• Droljo
    18k
    Trebalo je sve prodat i dovest zamjene prije početka priprema. Možda bi bišćan još bio trener i igrali bi plejof lp.
    A možda i nebi
  • Mihaljević
    13.2k
    Da ta dva-tri kapitalca dođu za 15 minuta , bit će kasno, a realno neće doći još 2 tjedna.
  • Zagi
    10.5k
    Kaj imaš pretpostavljat kada Ivanušec svaki puta kada ga u intervjuu pitaju za ocjenu sezone odgovori u stilu "ok ali trebao bih poraditi na statistici".
    Koji sportaš tako odgovara na to pitanje?
    Osim onog koji ganja transfer.

Već godinama smatra da je nadrastao klub i ligu. Sada je otišao.
    Sretno dalje.
  • Mali Zeus
    18.2k
    mozda uskoro i bez 4 reprezentativca! I zao mi da ako su vec morali otici da nisu otisli u ligu 5....Orc123

Eredivisie je liga petice.
  • Droljo
    18k
    Ili šimiću nedaju radit ili nije za taj posel. Treće nema. Čini mi se da je dario iskren i pošten dečko i da bude sam rekao o čemu se tu radi.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Ili šimiću nedaju radit ili nije za taj posel. Treće nema. Čini mi se da je dario iskren i pošten dečko i da bude sam rekao o čemu se tu radi.Droljo

Šimić, Šimić, Šimić.. Tebi je jasno da on nije jedini član uprave?
    Ovo čak nije upućeno direktno tebi nego svi jadnog Šimića spominju i kritiziraju kao da čovjek sve sam radi ili ne radi.
  • morales
    232
    ako busi tog simica uprava nek izade u javnost,nije balavac znao je on vrlo dobro u sta ulazi
  • Orc123
    12.4k

Mene zanima di su oni kapitalci iz Francuske za 2-3m eura....mislim to su njihove rijeci...
  • mlinchica
    3.3k
    I tad je Cico morao otići nakon nekih 3 mj., čini mi se, kao “ne zbog uprave”.
  • morales
    232
    puna ih biljeznica
  • Droljo
    18k
    Šimić, Šimić, Šimić.Mali Zeus

Pa jel nije on član uprave za sportski sektor?
    Ako ga buše nek veli. Ja ne napadam nikoga
  • CN-ZG
    150
    Ne razumijem vas koji ste ko uvrijeđene dame, kak to Ivanusec moze otic?! Jednako kao i ova panika i histerija koja se stvara oko prvenstva..pa kaj ak tovari osvoje i da imas sezonu totalnog remonta, kaj ce stat svijet? Bilo bi dobro smanjit kukanje i plakanje, opusteno..
  • Zagi
    10.5k
    I ostatak uprave ih križa jednog po jednog uz pitanje "A kaj ti misliš o Mierezu?"
  • Orc123
    12.4k

Evo dat cemo im onda 5icu iz teorije, a 1 iz Prakse....
  • Mali Zeus
    18.2k
    Pa jel nije on član uprave za sportski sektor?Droljo

Je li?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.