Koja mu je onda idealna pozicija? Cak je i Jakir skuzio da to ne ide pa ga je protiv Ballkania uveo umjesto 10ke. — Efes Pilsen
i nadam se Bockaja — Orc123
Moze pitanje za nekog tko pozna situaciju. Zbog cega Hoxha nije igrao u Lokomotivi? Jako malo, nikako, lose, koji je razlog? — LaznjakProsineckog
a ljeto dolaze i odstete od Tolica i nadam se Bockaja, nije puno ali za jednog igraca dovoljno.... — Orc123
Bernauer je bio dobar s Istrom, Rudesom, kup utakmice i onda ga je sasjeklo s Plzenom. Tu se vidio nedostatak u duelu, al da nema nikakvog nedostatka s takvom pas igrom i dugom loptom on ne bi ni igrao kod nas.
S njim treba radit, ne znam koliko se duel igra moze popravit ili koliko bi mogao dat na nekoj drugoj poziciji, al otpisivat ga tako rano je meni glupo.
Ako dolazi Brodic i za Emrelija ima dobra ponuda mi ostajemo na 4 spice istog profila. — Efes Pilsen
↪Sbkbbb
ne napadam ga i ne smeta mi. Ucinak konkretni mu je jako dobar, ali u vezi jako malo radi u razgradnji i izgradnji napada. On ima fantastican prekid i jako dobar udarac. Koja mu je onda idealna pozicija? Cak je i Jakir skuzio da to ne ide pa ga je protiv Ballkania uveo umjesto 10ke. — Efes Pilsen
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.