• maksimirski istok
    375
    Teško je biti navijač Dinama ovih dana
  • Nogo
    8.4k
    Još Ivanušec do kraja roka i na kraju ako Petko ostane to će biti premija. Ja ne znam kako će ovo izgledati na kraju ali mene malo strah :/
  • Dinamouberalles
    238
    Oršić ,Ademi , Šutalo , Livi
  • Dinamouberalles
    238
    Za njih da uložiš 50mil ne možeš nać ni blizu
  • NitkoBitan
    29.1k
    Livi je pozvao ljude na tekmu u cetvrtak... valjda ce mu to bit posljednja... Zasluzio je da se dostojno oprosti, realno isti mu je k otic u srijedu il petak.
  • Nevo7
    975
    Užas, još u Tursku... Ajde da je neki klub sa imenom u Njemačkoj, Španjolskoj, Italiji, Engleskoj, lakše bi podnio... Ovak samo ide po veću plaću...
    Ovo mi je najgori prijelazni rok ikad kojeg sam doživio. Ajde da je bila bomba neka kod nas, ono odlaze nam reprezentativci al kaj je tu je, ipak nam je došao Jedvaj/Uremović/Vidović/Franjić/Šunjić/Stanišić/Hazard/de Gea itd. itd., a ne da nam dolaze golobradi Lokosići i igrači koje moramo guglati. Šimić u SN kaka o tome da ove sezone nismo prodali niti jednog igrača a troje smo doveli. Par sati kasnije je prodan Šutalo, a na kraju tog dana je dogovoren trasfer i Livakovića. Ostale igrače koji bi nam dobro došli i koji bi raširili klupu nisu prodani, nego su poklonjeni ili otjerani.

Još mi se čini da će do kraja prijelaznog roka od bombi jedino doći KTC koji trenira u Zagrebu i Gavranović koji je bez kluba, a može biti treća sreća.

I sve to skupa sa agonijom zvanom Bišćan kojeg sigurno sada cijela klupa gleda ispod oka i ima mišljenje o njemu kao šest mjeseci prije prva momčad o Čačiću. Nema tu zdravih temelja. "Brak je loš". A najsmješnije je da nam se Vaha nudi preko novina.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Pisao je i Fabrizio pa propalo. Dok se ne slika ne vjerujem, a i tada ću imati sumnje
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ma ne znam, bilo je već i here we go prije mjesec dana pa ništa, možda se varam, ali čini mi se da je ovo još jedna od svih onih praznih objava u zadnja dva mjeseca...
  • Captain America
    20.4k
    Ko ostane posljednji nek ugasi svjetlo.

Svjedočili smo zadnjih 5 godina veličanstvenoj generaciji koja se upisala zlatnim slovima u klupsku povijest. Hvala našim dinamovcima na svim pobjedama, trofejima i proslavama s navijačima :heart:

IMG-2336.png

IMG-2337.jpg

IMG-2338.jpg
  • Mihaljević
    13.3k
    Najviše me boli u klubove koji idu... Fener je lošiji od Dinama! Feyenoord također... A da nismo nijednog za odlazke doveli zamjenu nemam riječi... I oni koji dolaze padnu na liječnkom , ne bi se čudio da se sutra Stojković slomi niz stepenice prije nego što potpiše ugovor ...
  • Keyser Soze
    14.8k
    Al kaj meni nije jasno, klub europske reputacije kao Dinamo dovodi igrače iz japanske, druge francuske lige i HNL-a. To nisu igrači za ono kaj mi želimo i čemu trebamo težiti, kako šugava Zvezda može potpisati Krassoa, Olayniku, kako Hajduk za besplatno može dovest veću kvalitetu od nas, di su zvijeri od 2 milijuna eura iz Francuske? Pa kako jebote? Je li Bišćan inzistirao na Bernaueru i Kaneku? Pa onda ih koristi, ovako su ljudi došli bez ikakvih minuta vrijednih spomena i po svemu sudeći nisu kapacitet za Dinamo kad nam stopera igra bek, a Japanac ne može najgoreg startera izbacit iz prvih 11.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    30 milijuna od Šutala i Livakovića u jednome danu. Hoćemo li dočekati dovođenje iskusnog kapitalca ili se i dalje nema novca?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Nema se, idemo srezat proračun na 15 milijuna eura.
  • Beowulf112
    396
    Pa i mene boli to sto ide kod turcina...ja mu nebi spustao rampu da je to Sevilla,Ajax,Dortmund ili tako neki klub koji je tu negdje pri vrhu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.