• boem
    309
    Zajec mi je idealan kandidat za Barišićevu zamjenu, za sve ostale funkcije definitivno nije.
  • Zagi
    10.7k
    Idealan pored npr Bobana teško, možda ponajbolji od trenutno dostupnih.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Zajec je idealan za predstavljanje knjige i uživanje u mirovini.
  • Krizy
    59.2k
    Sit sam recikliranja i učenja na Dinamu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    U Gražu je spas :heart:
  • Infinity
    19k
    Toliko puta se potezalo pitanje 'trener stranac'. Sta mislite o sportskom direktoru koji nema nikakve veze s Dinamom, pa ni Hrvatskom?

Ne mislim da je rjesenje samo zato sto je stranac, nego me zanima da li bi trebali gledati malo sire?
  • Sajla
    11k
    gledamo šire za igrače, zašto ne bismo i za SDa? kaj, može biti lopov koji bude dovodio "svoje" igrače i punio si džep blablabla? nepoštenje nije rezervirano za strance, to bar znamo. dinamov trener, SD, igrač - treba biti profesionalac koji zna svoj posao i radi ga pošteno, a što je po nacionalnosti ili čije ima državljanstvo me uopće ne zanima.
    i da - dosta je da se netko uči na dinamu. treba nam netko tko dokazano zna što radi.
  • Zagi
    10.7k
    Ma nikakav problem.
    Na papiru bi strani SD i M.Marić kao spona za omladinski pogon bilo idealno.
    Samo nek je stručan.
  • austrijanac
    7.5k
    Od svih stvari gdje se mozemo ugledat na Red Bull Salzburg/Leipzig, najvise bi volio da se ugledamo na strukturu SD-a i trenerske struke.

Nema kemijanja s legendama i pizdarijama, cisto skolovani ljudi koji zive scouting 24/7 i znaju kako to funkcionira.

RBS je ove godine "prodao" SD-a Bayernu, ekspresno su nasli drugog u svojim redovima koji je izjavio da mimo toga sto je trener od pocetka nove ere RBS-a, aktivan je bio u skautingu diljem svijeta.

Da napomenem, ima 40 godina, a prikljucio se RBS-u s 27 godina, kad su (osim novaca) donijeli odluku kako zele da im ekipe igraju od malih nogu (totalitarno, agresivno s visokim presingom) te na tome rade od pionira do seniora.
  • Georg Koch
    6.3k
    Pise na gol.hr-u o Selahiu kako mu ugovor istjece iduce ljeto. Od 01.01.moze pregovarati sa bilo kim da ide besplatno, naravno ako ne produzi ugovor ili ga ne prodaju sada pa uzmu bar nesto para.
    Vrijednost po TM-u mu je 2m.
    Mislim da je on upgrade za nase igrace, a sad opet da li je brutalan za neke visoke ciljeve ne znam.
    Mislim da je dobar za rotacije te povremeno prvog sastava, ako dogodine planiramo igrati zvucnije europsko natjecanje, puno utakmica i sl.
  • Laugreano
    4.5k
    Gledao sam podcast sa Mikićem, i bas me ugodno iznenadio koliko je elokventan i koliko se kuzi. Kakav bi bio SD neznam. Znam samo da bi dobili jos kojeg Kaneka u ekipi :grin:
  • Laugreano
    4.5k
    Dobru ekipu je Mikic nudio Dinamu :grin:

"Još dok sam bio u Japanu, ali i nakon dolaska u Maksimir, ponudio sam Dinamu sedam aktualnih japanskih reprezentativaca! Recimo, Asana sam predlagao još ranije, dok smo igrali zajedno, prije nego što ga je prepoznao i kupio Arsenal. Zvao sam i zbog Kamade, Ita, a Dinamo je bio čak i poslao službenu ponudu Kawasakiju za Mitomu. Bio bi to dobar transfer za Japance, bio bi i dobar ugovor za njega, ali i on je odbio doći u Dinamo. Sad je u Premeirshipu, u Brightonu! No, problem je još jedan, a to je infrastruktura, Dinamov stadion. Japanci žele doći u Europu, znaju da Dinamo igra Ligu prvaka i da je dobar klub, ali kad vide stadion, kad vide gdje bi trebali igrati, onda više nisu toliko zagrijani za dolazak."
  • Orc123
    12.6k
    ako vec znamo da nisu sposobni dovesti pravog SD sa iskustvom, nekog iskusnog stranca, ako Manece je nedostupan, a Jozak nije najsretnijw rjesenje radi proslosti onda Mikic definitivno mi bolje zbuci od Zajeca, Boromise, Raic Sudara, Tomasa i slicnih......mozda dam u krivu i oprt favoriziram domaceg decka pravog Dinamovca ali eto on bi za mene bio dobro rjesenje, osim ako nas nekim cudom iznenade pa dovedu neko provjereno ime a sro je mala vjerojatnost.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    A zašto je Mikić dobio otkaz , ako se ne varam prije 2-3 godine je bio u Dinamu...
  • Jaro
    10.5k
    A zašto je Mikić dobio otkaz , ako se ne varam prije 2-3 godine je bio u Dinamu...ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake

pa kaj nije on bio dio Krznarovog strucnog stozera i otisao skup snjim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.