• Patak
    3.5k
    Imamo Brodića i Koščevića, pa zato prodati Kulenovića. Kak si samo to iskombinirao. U mojem prijevodu:

Imamo novajliju kojem je Varaždin vrhunac karijere i juniora bez jedne utakmice u seniiorima pa ajmo prodati igrača koji se dokazao u Lokomotivi i bio starter u Dinamu ove sezone.
  • Ban
    698

Najbolja stvar je što bi obojica trebali bez problema igrati u tim ekipama.

Nije da se njega i Belju nije pitalo. Nitko im nije stavio pištolj na glavu da potpišu ugovore.
  • Ban
    698

Da. Sigurno nam ne trebaju i Brodić i Kulen, ako se pritom na Kulenu može nešto i zaraditi za pojačanja - super. Mali Košćević ima sve i spreman je da krene skupljati iskustvo u seniorima kao treći napadač. Ako se do kraja sezone popne do mjesta drugog napadača - odlično. Pritom je i profilno različit.
  • Patak
    3.5k
    Kulen će po meni postati naš prvi napadač sljedeće godine ako ode Petković, Koščević može pomalo ulaziti u igru, Brodić po meni promašaj, neće ostaviti značajan trag.
  • Ban
    698

Već ove sezone visimo. Ako Petković i Baturina odu na ljeto i ne ispljunemo barem 5-7 milijuna na poštenog napadača koji osim što zabija zna i igrati, motaj kablove. Bilo je lijepo dok je trajalo.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Kulen je imao potencijal za bit prva spica Dinama II.
    Frigan je raketa, al Beljo je pokretni centarfor, Petkovic za uboge. Mozda jednog platit, drugog na posudbu s opcijom otkupa iduce ljeto.
  • Orc123
    12.6k
    kule prva spica? Daj molim te reci da se zezas i da si sarkastican ...
  • Patak
    3.5k
    OK, tko će biti prva špica po tebi kad ako ode Petković u sezoni 2024/25?
  • Ban
    698
    Već ove sezone visimo. Ako Petković i Baturina odu na ljeto i ne ispljunemo barem 5-7 milijuna na poštenog napadača koji osim što zabija zna i igrati, motaj kablove. Bilo je lijepo dok je trajalo.Ban

Također ne mislim da je itko od ovih klinaca spreman naslijediti Baturinu sljedeće sezone uz ovako napaljen Hajduk. Mislim da je Loksa i dalje taman za njih, neoivsno o ozljedama, a i za Vrbu.
  • Mihaljević
    13.3k
    Nije da se njega i Belju nije pitalo. Nitko im nije stavio pištolj na glavu da potpišu ugovore.Ban

Beljo je već potpisao za Augsburg kad smo mi krenuli po njega, Frigan je htio u Dinamo, Miško nije dao i prihvatio duplo bolju ponudu od 6M. Sva mudrost ovog svijeta.
  • Ban
    698

Nije trebao ni on dat Mišku. Jadni Frigan i Beljo, nisu imali izbora ili nisu znali da ih Dinamo želi.
  • Orc123
    12.6k

Ako si stajalista da bi nas Kule trebao voditi ko 1. Spica onda vjerojatno bi bili pred bankrotom ili totalno propast da se to uopce desi! kuletov max maximuma je da bude 3. Spica i to ako! Ako to nisi vidio do sad onda neces nikad...covjek je u dinamu 4 godina i nije napredovao ni mrvicu.,.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ma Kulenovic neznam čak da li je i za rotacije , treba nam pravi killer u napadu
  • Peškaman
    7.4k
    Beljo je imao na stolu ponudu Dinama i Augsburga,htio je u Dinamo i za manju mlaću,ali vrhovni gospodar svemira don Ante Čačić je odlučio da nam on nije potreban i momak je otisao gdje je i sada.
  • Patak
    3.5k
    Pa dobro volio bi i ja boljeg od njega, zato sam te pitao tko će po tebi biti prva špica Dinama sljedeće sezone. Ili, ako je on treća opcija, tko su prve dvije ako ode Petković?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.