• Dragon1Warrior123
    4.5k
    ne znam sad, pokazo mi je frend nešto na facebook-u kao da pišu njegovi Hajdukovci o tome, stvarno ne mogu reć više jer nisam ni stigo pročitat s mobitela a već sam moro gibat na kolokvij

zato tu i pišem da vidim jel neko zna više o tome
  • The Undertaker
    8.4k
    Od Hajdukovih igrača doveo bih jedino Bradarića, šta košta da košta.
  • BluePhone67
    5.2k
    Jedino Sixa da vodi dinamo 2, dobar ju u radu sa klincima uvijek bio.
  • cron1ck
    1.8k

“Inače, nešto kasnije, prije no što je ušao u autobus, Nejašmića je susreo Nenad Bjelica. Srdačno su se pozdravili, kratko i popričali. Ne znamo što mu je rekao Dinamov trener, izgledalo je kao da ga hvali, da mu je udijelio poneki kompliment, srdačno su se potom i rastali.”

samo ovo sam nasao na SN, znam da ovo nista ne potvrđuje ali šuška se nesto
  • 000
    949
    Radije bih bariton Stanka da vidim u Maksimiru :cool:
  • Mali dioničar
    17.7k
    Nejašmić je dobar. Liči mi na Badelja, vidi se da zna, nije baš brz. Samo mi se čini da je Badelj zabijao golove za razliku od Nejašmića.
  • deda
    38.5k
    Teško mi je u današnjem odnosu snaga zamislit prijelaz igrača Hajduka u Dinamo
  • xavier
    12.1k
    Eventualno kao slobodan igrač, transfer jako teško. Kako bi se Hajduk opravdao svojim navijačima?
  • deda
    38.5k
    Onda ga nema prije 6/2021
  • marcio amoroso
    43.1k
    Neja sport ga zastupa. Vjerojatno mu je stari otvorio menadžersku agenciju. Igrač bez slike na Transfermarktu ne može biti pojačanje :lol: a ne može biti ni skup.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Nejašmić je Šunjić za siromašne. OK je igrač, kad sam ga prvi put gledao rekao sam da je bolji od Palaverse i da će imat jaču karijeru pa su mi se smijali. U ovom trenutku on nama nebi bio pojačanje nevo igrač za rotaciju.
  • deda
    38.5k
    Ne bi nam nitko od tovara bio pojačanje osim Bradarića.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Pa čak i nebi, više neko ulaganje u budućnost. Razvikali su ga oni jako, prema naprijed je OK, ali u obrani dosta šteka.
  • The Undertaker
    8.4k
    Ma prije je bilo gore. Danas ovi mlađi igrači nisu toliko opterećeni. Mislim da je zadnji koji je došao Vinko Rozić prije godinu, dvije u pionire. Kad se sjetim drama sa Jeličićem i Kranjčarom, ovo je kamilica. Moro je došao kao veliki talent, Baturine također, pa se pisalo jedan dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.