da moze igrati na krilu, s odlicnom tehnikom da igraca moze izbaciti driblingom i biti ili opasan po gol ili uposliti suigraca. Sigurno da je primarno desetka, ali bez problema moze igrati i na krilu i na visoj razini od HNL-a.
  • Captain America
    20.4k
    KepcijaGeorg Koch

Klapija? :blush:
  • Georg Koch
    6.3k
    tako je. Popio sam pa mi je sve to isto haha, ali razumijemo se :grin:
  • austrijanac
    7.5k
    Half space igrači su izuzetno potcjenjeni

U pravom sustavu/simetralno savršenom, su pravo zlato.

Mogu zabit, odigrat zadnji pas, zavrtit kvalitetno stranu te spustit se između stopera i beka po potrebi i razvit igru, ubrzat itd.

Siguran sam da Stojke moze bit takav igrac. Kao i Kacavenda.
  • crohnl
    29
    Zna itko koji su uvjeti otkupa Kacavende?
  • Droljo
    18.6k

Da mu rade obje noge :rofl:
  • serbus
    5.2k

f0792be49a076eedcf0050ae79043b6e.jpgacer aspire spacebar not working

Rekao bi najveći , cijena? Prava sitnica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.