• Mihaljević
    15.2k
    Ovo je za prvih 11 roster.
  • Mihaljević
    15.2k
    Valjda Brodic, a ne Mierez — Efes Pilsen

Ne... Siguran sam da Vlatka ide po Miereza i treći prijelazni zaredom. A da se Miereza pita on bi već bio u Dinamu... Mierez je maksimum koji trenutna Uprava može dovesti, ne znam ko je ovaj Dabo, al' ne vjerujem da taj išta može pored ovih.
  • Kujtim Shalla
    12k
    ja mislim da nam je selahi i te kako potreban. Koliko god ja volio akija, o jednostavno više nije taj, Sučić je premlad i trebate će vremena, meni je selahi brutalan da dijeli minuta u sa sučićem i po nekad odmara mišića, nije ni bulat taj, jednostavno pred statičan.
  • CastAway1986
    6.7k
    Ja sam također za Selahija treba nam takav pitbull u veznoj liniji.
    Inače popularni Transfermarkt je ažurirao HNL , Dinamo vrijedi oko 72M , odavno manju vrijednost nije imao !
  • San Lorenzo
    24.3k
    ali kakav je Bernauerov status? — Sibirski plavac

S obzirom na stanje naših bekova moglo se Francuza probati na beku, tu rolu je igrao u Parizu, ali valjda je to previše van zone komfora za Jakira.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Plus za Selahija, Sucic napreduje ali i grijesi, a ako eksolodira brzo ce ga prodati..
  • wolfgang14
    5k
    S obzirom na stanje naših bekova moglo se Francuza probati na beku, tu rolu je igrao u Parizu, ali valjda je to previše van zone komfora za Jakira. — San Lorenzo

igrao je desnog beka jednu utakmicu. Ako se ne varam protiv istre ili tako nešto. On je meni puno bolji ofenzivno nego defenzivno
  • Noel
    25.4k
    Informacija od navodnih insajdera ko je lijevi bek o kojem se piše da je dogovoren? Ime i prezime molim
  • wolfgang14
    5k
    Informacija od navodnih insajdera ko je lijevi bek o kojem se piše da je dogovoren? Ime i prezime molim — Noel

Gdje se piše da je dogovoren? NIsam vidio nigdje
  • NitkoBitan
    39.2k
    Vec duze vrijeme se prica o Gideonu Mensahu. Nisam cuo da je netko bas dogovoren.
  • Mihaljević
    15.2k
    Informacija od navodnih insajdera ko je lijevi bek o kojem se piše da je dogovoren — Noel

Na Mensaha misle, a jedino što Vlatka može je Miličević.
  • Noel
    25.4k

24 sata prenose, i tvrde sve je u završnoj fazi navodno velika želja Jakirovića.
  • Common Sense
    1.6k
    Vlatka već ima jednog Miličevića, zar hoće i onog drugog?
  • Noel
    25.4k
    A "modri" su pronašli - lijevog beka. Nije još poznato o kojem se igraču radi, ali Dinamo je u završnim pregovorima s jednim igračem kojim je, kako saznajemo, oduševljen - Sergej Jakirović.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Evo Sergeju prijelazni rok pa da vidimo kako se preslagat momcad, alibija vise nema. Ako je odusevljen igracem onda se nadam da je igrac zaista razina Dinama, a ne Slaven Belupa ili Varazdina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.