• Klenx
    7.9k
    Ukoliko ovo bude jedini transfer kapitalaca ovo ljeto, pregrmit ćemo nekako.
  • NitkoBitan
    28.5k
    Ne znam jesi li me skroz razumio. Kazem da od top klubova (Arsenal i slicni) i ako ugovoris postotak od prodaje (recimo % razlike profita) novac vjerojatno neces dobit od tog postotka. Ako im igrac valja onda ga zadrze i ne prodaju a ak im ne valja daju ga za male pare da ga se rijese.
  • Mihaljević
    13.2k
    F3R9f6ZWIAARJsl?format=png&name=small

Igor bi mogao i na ovo... Već 2-3 utakmice se spušta Miške između Šutala i Rileta na središnjeg stopera, Ljubo previše izgubljen , Špika izvan forme, a Petka ne šmeka .. Igor je sa svakom ekipom je igrao 3-5-2 od Rudeša do U21 repke... Kad se vrati Bole Šutalo bit će ovo još bolje... A čini mi se da bi i Takuru ovo bolje odgovaralo ... Ovo je puno ofenzivnije ali samo za HNL.
  • Lynx17
    4.3k
    Ne znam jesi li me skroz razumio. Kazem da od top klubova (Arsenal i slicni) i ako ugovoris postotak od prodaje (recimo % razlike profita) novac vjerojatno neces dobit od tog postotka. Ako im igrac valja onda ga zadrze i prodaju a ak ik ne valja daju ga za male pare da ga se rijese.NitkoBitan

Oprosti, prebrzo sam procitao. Mislio sam da je rijec o Ajax.

Da, slazemo se. Nemas korist od taj % ako je to u top klub koji ga nebi dalje prodali. Ali u klubovi poput Ajax, Leipzig, itd., tamo jednostavno moras imati taj %.
  • Georg Koch
    6.3k

Ne prizivaj ovo.
    Niti sada u kljucnom dijelu sezone mozes preci na ovu formaciju, jer treba vremena za uigrati sve zivo. Leko je to pokusao dolje, smijurija su bili, vratio se na 4 pozadi, napravili veliki, dobar niz. Nebitni su oni dolje, nego govorim noviji adekvatan primjer.
    Niti je Ljubo izgubljen, niti je Ukrajinac za stopera, a pogotovo Stojkovicevu ofenzivnu ljepotu gubiti da igra LWB. Nema smisla niti logike. Ovo bi jedino odgovaralo Japancu koji je ovaj sustav igrao zadnjih par sezona.
  • NitkoBitan
    28.5k
    Ne bude bio ovaj Puhalo u napadu ispred Petkovica. Ak se Petko do sada nije prodao nit ga se s ikime vise povezuje nit nece. Vjerojatno mu ide novi ugovor i on bu i dalje nasa prva opcija iduce 2-3 sezone.
  • Orc123
    12.4k
    Ljudi moji, sve je divno i krasno ali jos nitko nije sluzbeno u Dinamu. Cak ni Alzirac koji je punih tjedan dana u zg! I mislim da nije realno ocekivati ni Kacu, ni Stojka u prvih 11 pogotovo ako Ivanusec ostane. Nit su Ivanusec, nit Majer ni brojni drugi bili instant pojacanja, nit ce to biti ova dvojica....iluzorno je ocekivati to, oni su ulaganje u buducnost i da s vremenom postanu vazan kotacic u Dinamu. Pustite sto pisu novine, oni nemaju blage veze!
  • Mihaljević
    13.2k
    Naglasio sam da je ovo za HNL , Stojke bi bio više LMF a ne LWB , Mykha više napadački ne obican stoper, za Kaneka je ovo odlično... hajduk je i sad smijuruja.... Velika je razlika između 5-3-2 na to što ti misliš i 3-5-2...
  • Jurki
    18.3k
    auuu @Orc123 kaj ti se dogodilo?
    Da vise ne skaces na svaki novinski natpis :rofl:

Da si pocel na dolaske gledati ko na prinove? :rofl:
    Šala mala naravno. Naj se srditi.
    Ako dojdu Kaca, Stojke, Alzirac i Finac. Imamo roster s kojim mozemo lako kombinirati EL i Hnl.
    Iskreno ove godine zelim mirniju plovidbu do naslova prvaka vise od bilokakvog eventualnog cetvrtfinala EL
    Kanta ko kanta ali vise nego ista treba hejterima, novinarima i svoj ostaloj svatskoj sviti da ih ne nazovem ruznijim imenom zacepiti gubicu.
  • CastAway1986
    3.3k
    Ma ja samo čekam Mahira da eksplodira ove sezone bar 15 komada
  • Neki tip
    21.3k
    Ček, pogubih se u upisima.

Jel Pohjanpalo opcija za napadača koja se navodno razmatra (pa spada u ovu temu) ili je forumaška izmišljotina kao Despodov (uuuu, kako bi ja da on nama dođe.. da, da i ja, gledao sam ga protiv Levskog.. o da, meni je on super, bio dobar protiv nas.. jel gledaju oni Despodova? Ma sigurno gledaju kad mi gledamo. I eto Despodova u priči o dolasku u Dinamo) pa bi zapravo išao u Skautsku službu, ali nekako se tu uhvatio?

Pohjanpalo je, dakle, forumaška želja/zajebancija ili napadački Titraoui?
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Sa Stojkovićem se rješava problem katastrofalnih kornera koje su izvodili dinamovi igrači zadnjih godinu ili dvije dana. U zadnje vrijeme kad dinamo ima korner uopće se ne nadam golu nego samo navijam da odbijena lopta završi u nogama dinamovih igrača pa da ponovno može startati organizirani napad. A imamo u ekipi skakače Perića, Petkovića, Ristovskog, Šutala i svejedno su bili tako bezopasni korneri da imam osjećaj kako je zadnji gol glavom nakon kornera postigao još Theophile tamo prije korone.

Stojković ima vrlo fini ubačaj iz kornera. Nadam se da će on to izvoditi i da se neće ponoviti situacija iz prošle i pretprošle sezone u kojoj je Oršić izvodio kornere pored živog Pere Bočkaja. Valjda ni sada neće kornere izvoditi Baturina, Bulat i Kaneko pored živog Stojkovića.
  • Mali dioničar
    17.7k

The chance that a goal will be scored off a corner kick appears to be roughly 3%.

Michael Caley at the Washington Post recently analyzed a set of nearly 13,000 corners taken in the English Premier League between 2011-2013, finding:

Only 17 percent (2,157) "produced a legitimate shot attempt."
    Of those shot attempts, 370 were scores.

Ali eto, korner za Pukštaša je donio 3 boda Hajduku. Par dana ranije nesuđeni korner na istom mjestu je donio isključenje Leki. Statistika jest kao bikini, ali korneri generalno nisu neke izrazite prigode posebno ako se na pamet ubacuje centaršut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.